Zoeken naar kinky zonder

Uw zoekactie voor kinky zonder leverde 67 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Spontane man 27 jaar Antwerpen - Bornem
Sunday funday
Hey! Ik zoek eens een leuke geile avond te hebbrn en hopelijk vind ik de juuste persoon hiervoor ;) Ik heb zelf een heel gezonde sexdrive en en heb een goed libido en een open mindset hierin. Ik ben zelf een iemand spontaan, respectvol en vind het geweldig een vrouw te laten genieten en licht uit te dagen. Ook een heel ontspannende uitdagende massage geven vind ik ook wel kinky ;) Laat maar weten als je nog vragen hebt of ook zin hebt in een topavond... Stuur liefst ook ineens een fototje zodat ik al wat een idee heb. Moet zeker niet naakt hoor. Groetjes thomas X  

Sunday funday
Rough 40 jaar Limburg - Alken
Onderdanige slanke vrouw met kinky fantasie
Hi. Ben jij een onderdanige slanke vrouw op zoek naar passie en lust? Beschik je over een hoog libido en een ruime fantasie ? Verlang je naar spanndende ontmoetingen vol lust en genot? Discretie gevraagd en geboden. Ik ben een slanke grote man, mooi gebouwd, dominant in bed.  
Mike 43 jaar Limburg - Diepenbeek
Klaar om even van je voeten geblazen te worden
Ben een kinky sportieve man van 43j 1m78, 70kg met blauwe ogen.zeer verzorgd, intiem geschoren, met lang uithoudingsvermogen .Ga je domineren want dat wil jij. Hoor je wel😛 Mijn KIK= 69Rxxx Stoute lick  

Klaar om even van je voeten geblazen te worden
Pussy lover 48 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Welke kinky jonge dame (max 30 jr) heeft zin in een intense lik beurt?
Zit je ook in een relatie waar het vuur, de passie en de opwinding plaats hebben gemaakt voor sleur en routine? Of ben je single en gewoon super geil? Verlang je naar een intense hemelse lik beurt van je natte poes waar je nog dagen van na geniet ? Laat het me weten zodat we kunnen afspreken waar en wanneer ! Alle voorstellen bespreekbaar!  
Pussy lover 48 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Welke kinky jonge dame (max 30 jr) heeft zin in een intense lik beurt?
Zit je ook in een relatie waar het vuur, de passie en de opwinding plaats hebben gemaakt voor sleur en routine? Of ben je single en gewoon super geil? Verlang je naar een intense hemelse lik beurt van je natte poes waar je nog dagen van na geniet ? Laat het me weten zodat we kunnen afspreken waar en wanneer ! Alle voorstellen bespreekbaar!  
Fantasietje 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky vrouwtje gezocht voor kinky fantasie
Wie durft dit aan: We spreken af in Antwerpen of in een kamer (op mijn kosten). Op een afgelegen plekje (of privé) plas jij in een drinkbus die ik bij heb. Ik zit er live bij en ik houd zelf de fles vast terwijl je plast. Als je wil, drink ik er een beetje van terwijl je toekijkt. De rest neem ik mee. Geen seks gevraagd (tenzij je nadien zelf geblust moet worden en het zelf wil). Meer niet. Eventueel trakteer ik nog op een etentje zoals je zelf wil. Ik ben een ietwat verlegen man met super rustig karakter. 1m70, normaal gebouwd maar klein buikje, geen mister Belgium maar gewoon normale (jonge) looks. Alles gebeurd met het grootste respect voor jou en jij geeft zelf aan als je toch niet zou willen. Geïnteresseerd? Stuur gerust een berichtje. Ik bijt niet. Groetjes X Wil je me liever onderplassen in een 69 terwijl ik je poesje oraal verwen? Kan ook... :-)  

Kinky vrouwtje gezocht voor kinky fantasie
10 dagen
Dominant 39 jaar Limburg - Diepenbeek
Welke onderdanige slankd meid staat nat?
Hoi. Ik ben al een tijdje op zoek naar een speelse onderdanige slanke meid. Samen jouw grenzen aftasten, kijken wat je kinky en lekker vindt, jouw grenzen verleggen, (s)experimenteren. Heb een een kinky onderdanig kantje, hou je er van om geleid te worden door iemand die weet van aanpakken? Ik ben een slanke man, mooi gebouwd, groot en verzorgd  
Benjamin 32 jaar Limburg - HASSELT
Plezier gezocht
Dag dames, mijn naam is B. Ik ben een jonge sportieve man uit de omgeving van Hasselt. Ik ben opzoek naar wat discreet plezier zoals; een lekker wild kort verblijf in een rendez-vouz, een gangbang in een parenclub, or een gezellige avond bij jou of mijn thuis. Wie ben ik? En knappe man van 32 jaar oud, sportief gebouwd, aardig, dominant, verzorgd, discreet, rook niet, hoger opgeleid, en voorzien van humor van de 'onderste' plank. Ik ben 1m85, 77kg, heb bruin haar en ben voor zien van groot speelgoed (19cm). Wie ben jij? Een knappe vrouw met een kinky kantje, die discreet en open minded is. Leeftijd is niet zo belangrijk voor mij. Tot snel?  

Plezier gezocht
11 dagen
Johan 35 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Veelzijdige avontuurtjes
Zijn er spannende activiteiten die je wilt beleven of is het vooral passie dat je verlangd? Wat mij onderscheidt van andere mannen is veelzijdigheid. Van zijdezacht en sensueel tot lekker speels maar kinky. Mss verlangd jouw lichaam een tantra massage of wil je net de dierlijke lusten laten botvieren. Heb ook (zowel als dominant en onderdanige) ervaring met lustgerichte bdsm. Beginnen we met gewone seks of mag het meteen iets speciaals zijn? Als slanke en goed geschapen man van 1m84 en 70kg zoek ik een slanke/normaal gebouwde vrouw tot 40 jaar. Ben al benieuwd naar welke kant ons samenzijn zal evolueren  
11 dagen
norton 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
wederzijds plezier
goede middag iedereen. zoals de titel van de advertentie vermeld ben ik opzoek naar iemand dat geïnteresseerd is in wederzijds plezier. ik heb tijd en kan ontvangen bij mij thuis maar kan me ook verplaatsen moest dit je voorkeur zijn. zelf sta ik voor veel open maar waar mijn specialiteit ligt is oraal geven. dit kan ik lang en je orgasme is vrijwel gegarandeerd. verder kan ik zowel dominant als submissief zijn moest je een wat meer kinky kant hebben maar uiteraard mag het gewoon casual zonder veel extra zijn ook. wie komt in aanmerking? iedere vrouw dat interesse heeft is welkom een mailtje achter te laten. leeftijd, uiterlijk, gewicht,... is niet van belang voor mij. zolang je plezier wenst sta ik voor je open. om mezelf kort samen te vatten ben ik 1m77, 80kg, donkerblond haar en bruine ogen. een foto is verkrijgbaar bij interesse. ik hoop alvast een mailtje van je te mogen ontvangen en ik wil je alvast nog een fijne dag toewensen.  
  1   2   3   4   5   6   7