Zoeken naar wil genieten

Uw zoekactie voor wil genieten leverde 35 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Luigi 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Massage!
Ben man verzorgd type en ik zoek een vrouw die eens graag wil genieten van een heerlijke massage. Leeftijd en uiterlijk maakt niet zoveel uit....volslanke types mogen ook reageren. Ik kan zelf ontvangen!  
12 dagen
Bert 28 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Massage
Ik fantaseer er al lang over.. Ik ben een zeer verzorgde, jonge, blanke, normaal gebouwde man van 29 jaar. Ik hou enorm van masseren en iemands wensen in vervulling te brengen. Ik ben opzoek naar een dame die wil genieten zonder verplichten en zonder wederdienst. Foto’s kunnen zeker gedeeld worden via mail of whatssapp. Leeftijd of uiterlijk zijn niet belangrijk! Iedereen is uniek. Tot snel xx  
Xhristos 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoekt ondeugende vriendin
I'm a man with a lot of passion and love. Dag dames, Ik zoek een dame die net als ik soms behoefte heeft om eens stoom af te blazen en wil genieten van intense orale of meer sex. Je bent een niet onknappe dame, stijlvol maar ondeugend. Je geniet van onze momenten en natuurlijk af en toe een cadeautje mooie lingerie. Je bent ook ondeugend op restaurant, wellness met de nodige speeltjes die we meenemen. Je hebt ook een exhibitionistisch kantje die je graag uitspeeld Reactie graag met foto a.u.b. En je bent de ondeugende dame in de ruime regio Gent die een minnaresje wil zijn.  

Zoekt ondeugende vriendin
Mechelsevent 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Heerlijk genieten
Bij deze zoek ik,48 jarige man 1m77 en 86kg, een persoon die net als ik wil genieten zonder verdere verplichtingen. Een heerlijke date zonder verplichtingen met nodige respect en discretie naar elkaar waar alles mag maar niets moet. Lijkt jouw dit iets en kun jij ontvangen in de regio van Mechelen mag je mij zeker berichtje sturen en spreken we af! Hopelijk tot snel!  

Heerlijk genieten
bob 59 jaar Antwerpen - Zandhoven
genieten !!!!!!zoek een dame /juf/
hé zoek dame of juf die wil genieten wel ik laat u genieten ik kom als laatste aan de beurt u eerst lekker vingeren /beffen slaag niks over...tot je zeker een aantal keren bent gekomen streel je enzo en als laatste denk ik aan me zelf ik 60/1.72/75kg 18/5 mooie paal die ik zal boren zachtjes tussen u dijen klaar komen moet u ik das bijzaak lekkere massage erbij ...ik kan vrij ontvangen en je kan aller tijd douche geen probleem woon op klein modern app doei max 50 jaar  

genieten !!!!!!zoek een dame /juf/
16 dagen
myself 35 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
welke vrouw wil genieten
Dag dames, overtuigd dat dit de kans heeft van de lotto winnen maar ik waag toch eens mijn kans. Ik ben een 35-jarige hoger opgeleide man van 1m79 en 72 kg. Ik zou graag een FWB vinden om elkaar te verwennen. Wil je graag eens afspreken met een vrouwvriendelijke, attente, gemanierde man die ook nog eens hygiënisch en discreet is? Dan ben ik wat je zoekt. Ik hou ervan een vrouw te verwennen, te leren waar zij van geniet om dat te kunnen geven aan haar. Ik ben sportief maar niet gespierd, normaal geschapen en intiem geschoren. Ik heb ook een lekkere tong die weet wat te doen om te verwennen.. ;) Ik geniet van sensuele seks, lichamen tegen elkaar maar hoeft niet altijd vanilla te zijn.. als er iets in je zegt: dit maakt me warm, reageer dan zeker, ik bijt niet (tenzij je dat ergens graag hebt ;)) Ik zie uit naar reacties! Ik kijk niet naar leeftijd, wel naar niveau en verzorgd zijn. Tot hoors voor als je eens lekker wil genieten en niet behandeld wil worden als gebruiksvoorwerp..  
20 dagen
Single looking 56 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Gezocht vrouw die wil genieten van vrowu zijn en knuffelsex
Ben een ongebonden man die na een lange relatie wil kennismaken met een vrouw zelf ongebonden die zich regelmatig wil vrij maken om af te spreken en intiem te zijn. Mooie eerlijke sex, voorspel, knuffels kusjes en passievolle intimiteit. Geen relatie maar verbondenheid in lichaam. Ik kan je bij mij ontvangen of naar je toekomen, liefst niet roosteren min 45. Looks en kleur zijn ondergeschikt.  
20 dagen
Lieve jongen 28 jaar Limburg - Tongeren
Lieve jonge minnaar zoekt een volle mature dame die terug wil genieten
Hoi daar! Ben jij die gezellige volle mature dame die op zoek is naar een eigen jonge minnaar die haar terug kan doen genieten in het leven? Om de dagelijkse sleur te doorbreken? Even de wereld rondom je te vergeten? Aarzel niet langer, laat ons kennis maken en er een spannend, gezellig en liefdevol avontuur samen van maken. Ik ben een man uit 1 stuk, humoristisch en attent. We maken uitgebreid kennis via mail :)  
21 dagen
Student T 24 jaar Limburg - HASSELT
Ontspanning tijdens de blok
Hoi daar, fijn dat je dit even leest. Ik ben T, 24 jaar en zit in mijn laatste masterjaar. Om de stress dus te verlichten zoeken ik een leuke dame die me hierbij kan helpen en samen wil genieten. De dame die ik zoek is geil en openminded ingesteld, houdt van meer dan alleen vanilla en missionaris. Als dit zo is, dan maakt leeftijd niet veel uit. Discretie wordt gevraagd en geboden net als hygiëne. Ik ben 1m85, 83kg, 17cm, licht sportief gebouwd en goedlachs. Kom jij samen met mij genieten gedurende mijn laatste maanden aan de unief, dan hoor ik het heel graag van jou! xxT  
21 dagen
Luc 61 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Heist-op-den-berg
hallo ik ben man 58 jaar uit Heist-op-den-Berg ik wil genieten, liefst woensdagvoormiddag of op zondag 26 mei, ne hele dag..grtjes luc  
  1   2   3   4