Zoeken naar vanwaar je bent te

Uw zoekactie voor vanwaar je bent te leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 35 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Middag fantasietje - CFNM of meer?
Ik heb een fantasietje. Ik zou graag masturberen voor een vrouw en klaarkomen. Jij mag aangekleed blijven. Jij zegt me waar en wanneer ik moet masturberen. Dus eigenlijk een soort CFNM. Maar als je wil of geil ervan wordt mag er ook meer. Alles hangt af van de situatie en hoe we ons beiden voelen. Leeftijd en uiterlijk vind ik niet zo belangrijk. Laten we samen gewoon een leuke en spannende tijd hebben. Discretie is wel belangrijk! Ik ben 1m82 groot, weeg 79kg en heb kort haar en ben verzorgd. Geef snel een seintje! Zeker als je uit de regio bent!  
Michel 52 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Leuke Friend With Benefits gezocht van het vrouwelijke geslacht!
Ben jij een fijne FWB. Getrouwd of vrijgezel maakt niet uit. Net zoals leeftijd en lichaamstype. Passie staat bij jou hoog in het vaandel, Je bent openminded en je houdt van knuffelen en zoenen. Ik ben een gehuwde, verzorgde man van 90kg en ben 1m75 groot. Aarschot-Leuven of daar in de buurt. Je hebt de mogelijkheid om je overdag vrij te maken. Hopelijk tot gauw!  
Nice2u 57 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Geil maatje meer...
Ik hou van een maatje meer en kijk uit naar een vrouw die blij is met haar lijf. Die zich sexy voelt en ook gedraagt. Die zich met overgave kan laten gaan, terwijl haar lijf gekoesterd wordt. Wanneer begerige handen zich een weg banen aan haar lichaam. Haar borsten vastgrijpt, en innig en opgewonden haar tepels likt en zuigt. Een vrouw die, liggend op haar rug, zachtjes haar benen spreiden gaat. Wijd. Nog wijder. Om mij daar te ontvangen. Die haar yoni wil laten masseren. Traag, diep, intens. Haar g-plekje. Squirtend klaarkomt, en meteen klaar is voor een volgend hoogtepunt. Een vrouw die dat met al haar zijn intens kan beleven. Gelikt worden, gestreeld worden. Me in zich wil voelen, opbouwend, speels. Een dame die laat horen dat ze ligt te genieten. Je bent occasioneel vrij overdag, je bent uit de regio. Je bent verzorgd en vooral discreet. In een relatie of ook niet. Je libido is hoog. Geen eenmalig contact, maar met enige regelmaat.Ben niet van Tienen, dient als indicatie.  

Geil maatje meer...
Arne 19 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ontmaagder gezocht
Dag dames, ik plaats vandaag deze advertentie omdat ik opzoek ben naar een vrouw die een jonge en goed onderbouwde kerel eens de nacht van zijn leven wil brengen door hem te ontmaagden en hem eens de ropes te leren van het omgaan met het prachtige vrouwelijke lichaam. Ik kan je ontvangen of mij ook verplaatsen in regio Brugge en Gent. Het enige wat ik verwacht van jou is dat je hygiënisch bent, hoe je eruit ziet of hou oud je bent maakt mij totaal niets uit. Ik sta ook open voor alles moest je fetishes hebben. Moest u geïnteresseerd zijn aarzel zeker niet om te sturen. Ook blijft alles wat we doen ons geheimpje ;) P.S gelieve bij uw antwoord ook een fotootje te steken  

Ontmaagder gezocht
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Zoek dame voor spannende boswandeling
Zomer is in aantocht, dus.... Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd (G-spot stimulatie). Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes, deze primeren) . Je bent aangenaam gezelschap, je weet wat je wil, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Affligem en omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Meer info na je eerste reactie.Tot snel. Fakers niet welkom.  
KAN ONTVANGEN 65 jaar West-Vlaanderen - Oostende
ZOEK EEN GEILE VROUW - KOPPEL - FWB - OOSTENDE OF REGIO
ik ben een 65j zeer viriele man van oostende ( gepensioneerde militair ) en zoek via deze weg een GEILE sexviendin, soulmate, fwb enz....of koppel om samen op regelmatige basis en in alle discretie mooie sex te beleven, ouder en volslank zijn geen probleem, als je maar geil bent en initiatief neemt, ik ben voor alles in en sta voor alles open, cuckold, voyeur, lat relatie, huisvriend,uitdagende kledij, geile taal enz...ikzelf ben 1M85, brede schouders en kort haar, geen baard en snor en donkere ogen, en ben zeer verzorgd , ben zelf geen roker en drinker,en ben gesteriliseerd, ik kan discreet ontvangen, op een mooi appartement, in alle discretie, zowel overdag als s'avonds, of in het weekend, voor contact: mail gerust ( telefonisch contact na mail, wegens teveel fakers e.d.) ik respecteer uw privecy, dus enkel mensen die op dezelfde golflengte zitten en ook zoeken, discretie gewaarborgd, doe gerust een voorstel  

ZOEK EEN GEILE VROUW - KOPPEL - FWB - OOSTENDE OF REGIO
Peter 55 jaar Limburg - HASSELT
Mee naar de sauna ?
mee naar de familie sauna Hezemeer , dit is GEEN erotische sauna maar wel een naakt sauna! U bent mijn gast voor de ganse dag inbegrepen ingang en avondmaal.Vermeld uw GSM nummer zodat ik U telefonisch kan bereiken want ik heb GEEN interesse in mannen.  
Bent 59 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Ben jij een Geile MILF Mama?
Ben jij een geile mama die nood heeft aan een lekkere sexdate met ervaren en respectvolle man? Ik geef je een intieme massage, lekker lange befbeurt en indien gewenst nog veel meer.... Ik kan verplaatsen en ben super discreet. Als je interesse hebt, schrijf me dan snel.  
Mr D 46 jaar Vlaams-Brabant - Wilsele
Jij...
Je bent een eerder onderdanige meid op zoek naar een iets oudere, ervaren man die jou als "daddy" onder zijn vleugels wil nemen. Je kijkt op naar jouw daddy, bent lief, open, leergierig, wil er alles aan doen hem tevreden te stellen, wil hem trots maken... Hij is zorgzaam en een luisterend oor, is streng wanneer nodig en beloont je wanneer je het verdient. Van spanking en bondage heb je geen schrik. Hygiene, wederzijds respect en discretie vind ik vanzelfsprekend. Word jij mijn little girl?  
Onervaren 69 jaar Limburg - Peer
Oudere meesteres gezocht.
Onderdanige biman (bottom) zoekt een oudere meesteres die mij kan ontvangen en mij wil gebruiken als haar lustslaafje. Bent u die juiste dame uit regio peer die mij kan en wil ontvangen om aan uw lusten de voldoen. Ben eerlijke verzorgde gehuwde man dus graag discretie en hygiëne gevraagd. Bij wie mag ik aan uw voeten liggen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10