Zoeken naar wie mogen

Uw zoekactie voor wie mogen leverde 56 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Marc 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Langdurig beffen en likken
Welke jonge meid 18+ of vrouw leeftijd, uiteindelijk en origine van geen belang mag ik indien het klikt regelmatig langdurig en uitgebreid beffen en likken.2 vriendinnen mogen eventueel ook reageren.ik kan ontvangen en ook verplaatsen. Bij mij moet je niets doen, enkel jou genot is van belang.mag ook op een andere dag eventueel.  
10 dagen
Pr vrienden 55 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Welk mooi vrwtje tss 40-55 jr wil eens discr en prive bij mij thuis geneukt worden
Welk lief mooi vrouwtje tussen 40 en 55 jr wil eens graag bij mij thuis heel discreet door een paar jongere vrienden (3,4 of 5) tussen 45 en 52 goed geneukt worden. Het aantal bepaal je zelf. Zijn serieuze en beleefde mannen, dus niet vulgair ofzo. . Zowel voor single of gehuwde vrouwtjes die dat eens heel discreet willen beleven. Wij hebben hier dus ervaring mee en zijn daar ook voor geinstalleerd. Kan overdag op weekdagen na de middag ( soms ook 's avonds). Laat maar horen als je er interesse voor hebt. Hygiën en discretie verzekerd, neuken is met condoom. Een koppel waarvan de man zijn vrouw zoiets gunt mogen ook gerust reageren.  
10 dagen
Björn 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Een zomers avontuurtje...?
Samen genieten van elkaar. Jou lichaam tegen het mijne? Welke vrouw wil er graag een avontuurtje beleven met een goeduitziende kerel? Ik heb een verzorgd voorkomen en ben uiteraard discreet.Kan ook overdag afspreken en jou ontvangen of me verplaatsen. Oudere dames of volslanke mogen ook reageren. Reactie met foto krijgt voorrang!  
11 dagen
Bruno 31 jaar Antwerpen - Lier
Een Good Romance?
Hallo ik ben een verzorgde niet onknappe man en zoek kennis te maken met een lieve vrouw om haar regelmatig te verwennen. Ben jij een vrouw en hou je van een goede massage,een man die de tijd neemt om jou noden en verlangens te beantwoorden? Jou laten genieten dat is mijn genot...Reageer graag met wat info over jezelf..ook rijpere dames mogen reageren. Ruime regio Antwerpen-Mechelen-Lier  
2 broer's 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Date met onze 2
Wij zijn 2 broers van 33 en 35 jaar uit regio Antwerpen. Beide sportief normaal figuur en 1m76 en 1m81 groot verzorgd en zelfs beide vrijgezellen zonder kinderen. Wij zoeken 2 vrouwen, graag mogen het ook 2 vriendinnen, zussen zijn. Reacties aub met foto en van nr om sneller afspreken te kunnen. Alles mag niets moet. Hete grt van onze 2  

Date met onze 2
12 dagen
Bonapart 60 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Dame gezocht
Hallo, Hierbij zoek ik lieve dame voor deze jong van geest die door het leven gaat als man met leeftijd 59 jaar , normaal gebouwd , met een beetje vormgeving des goede levens. Ben gehuwd en mijn echtgenote is hiervan op de hoogte. Zoek hierbij dame als FWB om samen evt te genieten, dit kan van gesprek ( evt via mail , voor degene die mij niet willen zien ) tot lichamelijk genot zijn , alles staat open als er maar een klik is . Hierbij speelt leeftijd geen rol, maar liefst rond de 50- 60 jaar , omdat iemand van deze leeftijd meer weet wat we willen, is toch mijn ervaring. Andere mogen proberen mij te overtuigen. Sta positief in het leven en wil dit zolang mogelijk aanhouden , met ieder die mijn pad kruist, dus zoek iemand die gelijk van aard is in het leven. Iemand die in een kasteel woont en met een grote dikke wagen rijd hebben mij voorkeur , hihi. ( dit bedoel ik figuurlijk natuurlijk ) Alle ander mogen ook een mailtje sturen . Hierbij groet deze heer allen .  
12 dagen
Luigi 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Massage!
Ben man verzorgd type en ik zoek een vrouw die eens graag wil genieten van een heerlijke massage. Leeftijd en uiterlijk maakt niet zoveel uit....volslanke types mogen ook reageren. Ik kan zelf ontvangen!  
12 dagen
Yourpleasure 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Laat mijn handen jouw ontspannen en doen genieten!
Een dag niet genoten is een verloren dag is mijn motto in het leven, en het leven is echt niet zo lang als we ons zouden wensen! 1m82 84 kg, net, intelligentie, en nee dames sorry ik zit niet op een wit paard, ik hou van men vrijheid en daar ben ik eerlijk over! Wat kan ik u wel aanbieden? Alles staat klaar om jou op en top te laten genieten, van een ontspannende full body massage, met respect voor uw lichaam en uw grenzen want enkel zo kan u hier van genieten! U kiest zelf of u uw slipje aanhoudt tijdens de massage en of er bepaalde delen zijn aan uw lichaam die niet mogen worden aangeraakt! Of dat u me Carte blanche geeft en gewoon geniet! Alles kan niets moet voor u moet u in uw achterhoofd houden! Na de massage kan meer maar dit is geen must! U heeft hierover volledig de touwtjes zelf in handen, ik neem geen initiatief! Heb ik uw interesse gewekt? Ja eh xp stuur me dan snel een berichtje x  
13 dagen
Peter 58 jaar Limburg - Leopoldsburg
Maatje meer
allo dames, Ik ben 60 jarige man en zoek contact met een iets meer dan volslanke rijpe dame om elkaar lekker oraal te verwennen. Hou van stevige buik en billen en zware borsten ( mogen hangen) Ik geniet enorm van het geven van massage. Evenals wil ik je graag oraal bevredigen en uw lekkere grote borsten likken. Ik lik zowel uw peoseje als uw kontje. Neuken heeft geen prioriteit. Uw genot staat voor mij centraal. Intiem behaard mag gerust. Ik kan niet ontvangen.  
2 broers 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Datemet onze 2
Wij zijn 2 broers van 33 en 35 jaar uit regio Antwerpen. Beide sportief normaal figuur en 1m76 en 1m81 groot verzorgd en zelfs beide vrijgezellen zonder kinderen. Graag mogen het ook 2 vriendinnen, zussen zijn. Reacties aub met foto en van nr om sneller afspreken te kunnen. Alles mag niets moet. Hete grt van onze 2  

Datemet onze 2
  1   2   3   4   5   6