Zoeken naar vandaag ontvangen

Uw zoekactie voor vandaag ontvangen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ikke 48 jaar Antwerpen - Mol
Uitgebreide befbeurt
Welke verzorgde vrouw mag ik eens uitgebreid klaar beffen? Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik ben 48 single eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Kan ontvangen.  

Uitgebreide befbeurt
gisteren
Beffer 47 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Beffer
Knappe grote man sportief bruin haar blauwe ogen. Zoekt dame die graag verwen wordt . Kan ontvangen in mooie woning discreet . Het gaat om'de dame te verwennen kussen strelen tongzoen en daarna een lekker befbeurt.discreet  
gisteren
DZD 37 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Erotische massage met happy ending
Man 37 uit leuven met een verzorgd uiterlijk. Zoekt een vrouw vanaf 20+ tot 60+ die verwend wil worden met een erotische massage van kop tot teen met happy ending kan ontvangen  
gisteren
Marc 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Beffen en likken
Hallo ik ben op zoek naar een jonge meid of vrouw die ik op regelmatige basis langdurig en uitgebreid mag beffen en likken, jij hoeft niets te doen bij mij.ik kan je makkelijk ontvangen bij me thuis en kan ook verplaatsen. Ik kan me makkelijk vrijmaken.  
gisteren
Alleen CV 50 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Welke kinky vrouw wil samen plezier hebben
Enkele dagen aan de zee om tot rust te komen. Maar welke geile vrouw heeft zin om lekker stout te zijn ? Ik kan ontvangen en verplaatsen.  
Genietertje 30 jaar Limburg - Sint-Truiden
Samen genieten
Dag Dames, Volgende week maandag ben ik vrij en zoek ik een dame om een leuke tijd mee te beleven. Leeftijd is niet zo belangrijk, wat er wel toe doet is dat je hygiëne hoog in het vaandel draagt. Ik kan thuis ontvangen of verplaatsen. Ik ben redelijk openminded. Uw wildste fantasieën hoor ik graag! Graag reageren met foto en wat info over jezelf.  
carl valcke 63 jaar Antwerpen - Wuustwezel 0478178931
zoek dame voor regelmatige seks afspraken
zoek dame voor regelmatige seks date liefst ongeschoren poes of grote driehoek en vrij liefst zonder condoom kan ontvangen bij interesse mag je bellen of sms op 0478178931 xxx  

zoek dame voor regelmatige seks afspraken
vdv 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
fwb
Op een zoektocht naar een vaste fwb met het nodige respect en vertrouwen voor elkaar en in elkaar. Iemand die open staat voor passie, iets meer kink gericht of gewoon samen nieuwe dingen ontdekken. Belangrijk blijft dat we beiden kunnen genieten en er ons goed bij voelen, eens weg te zijn van de dagelijkse sleur. Graag iemand die wat ruimte heeft in de agenda om daar tijd voor vrij te maken. Leeftijd of een maatje meer, is van weinig belang zolang het leuk en gezellig is. Zelf ben ik een verzorgde single man van 33 kan gemakkelijk ontvangen of verplaatsen in de ruime regio Brugge. Spreekt u dit aan of is uw nieuwsgierigheid geprikkeld stuur dan gerust een berichtje.  
JnE 29 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
2 bulls ontvangen
2 sportieve bulls zoeken dame of koppel voor vrouwgerichte date. Ontvangen rond de middag in Dendermonde Real en discreet Reageren met stats en foto. Extra contactgegevens altijd welkom voor sneller af te spreken/ contact te leggen Tot zaterdag? xx 2 bulls  
Rome 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Iedereen heeft graag seks
Laten we er geen doekjes om draaien, iedereen heeft graag seks. Dit is dus inclusief mezelf. Ik ben opzoek naar een vaste seks partner dat regelmatig wil afspreken. Kan casual of kinky ik sta open tot beide. Zelf ben ik goed in beffen en kan ook lang uithouden tijdens de daad zelf. Heb ook tijd aan mijn zijde staan en ben dus heel flexibel wanneer het komt over afspreken. Ben ook in bezit van een ruim appartement waar dit alles kan doorgaan moest je zelf niet kunnen ontvangen. Moest je interesse hebben mag je me zeker en vast een mailtje sturen en dan bekijken we daar hoe we verder gaan. Ik wil u alvast bedanken voor u aandacht en hopelijk tot binnenkort.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10