Zoeken naar ontmoeten

Uw zoekactie voor ontmoeten leverde 70 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sportieve 34 jaar Antwerpen - Willebroek
Jonge sportieve man zoekt avontuurlijke dame voor spannende date
Ben jij een spontane en avontuurlijke dame die wel houdt van een spannend avontuurtje? Dan ben ik, een jonge sportieve man, op zoek naar jou! Ik ben 34 jaar, sociaal, hoger opgeleid, en heb een passie voor avontuur en gezelligheid. Of je nu houdt van een nachtelijke wandeling onder de sterren met een afdwaling van het pad of een gezellig drankje in een sfeervolle setting bij mij, ik sta overal voor open. Ik kan ontvangen, dus de locatie is alvast geregeld! Heb jij zin in een onvergetelijke nacht vol plezier en avontuur? Stuur me dan snel een berichtje en wie weet maken we samen van vanavond een nacht om nooit te vergeten! Interesse? Stuur een berichtje met eventueel een foto en vertel iets over jezelf. Ik kijk er alvast naar uit je te ontmoeten! Groetjes.  
Johan 54 jaar Limburg - Eksel
LAT
Hallo, wellicht is dit niet de juiste plaats om een leuke vrouw te ontmoeten die ook openstaat voor een LAT relatie, maar ik probeer het gewoon... Ik ben een normale man, verzorgd, normaal postuur 1m85 groot, niet roker en verder zeker niet perfect. Ik zoek min of meer hetzelfde in een vrouw... verzorgd uiterlijk, normaal figuurtje, niet rookster, af en toe eens kunnen lachen met een flauwe mop en verder is wat imperfectie helemaal niet erg... 't gaat er immers om om je goed te voelen bij elkaar en te kunnen genieten van elkaar. Mocht er een leuke vrouw dit lezen en ook zo zien, dan zie ik je reactie graag tegemoet. Grts Johan  
Peter 51 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Nudisten camping
Hallo, even mezelf voorstellen 51j 1.86m 75kg langs deze weg zou ik graag een dame ontmoeten om deze zomer samen te gaan kamperen op een nudisten kamping. Leeftijd of uiterlijk spelen geen rol als het gezelschap maar goed is.  
Verwenner 31 jaar Antwerpen - Kontich
Friends with Benefits
Welke vrouw verveelt zich overdag en wil graag op regelmatige basis een leuke man ontmoeten? Ik hou van sauna,geef graag een massage en meer als het klikt.. ik ben een normaal gebouwde man met goed libido. Ben 1m80,70kg en17X5, wie ben jij?  
10 dagen
Matthieu 31 jaar Antwerpen - Lier
Car/Parking/Date
Welke vrouw uit omgeving lier wil een leuke man ontmoeten op een parking? Dit als ter kennismaking voor een latere uitgebreide date..Kan gerust overdag met je kennismaken. Ik ben een slanke atletische man 1m80,72kg,niet roker..Laat me jou voorkeur voor parkinglocatie weten... Carrefour,Delhaize,Ah??  
10 dagen
Vijftiger 56 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Vijftiger voor jonger
De vijftiger , 1m79, 85kg, kordaat of dominant… Zoekt jonger , eventueel studente , in Leuven voor vanavond . Eerst kennismaken via chat of mail , dan ontmoeten ! Een oproep voor meisjes of vrouwen die ook echt durven, maar niets moet en alles kan !  
Nathan 41 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zorgeloos genieten…
Houdt u ook van een avond zorgeloos genieten? Waar praten, kussen, knuffelen evenveel bijdragen als het intieme gedeelte. Waar hygiëne en respect ook sleutelwoorden zijn. Dan denken wij misschien hetzelfde. Uw leeftijd en type vind ik minder belangrijker dan een verzorgd voorkomen. Ikzelf ben een verzorgde sportief gebouwde man (1m73, 74kg) met kort geschoren haren (niet kaal). Ik ben een rustige persoon en vlot in omgang. In hou van het verleiden en van een lang uitgebreid voorspel, van het ‘teasen’ en ´pleasen’, waar uw genot centraal staat. Als u zin hebt om te genieten van een avond, waar we toch even onbeschaamd onszelf kunnen zijn en waar niets moet, dan zie ik uw bericht wel verschijnen. Indien u open staat om elkaar geregelde te ontmoeten, sta ik daar zeker ook open voor. Want een ‘fwb’ lijkt me zalig… Wie weet tot binnenkort. Groetjes, Nathan Xxx  

Zorgeloos genieten…
11 dagen
Guy 57 jaar Antwerpen - Balen
zoek een lieve eerlijke dame
Hallo is er hier toevallig nog een lieve eerlijke dame aanwezig die zich vaak alleen en eenzaam voelt . Dan mag je deze lieve eerlijke man van al 57 een berichtje sturen zodat we eens heerlijk elkaar kunnen ontmoeten . Dit kan voor zowel ontspannend als iets spannend zijn dus lieve dame stuur mij een berichtje en ik reageer terug vriendelijke groetjes Guy  
11 dagen
Tuur 57 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
WORD JIJ MIJN SOULMATE?
Hier geen dickpcs. Klasseman uit de betere kringen, bemiddeld. Verzorgd, groot en slank, geen baard, bril, snor, noch tatoeages. Man met normen en waarden, enthousiast, loyaal, goed opgeleid, correct, open en spontaan. Op zoek naar een aantrekklijke, integere slanke vrouw 50-60j met goed niveau die ook al iets bereikt heeft in haar leven, om elkaar op regelmatige basis te ontmoeten. Max 25 km van Gent. Alles kan en niets moet. Respect, begrip, vertrouwen en goede afspraken zijn een must. Er wacht ons een boeiende tijd samen. Fin steun geen probleem.  
11 dagen
Geert 53 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Fwb
ik ben een verzorgde man in een seksloze relatie en daarom op zoek naar een maatje om elkaar af en toe te ontmoeten als friend with benefits. Elkaar verwennen en heerlijk genieten van elkaar met respect maar zonder de verdere verplichtingen. Wie is er ook op zoek naar iets gelijkaardigs?  
  1   2   3   4   5   6   7