Zoeken naar 09*

Uw zoekactie voor 09* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Patsy 59 jaar Limburg - HASSELT
Geile zin in heerlijke sex.
Wie heeft zin om heerlijk te genieten, waarbij alles mag maar niets moet. Ik ben lief, zachtaardig en vrouwelijk ingesteld. Wil best in gaan op elk voorstel. Ik ben 60 186 98 15x4 bi bottom. Ben steeds gespoeld en volledig geschoren. Wil ook wel eens stevig doorgeneukt worden. Wie heeft zin en wil samen elkaars lichaam ontdekken? Hygiëne en discretie gevraagd en geboden.     

Geile zin in heerlijke sex.
Trio fun 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Zondag voormiddag
Hoi, wij zijn 2 gasten die deze zondag om 09.00 uur bij elkaar komen om geil te sexen. Wij zijn beide bottom/versa en zoeken nog andere versa of tops die meekomen doen met ons. Alles kan niets moet. Wij zijn beide aan de prep. Ik ben 48/183/89/18,4 en de andere is 56/176/64/19,4. Indien je wil douche gelieve wel jullie eigen handdoek meebrengen. Alles moet discreet zijn. Stuur je stats wensen en duidelijke facepic. WIJ DATEN NIET ZONDER FACEPIC. WIJ STUREN DIE VAN ONS IN REPLY  

Zondag voormiddag
Peter 57 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
wie pijpt me klaar vòor 15.00u
Welke man/dame/koppel kan me vandaag tot 15u lekker laten genieten van pijpen, edgen, cumcontole. Meer kan ook als jullie dat willen. Alles is bespreekbaar. Ikzelf 57/185/91 en 16 echte cm. Hygiëne en discretie zijn heel belangrijk. Mogelijk: vandaag tot 13u, maandag 1 juli van 08.30 tot 16.30 uur en dinsdag van 11.00 tot 16.00 uur.  
Luc 50 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Onderdanige kinky zaad en plasslet
50 jarige onderdanige kinky zaad en plasslet, 1m83, 98, gbbs zoekt dominante kinky tops. Ik word graag gedwongen te likken en te sikken van zaad en plas. Wordt graag langdurig geneukt in mijn mond in verschillende standen al dan niet gebonden. Ik Kan alleen verplaatsen  
S. 37 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Hetero zoekt vaste pijpbuddy
Hallo, Ik ben een 37 jarige hetero man, toch vind ik het erg geil op puur voor de lust een andere lul te mogen bevredigen. Ik zoek een discreet, vast en SOA-vrij contact uit de nabije regio om eenvoudig op geregeld tijdstip eens af te kunnen spreken. Geen verwijfde mannen of mannen die relationele interesse hebben in een man. Voor mij draait dit puur om een lul. Ik zoek een trouwe man in hetero relatie die net als mezelf naar 1 extra sekspartner zoekt ;-) Orale seks geven en nemen is het hoofddoel, heb je behoefte aan anale seks dan is dit bespreekbaar. Toon een beetje dat je ook de nodige brains hebt en een deftige reactie kan schrijven, 90% kan dat helaas niet. Verdere kennismaking via mail en misschien ontvang ik je wel in de late namiddag. Ik sta open voor elke serieuze reactie en verder zien we wel oh het matcht. Groeten.  
Pete 59 jaar Antwerpen - Zoersel
Vast bi contact gezocht
Hallo Ik zoek een bi man ook mss in een relatie om regelmatig eens af te spreken om samen geile momenten te hebben waar alles kan en niets hoeft Met lul en ballen spelen , tongen , pijpen en neuken Kan overdag en s avonds.. Mijn stats biversa 185/96/16x4 cm Regio Antwerpen. Ik kan wel echter niet ontvangen. Graag antwoord met foto Groetjes  

Vast bi contact gezocht
zoek 61 jaar Antwerpen - Antwerpen
Perverse lustslet
Ben opzoek naar een verwijfde gaymaster die mij kan ontvangen in het Antwerpse.Mijn stats,61/189/92/16/4/ Heb geen baard,bril of snor.U ook geen baard of snor (daar knap ik op af) Ik ben zeer beleefd,gehoorzaam en onderdanig,u mag mij ook leibanden of dressen naar believen.Ik hou van tongen,strelen,voetjes adoreren,dildoplay,lekker lang pijpen,rollenspel.Indien interesse kom ik graag naar u toe,pas volgende week.Voorwaarden,mij kunnen ontvangen in het Antwerpse,geen baard of snor aub.Ik kom mijn afspraken altijd na.ben ook van het Antwerpse.Ook mooi intiem geschoren zijn,ben ik ook.  
Eric 58 jaar Oost-Vlaanderen - Zwijnaarde
Date gezocht
Wie ontvangt regio merelbeke rond 20uur voor soft date . Ik ben 59 bi 13x5 94 gedoucht. Alle leeftijden.  
Geilezinnu 59 jaar Limburg - HASSELT
Geile zin in heerlijke sex.
Wie heeft zin om heerlijk te genieten, waarbij alles mag maar niets moet. Ik ben lief, zachtaardig en vrouwelijk ingesteld. Wil best in gaan op elk voorstel. Trio is ook mogelijk. Ik ben 60 186 98 15x4 bi bottom. Over heel het lichaam lekker glad. Ben steeds gespoeld en volledig geschoren. Douchen is ook mogelijk indien je dit wenst. Vandaag en morgen kan ik vrij ontvangen. overnachten is vandaag wel mogelijk. Wie heeft zin en wil samen elkaars lichaam ontdekken? Hygiëne en discretie gevraagd en geboden.     

Geile zin in heerlijke sex.
By boyy 29 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Hallo
Hallo any one free today for sex in leuven? Bi 29 years 1.80 90 kg 17 cm xxx if you can recive me in leuven pleasse text me everything with condoms SAFE FIRST!  

Hallo
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10