Zoeken naar mij laten

Uw zoekactie voor mij laten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lexor 44 jaar Antwerpen - Geel
Grenzen verkennen en verleggen ??
Is er nog een vrouw of meid in de Kempen die haar grenzen wil verkennen en verleggen met een Dominant en de touwen is wil proberen in nauw overleg en vertrouwen met duidelijke afspraken waar genot centraal staat om lekker lang(uren) te genieten en de controle los te laten ? En zo je verlangens en fantasieën waar te maken.  
Gert 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Anale seksdate
Ik hou er enorm van Om vrouwen anaal te nemen en ben er zeer ervaren in. Langs deze weg zoek in een meisje of vrouw die ik eenmalig of op regelmatige basis anaal mag neuken. Kan me zowel verplaatsen als ontvangen. Wil je dit doen maar heb je geen ervaring om in je kontgaatje genomen te worden dan heb ik genoeg ervaring om je anale ontmaagding aangenaam te laten verlopen zodat dit voor herhaling vatbaar kan zijn. Indien interesse... stuur gerust een mail.  
Jongeman 24 24 jaar Antwerpen - Boechout
Jongeman zoekt fwb
Hey! Tof dat je even mn advertentie leest! Ik ben een jongeman van 24 uit het Antwerpse; slank en lang gebouwd met de juiste verhoudingen op dat vlak ;-). Ik heb het de afgelopen periode best druk gehad maar zou graag op deze manier toch terug wat meer spanning in mn leven willen. Het lijkt me fijn om elkaar eerst even wat te leren kennen, te kijken of er een eventuele klik is, mocht dit zo zijn is er veel mogelijk! Ik zou het zelf fijn vinden mocht er naast het (evt) seksuele ook ruimte zijn voor een goeie babbel, een uitstapje hier en daar, etc. Mocht je interesse hebben mag je me altijd iets laten weten met wat meer info van jezelf & wat jij hoopt te vinden. Enkel reageren indien je een single vrouw bent vanaf +-25 jaar. Hopelijk tot snel!  
Jan 46 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Welke dame wil me leren kennen?
Hallo, Ik ben een lieve tedere man uit Oostende en zoek discreet een dame die ervan geniet om eens geheel vrouwvriendelijk verwend te worden. Ik ben heel respectvol, verzorgd en geniet er enorm van om de ander te laten genieten. Ik masseer ook heel graag. Stuur gerust een mailtje als je zoiets ziet zitten. Liefs x Jan  
Knuffelbeer 51 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Zoek FWB
Ik zoek langs deze weg een lieve vriendin. Die net als ik intimiteit te kort komt. Maar ook samen leuke dingen doen. Shopping, uit eten gaan, wellness, weekendje weg. Dus niet alleen sex. Laten we elkaar beter leren kennen.  

Zoek FWB
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verwennen
Op zoek naar een geile meid die haar borsten wil laten masseren en haar poesje laat likken. Ik geniet ervan jou te horen kreunen van genot als ik je klitje stimuleer. Iemand zin?  
David 56 jaar Antwerpen - Westerlo
Vrouw-Fwb gezocht
Goeiemorgen, man van 57j, 1m86 en +-82kg is op zoek naar een single vrouw die af en toe op een maandag of woensdag zin en tijd heeft om af te spreken om ons dan lekker samen te amuseren. Alles rustig aan, genieten en laten genieten... Wie heeft er zin en tijd ? Grtjs en tot... D.  
Tom 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Mijn ultieme fantasie
Dag dames, al enkele jaren is mijn ultieme fantasie om eens een erotisch avontuur te hebben met een rijpere ervaren dame, hoe ouder hoe liever. Sta jij ervoor open om mijn fantasie werkelijkheid te laten worden? Je zal het je zeker niet beklagen. Ikzelf ben een alledaagse blanke man met bruin kort haar, 1m80 en +- 70kg. Hopelijk tot snel, groetjes tom  
koppok 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Happy single en zin in een gezellige, vurige connectie
Hey! Ik ben op zoek naar iemand om op regelmatige basis mee te stoeien. Samen lol trappen, babbelen, wat speels plagen.. En iets opbouwen tussen de lakens, ontdekken hoe elkaar helemaal gek te kunnen maken en tot het einde van de regenboog brengen :) Ik ben niet into extreme dingen. Gewoon passievol genieten, lichamen samen laten smelten. Geniet enorm van massages uitwisselen. Wel één kink.. ik hou ervan om mijn bedpartner te laten squirten ;) Maar laat ons vooral beginnen bij een fijn gesprek. Als je interesse hebt, laat gerust iets weten, met een foto ook graag x  

Happy single en zin in een gezellige, vurige connectie
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zin om te beffen
Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om haar poesje heerlijk te laten klaar beffen met orgasme. Kom gerust eens langs of ik bij U. Orgasme verzekerd. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10