Zoeken naar kennismaking

Uw zoekactie voor kennismaking leverde 51 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
Jurgen 45 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Spanning, fantasie, plezier, speciale vriendschap…
Dag dames, Ik ben een “gewone” werkende man die op zoek is naar een echte dame (18-60 jaar) voor zoals in de titel staat een speciale vriendschap. Hou onder vele andere dingen van spanning, massage, ondeugende ideetjes en speciale fantasie. Er zijn wat mij betreft geen verplichtingen, behalve eerlijkheid, duidelijkheid en betrouwbaarheid. Ik kan hier spijtig genoeg geen voorbeelden geven van die fantasietjes, bij mijn vorige poging lang geleden las ik deze even later heel origineel in een paar andere advertenties. Triestige mensen soms hier. Ingesteldheid is veel belangrijker dan uiterlijk. Liefst eerst een "uitgebreide" kennismaking via mail of dergelijke. Hopelijk lees ik snel iets van je.  
13 dagen
Respectvol 60 jaar Limburg - Sint-Truiden
Hoop nog steeds een fijne toffe warme dame te mogen leren kennen?
Is er dan echt geen live toffe warme dame te vinden,die eens iets wil gaan drinken of eten met mij?Dus een respectvolle date en eerste kennismaking. Graag een lieve aantrekkelijke niet rokende dame, die net als ik ook veel warmte,liefde affectie,intimitiet mist in haar leven?Maar op een tot niets verplichte eerlijke manier met me wil kennismaken.Ik ben alvast geen vrouwenloper,macho zoals zovelen.Ik ben een zachte deftige warme man.Ik ben niet kalend, nog niet echt grijs,heb gbbs, ben mannelijk behaard,ben zeer verzorgd,en ook intiem altijd netjes verzorgd.Ik rook en drink niet,al kan een glaasje bubbels wel eens bij een feestje of fijn gezelschap.Ik ben een jongerogende man,en hoop dus graag ook een nog wat jongerogende aantrekkelijke dame te mogen leren kennen.Er zal geen opdringerigheid tot wat dan ook zijn van mijnentwege.Enkel als u er een goed gevoel bij hebt,en meer zou wensen kan dat wel. Maar dan geeft u het ook aan.Hoop dat er eens een leuke dame reageert.xxx  
14 dagen
Taster 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Keuring
MR. Zoekt dames - alle meeftijfen, maar wel 18+ natuurlijk- die willen of moeten gekeurd, vernederd worden ( bvb ook hoofd lelijk schrren..) Ook open staan (letterlijk en figuurlijk) voor opleiding of kennismaking tot pijnslavin. Hoe minder ervaring, hoe liever. Indien info of interesse, laat maar weten.  
Hannes 34 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Zondag 2 juni jarig, leuke kennismaking eventueel fantasieën
Ik ben een lieve man die zondag 34 jaar word. Had deze dag graag eens kennis willen maken met een toffe vrouw en er een leuke dag samen van willen maken. Vind het belangrijk dat er toch een bepaalde klik is. Respectvol zijn tegen elkaar is ook zeker belangrijk. Hiernaast heb ik nog 3 fantasieën die ik ooit eens wil zien uitkomen. Zou super zijn mochten deze kunnen uitkomen op deze zondag. Indien je hier meer over wil weten mag je me altijd iets sturen.  

Zondag 2 juni jarig, leuke kennismaking eventueel fantasieën
Dany 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Quality time voor vanavond misschien?
Hallo dames, Ik ben op zoek naar een goede connectie en passie met een leuke dame die af en toe wil afspreken voor een gezellige babbel en een fijne tijd samen. Ik kom uit een lange relatie. Ik hou van latin dansen, sport in het algemeen en geniet van een gezellige filmavond. Hygiëne is heel belangrijk voor mij, en ik zorg er altijd voor dat ik schoon en verzorgd ben. Als dit ook is waar jij naar op zoek bent, stuur me gerust een bericht voor een leuke kennismaking of om foto's uit te wisselen. Kusjes en tot binnenkort xx  

Quality time voor vanavond misschien?
Saunaganger 50 jaar Antwerpen - Herentals
Gezelschap gezocht
Wie wil me morgen zaterdag 1 juni vergezellen in de sauna. Ik kijk uit naar openminded dame voor een respectvolle gezellige dagje samen genieten van een fijne babbel, de opgietsessies, een glaasje wijn, een etentje, enz. Na de sauna ieder weer zijn eigen weg naar huis. Inkom op mijn kosten. Bij interesse, mail me vrijblijvend ter nadere kennismaking. Groetjes!  

Gezelschap gezocht
Saunaganger 50 jaar Antwerpen - Herentals
Saunamaatje
Wie wil me zaterdag 1 juni vergezellen in de sauna. Ik kijk uit naar openminded dame voor een respectvolle gezellige dagje samen genieten van een fijne babbel, de opgietsessies, een glaasje wijn, een etentje, enz. Na de sauna ieder weer zijn eigen weg naar huis. Bij interesse, mail me vrijblijvend ter nadere kennismaking. Groetjes!  

Saunamaatje
15 dagen
Tom 62 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke Jonge Dame wil SEX met een Mature Man?
Verzorgde en ervaren man zoekt contact met een jonge dame die graag intiem verwend wil worden door een respektvolle en mature Belgische Man. Stuur me nu een bericht terug voor verdere kennismaking. Geen fakers aub  
Wilfried 63 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Op zoek naar speld in hooiberg
Bij deze zoek ik een vrouw voor vriendschap, intimiteit en gezelligheid (rang of stand, religie, etnische afkomst, leeftijd, al dan niet in relatie zijn allemaal ondergeschikt) Wat ik zoek is een dame voor vast contact. Ik heb niet een specifieke type waar ik op val. Je hoeft echt geen babe te zijn, ook een maatje meer mag. Wel val ik op vrouwen die er verzorgd en vrouwelijk uitzien. Ben je het zoeken zat, wil je eindelijk je eigen FWB/Lover hebben? Aarzel niet en stuur aub een bericht voor een vrijblijvende kennismaking. Ik ben 100 % discreet.  

Op zoek naar speld in hooiberg
16 dagen
Robbe 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: Zeer Mollige Dame die wil verwend worden met respect
Ik zoek een zeer mollige dame die graag eens sexueel verwend en intiem gemasseerd zou worden door een ervaren en rustige man. Ik kan verplaatsen. Stuur nu een bericht terug voor verdere kennismaking.  
  1   2   3   4   5   6