Zoeken naar naar je toe

Uw zoekactie voor naar je toe leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Jonass 50 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Plussize meid/dame met een pikant kantje
Hallo dame, zoals de titel verwijst heb ik een zwak voor vollere dames. Mijn fetisj die ikzelf graag onderga is facesitting door jouw op mij. Maar onderga jij zelf ook graag large penetration, toys, choking, inserts, spanking, fisting, intens genot, dan passen we goed samen. Maar genoeg ik vertel er graag uitgebreid over tijdens onze verdere kennismaking. Wie ben ik? Een man van de wereld, woonachtig omgeving Kortrijk, hoger opgeleid, zelfstandig 50j groot en struis gebouwd. Ik ben openminded t.t.z. je bent single/gehuwd/in relatie/bi/hetero maakt niet uit. Ik heb ook een relatie maar wens me op seksueel vlak nog meer te geven. Waarin IQ en EQ elkaar ontmoeten, ik val hierop, meer dan alleen maar voor de seks. Als mijn kernwoorden je niet afschrikken (of enkele) waarin je denkt jezelf te herkennen schrijf me gerust aan. Wil je verwend worden in de breedste zin van het woord, laten we dan elkaar gauw ontmoeten en een mooi verhaal maken. Ik kijk er al uitgebreid naar uit.  
Motorrijder 43 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Opzoek voor nu . Waar stop ik
Opzoek naar geile stopplaats als ik motorritjes maak ! Welk knap geil vrouwtje geild op motorijders. Stuur leuke foto en leuk berichtje en wie weet tot snel geile kusjes motorrijder.  

Opzoek voor nu . Waar stop ik
gisteren
regisseur 55 jaar West-Vlaanderen - Brugge
lady gezocht voor scenarioplay
Jij leuke dame belt aan op het afgesproken uur...ik doe open play1 : Je stapt kortgerokt en bh-loos in doorkijkbloes binnen. Je wandelt verder en neemt plaats in de zetel... ik schenk de bubbels in... we praten... Elk om beurt kiezen we een onderwerp voor max 5 minuten dan kiest de ander een nieuw onderwerp We starten zo en zien waar we uitkomen.. geen verplichtingen... geen verwachtingen... gewoon een leuke babbel en wie weet... misschien het begin van regelmatige ontmoetingen waarbij niks moet ... maar waar respect en discretie naast ondeugd centraal staan. Play2 : je komt binnen en loopt gelijk door naar boven.. naar de badkamer. Je neemt een zalig warme douche waarbij ik je rug inzeep.... na de douche ga je naar de slaapkamer en gaat op bed liggen. Ik schenk de bubbels in en neem de warme olie. Nu mag jij bij een fijne babbel genieten van een zalige zachte oliemassage. Hoever die gaat bepaal jij en deze ervaren man met zachte handen respecteert jouw grenzen Play3:voorstel??  
Maxim 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
gisteren
Geileshot 40 jaar Limburg - Diepenbeek
Ervaring gezocht met oudere dame
Dag dames, ik zoek een discreet speelvriendinnetje voor enkel sex.. mijn voorkeur gaat uit naar 50+ dames.. getrouwd of single maakt mij niet uit net zoals je figuur.. het enige wat ik verwacht is dat je hygiënisch en discreet bent.. glad geschoren en botergeil, dat ben ikzelf ook.. ik ben 40j 1m70 65kg en 16x5..  
gisteren
Sporty28 28 jaar Antwerpen - Geel
Sportieve jonge man zoekt oudere dame
Aangenaam. Ikzelf zou graag u en mijn fantasie werkelijkheid doen worden. Zelf ben ik opzoek naar een toffe vrouw die ouder is als mezelf en die graag in contact wil komen met een jonge sportieve man . Dit om samen onze sexueele horizon te verruimen . Wat ik zoek is een vrouw dat een vast contact wil aangaan indien het klikt . Een vrouw die weet wat ze wil zowel in als buiten de slaapkamer . Over mezelf .Ik ben 28 jaar jong, 185cm groot met een sportief lichaam. Als deze vrouw in een relatie zit is dit voor mij een pluspunt want een minnaar zijn geeft nog een extra dimensie aan het gebeuren . Misschien tot snel  
gisteren
Dimitri 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Mag het een mannetje meer zijn?
Ik ben een vijftiger, en op zoek naar een dame of jongedame, leeftijd onbelangrijk, van 18 tot 58, die wel van een mannetje meer houdt. Ik kick op clubbezoek, swingen en gangbang. Er zijn uiteraard ook vrouwen die hierop kicken en zo iemand zoek ik, liefst voor duurzaam contact onder een of andere relatievorm, maar ook los spelcontact zonder enige binding is mogelijk. Ik heb veel ervaring als gangbangbegeleider en trainer. Spreekt jou dit aan? Reageer dan snel en wie weet wordt dit een mooie zomer… Foto op aanvraag.  
gisteren
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Vrouw,uit de omgeving Retie,niet roker.
Hoi ikn poly man , op zoek naar toffe vrouw die wekelijks minstens een keer wil verwent worden door mij . Na 19h op weekavond, ikzelf voorzien van harde Xl besneden penis met goede uithouding.Wie mag reageren , een vrouw , of twee vriendinnen , eventueel een koppeltje , of een hetero bi man om enkel wederzijds oraal te doen . Ik krijg vele reacties , maar meestal vragen ze foto's en geld , dus gratis ja voor beide. Ik kan ontvangen en verplaatsen na 19h op weekavond? Ikzelf zou graag die ene toffe vrouw vinden die er ook zo in staat seks is lekker en leuk mits goede afspraken.  
Dimi 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sportieve 35 jarige man zoekt volslanke vrouw
Hey, Ik ben een 35 jarige sportieve, mooi voorziene man. Ik ben op zoek naar een volslanke of zwaarlijvige vrouw om haar tot in de puntjes te verwennen. Ik ben voor veel te vinden zolang het voor beide partijen leuk blijft. Graag enkel reageren bij serieuze interesse. Groetjes  

Sportieve 35 jarige man zoekt volslanke vrouw
gisteren
Discrete vrouw 44 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Hooiberg
Op zoek naar dame die op zoek is naar sportief leuke man . Die graag dame verwent. In mooie buurt en mooie woonst . Liefst oudere dame geen fake en discreet  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10