Zoeken naar vier vrouw

Uw zoekactie voor vier vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Stef 54 jaar Antwerpen - Kapellen
Bestaat het?
Bestaat er eigenlijk nog een vrouw die kan genieten van seks zonder klokgestaar? Wat zou ik je graag leren kennen, af en toe betrouwbaar en discreet afspreken zonder de thuissituatie in gevaar te brengen. Verzorgde man zonder baard of snor.  
gisteren
Marc 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Beffen en likken
Welke vrouw mag ik langdurig beffen en likken, je man wil je niet likken of door andere omstandigheden wordt je niet gelikt, geen paniek ik wil je heel graag en langdurig likken en beffen, dit kan zowel bij mij thuis als bij jou, leeftijd en uiterlijk niet van belang  
gisteren
Jos BC 41 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
XXL avontuurtje?
Hey, ik ben een knappe verzorgde grote en zeer fors geschapen man van 41 jaar. Ik hou er van om een vrouw te doen genieten al dan niet samen met haar partner. Ik heb zelf een voorkeur voor slanke of normaal gebouwde vrouwen en ben zelf ook slank. Graag echte liefhebsters van een echte XXL zodat ik ook nog eens kan doorgaan :) Uit de ruime regio heeft de voorkeur. Ik hoop van jullie te horen!  
gisteren
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW , BLANK, AZIATISCH OF ZWART VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een vrijdenkende vrouw, Blank, Aziatisch of Zwart 20j-65j voor alles en een relatie! Samen gaan wandelen, iets drinken, eten, over alles praten zonder taboes en erotiek! Maar...ook mijn sex slavin gaat zijn, spelen met mannen onder mijn begeleiding! Samenwonen is dan mogelijk! Dit is een serieuze advertentie! Dus...ik wens GEEN FAKERS!  
Bjorn 41 jaar West-Vlaanderen - Anzegem
Veel zin in seks
Hoi, hebber zo een zin in om een geile vrouw te verwennen. Zijn er toevallig vrouwen die deze namiddag geil zijn? Kunnen we snel afspreken. Grtz Bjorn  

Veel zin in seks
gisteren
Davy 45 jaar Limburg - HASSELT
Lik date gezocht vrijdag tijdens werkuren
Ik heb vrijdag een dag verlof. Ik heb zin in een spannende date met een leuke vrouw. Ik heb het volgende te bieden. Een leuke hotel kamer, een slank lichaam, een tong die erg graag likt (voeten, kutje, benen, ...), respect en hygiëne. Ik zoek een spontane vrouw die graag geniet van en tevreden is met een likbeurt. Die eventueel(=optioneel) haar voetjes wilt laten likken? Of enkel de voetjes. Ik zoek voor vrijdag tussen 10uur en 17uur. Leeftijd maakt niet uit.  
gisteren
Lexor 44 jaar Antwerpen - Geel
Grenzen verkennen en verleggen ??
Is er nog een vrouw of meid in de Kempen die haar grenzen wil verkennen en verleggen met een Dominant en de touwen is wil proberen in nauw overleg en vertrouwen met duidelijke afspraken waar genot centraal staat om lekker lang(uren) te genieten en de controle los te laten ? En zo je verlangens en fantasieën waar te maken.  
gisteren
luc 58 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
beffen en neuken
hey ik ben Luc en ik heb al een tijdje zin in een wandeling met een vrouw en dan ergens in de bosjes kruipen om mij te laten pijpen en dan je beffen en neuken. Ook car sex date zou ik graag eens doen stuur gerust een mailtje met foto x voor af te spreken Luc FV geen probleem  
gisteren
Lovie 57 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Fwb
Hallo´´ leuke man singel tip-top net intiem glad´niet roker´ontvangen verplaatsen´´zoekt mature Dame erotisch ingesteld en openminded..graag vrouw uit de streek maakt afspreken gemakkelijk bij klik op vaste basis´´alsook eerlijke reactie..  
gisteren
Miracle 42 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoekt
Hallo, ik ben een goed uitziende en slanke man van 42 jaar. Groot geschapen en intiem geschoren. Ik zoek een vrouw voor een sexdate.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10