Zoeken naar kan er

Uw zoekactie voor kan er leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Alex 40 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Samen genieten
Ik woon in Heist op den Berg en ik ben 40j, eerder nederig en met de nodige trots. Op zoek naar iemand om passie mee te delen en stomende avonden te hebben. Dit kan één- of meermalig. Elkaar verleiden, strelen en genieten. We kunnen op een neutrale plaats afspreken hiervoor of meteen overgaan tot actie. Bij voorkeur woon je niet te ver zodat we makkelijk kunnen afspreken als de nood het hoogst is. Ik ben kieskeurig en ik schaam me er niet voor. Jij bent slank en aantrekkelijk en jonger dan ik of je oogt jong. Verder laat ik nog vanalles in het midden. Ik ben zelf ook wel op een ontdekkingsreis. Laat je snel horen.  

Samen genieten
myster y 28 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
massage met wijntje, wat volgt zien we wel
op zoek naar een vrouw die zin heeft om naakt gemasseerd te worden, wat er daarna gebeurt zien we wel, zou zijn voor vandaag rond het Leuvense, liefst iemand die kan ontvangen, leeftijd van geen belang. Zelf ben ik verzorgd, discreet 1m80 en 76kg. Interesse en kan je ontvangen? laat me snel iets weten, liefst met foto :)  

massage met wijntje, wat volgt zien we wel
Jim 34 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Kennismaking, date vandaag of later, fantasieën
Ben een lieve en rustige man die geniet van het leven. Ben 1m78, 73 kilo, blond haar en heb blauw/grijze ogen. Zou leuk zijn vandaag eens een toffe vrouw te ontmoeten die ook niks gepland heeft. En die op zoek is naar een leuke en respectvolle date. Iemand waar toch bepaalde klik mee is zodat het genieten net iets aangenamer is. Kan zelf ontvangen en verplaatsen. Een leuke date kan gerust ook later eens gepland worden. Hiernaast heb ik nog 3 fantasieën die ik toch ooit eens wil zien uitkomen. Hierover chatten of eens waarmaken zou super zijn.  

Kennismaking, date vandaag of later, fantasieën
peter 53 jaar Limburg - HASSELT
milf of weduwe gezocht
Hey, wil jij ook genieten na een zware dag. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. alles kan/niets moet. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke man? Ik ben 53 jaar. Discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan stuur.grts  
service guy 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik bef u in uw home office
Terwijl je aan jouw bureau werkt lik ik jouw kutje tot je (één of meerdere keren) klaarkomt. In de sofa tijdens uw koffiepauze kan ook natuurlijk. Verzorgd en hygiënisch. In en rond het Antwerpse ... Stel je je even voor in jouw reactie?  
Jan 49 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Passie voor massage
Welke dame wil eens rustig relaxen en genieten van een sensuele,erotische massage? Ik ben een single man en hou ervan om dames te masseren,respectvol,met langdurige aandacht voor de erogene zones.Wederzijds verwennen ook mogelijk nadien. Uw genot is voor mij het belangrijkste. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Hygiëne en discretie geboden en gevraagd. Interesse?Stuur mij dan een berichtje.Mijn warme handen en massage-olie wachten op jou om jou te verwennen!                                  

Passie voor massage
gentle 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
bij wie kom ik langs op deze zondag?
verzorgde en sportieve jongeman wilt jouw fantasie in vervulling laten komen. In het openbaar, een filmpje maken of gewoon eens een nacht met een jongeman spenderen, veel kan (wel 100% hetero). Vertel me jouw fantasie en wie weet komt hij vanavond al uit;) ook bereikbaar op snapchat: gentlemystery1  

bij wie kom ik langs op deze zondag?
Mike 43 jaar Limburg - Diepenbeek
Ben jij die speciale lady
Hey jij ;-) Ben een knappe sportieve man van 43j 1m78,70kg met blauwe ogen.zeer verzorgd,intiem geschoren,met lang uithoudingsvermogen .Lekker dominant .Opzoek naar een erotische spannende date met spontane vrouw...kan verplaatsen of ontvangen.Je kan zeker rekenen op volledige discretie, persoonlijke hygiene en wederzijds respect. Indien interesse hoor ik het graag ;-) Aub geen reactie van koppels of mannen Mijn KIK= 69Rxxx mocht je via dit kanaal kennis willen maken X  

Ben jij die speciale lady
Lucas 45 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Fwb gezocht ik kan maandag vm ontvangen
Hoi, Leuk dat jullie mijn advertentie lezen. Voor in de week overdag zoek ik een leuke spontane vrouw voor zalige date waarbij veel kan met respect voor elkaars grenzen en wensen. Indien de klik er is, liefst niet voor eenmalig. Hopelijk zit er een leuke fwb-relatie in en kunnen we ook regelmatig samen iets gaan eten, privéwellness,... Ik ben 1m90 groot, weeg 93kg, heb korte donkere haren en felblauwe ogen. Uiteraard hygiëne en discretie geboden en gevraagd. Ik kan overdag regelmatig ontvangen en altijd verplaatsen. Ik hoop dat dit voldoende is als eerste kennismaking en hopelijk horen we elkaar snel. Groetjes Lucas  

Fwb gezocht ik kan maandag vm ontvangen
Bert 33 jaar Limburg - Borgloon
Vandaag
Hallo ik ben voor vandaag op zoek naar een leuke dame voor een spannende date. Ik sta voor alles open en kan zowel verplaatsen als ontvangen. Ik ben 1m78 76kg normaal gebouwd kort donkerblond haar. Bij interesse hoor ik het graag.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10