Zoeken naar vanavond sex

Uw zoekactie voor vanavond sex leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Stiertje 30 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Man zoekt koppel of vrouw alleen
Ik ben op zoek naar een spannende en ondeugende date. Lekker genieten van elkaar en elkaar zien genieten. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige sex. Ik ben 28j groot geschapen man met een slank, verzorgd en deftig voorkomen. Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor.  
George 59 jaar Antwerpen - Kalmthout
Jonge griet
Welke 18 jarige jonge griet wil een sexrelatie met een oudere man van 59j. Ben je op zoek naar geile sex op verschillende plaatsen zoals bos, auto enz, aarzel niet om te reageren, sta voor veel open. Ik ben gehuwd dus discretie geboden en gevraagd.  
Lucas 43 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoekt
Ik ben op zoek naar een spannende en ondeugende date. Lekker genieten van elkaar en elkaar zien genieten. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige sex. Ik ben een groot geschapen man met een slank, verzorgd en deftig voorkomen. Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor.  
Rob 56 jaar Antwerpen - Olen
Volle rijpe aktieve dame
Ben jij een dame die wat voller is en graag verwend wordt, leeftijd vanaf 50 jaar , zeer natuurlijk lichaam. Je hebt nog zeer aktief met sex , wordt graag en langdurig gelikt en geneukt, houdt er van om meerdere hoogtepunten na elkaar te beleven. Dan ben jij wat ik zoek. Zelf ben ik groot , rook niet en respectvol. Heb je interesse en wil je meer over me weten , reageer en we maken kennis en worden we misschien wel maatjes.  
Heer 63 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Dame gezocht die graag diep kust en verwend wil worden
Goedemorgen, je kust graag, je lichaam heeft , aandacht nodig, kortom wat ik ook mis. deze verzorgde man met goede zin voor humor wil deze leegte opvullen voor ons beiden. ik kan verplaatsen en ontvangen, sex is geen must, kan wel, graag zelf maar we respecteren elkaar. terug samen naar cyberspace dromen (zonder drugs) door elkaar te beminnen. indien de klik er is liefst meerder ontmoetingen. Ik ben verder een knuffelbeer type, behaard met wat extras (voor jouw om te ontdekken) verzorgd baardje, zachte handen, ben je echt stout kan je enkele tikjes op je achterwerk krijgen. Voor snel kontakt stuur een berichtje met foto en tel omgeving kust  
Mattis 62 jaar Limburg - HASSELT
Leuke vrouw als minnares
Lieve dames, als 60-plusser zoek ik een leuke vrouw, tussen 50 en 70 jaar,voor een sexrelatie als minnares. Zowel romantische als spannende sex maar ook gezellig samenzijn. Zelf woon ik in de omgeving van Hasselt. Samen genieten van heerlijke momenten met respect voor elkaar. Regio Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.Groetjes Mattis  
Noah 36 jaar Antwerpen - Bornem
Oudere dame gezocht
Ik zoek een dame die sex zoekt met een jongeman van 36. Leeftijd speelt geen rol. Ik kan me verplaatsen. Ik rook niet. Ik heb een lekkere dikke lul. Dames boven de 60 die geile sex zoeken zeer welkom.  
Streng 59 jaar Antwerpen - Antwerpen
Stoute meisjes verdienen....
Ben jij die ondeugende studente, jongedame, die straf kan gebruiken. Gewoon, zoals een stout meisje, over de knie voor een welverdiend pak slaag op jouw mooi ronde billen. Ik spank vooral met de hand maar als je echt stout bent geweest krijg je ook nog extra slagen met een instrument. Ik zoek zeker geen sex. Discretie vanzelfsprekend.  

Stoute meisjes verdienen....
Wim 63 jaar Limburg - Heerlen
SEX !
Er is toch niets fijner dan een heerlijke neukbeurt. Je laten verwennen met een lekkere vrijpartij waarbij ik je met volle teugen laat genieten van vrijen, beffen, pijpen en neuken. Dus heerlijke sex, sex en nog eens sex.  
Tom 62 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke Jonge Dame wil SEX met een Mature Man?
Verzorgde en ervaren man zoekt contact met een jonge dame die graag intiem verwend wil worden door een respektvolle en mature Belgische Man. Stuur me nu een bericht terug voor verdere kennismaking. Geen fakers aub  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10