Zoeken naar 40 tot

Uw zoekactie voor 40 tot leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jarne 41 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Truckdate
Welke gay of bi ziet een truckdate zitten met hetero (40/173/79/15/5) Ik laat me overal betasten, zuigen, rukken en mss vingeren ook mogelijk. Voor nu omgeving Geraardsbergen. Grtz  

Truckdate
Jonge pijper 24 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie wilt gepijpt worden? 40+
Waar zoek ik naar? Een man, 40+, omgeving Vlaams-Brabant liefst, om regelmatig te pijpen. Kan meermaals per week, hangt ervanaf hoeveel zin U heeft. Wat kan ik bieden? Een mond, een tong, en een object om te gebruiken! Ik wil zelf niets terug, we zouden afspreken en alleen focussen op uw genot. Ik heb erg veel vrije tijd, dus kan me snel vrijmaken om te komen. Als U dominant bent en kan ontvangen, is veel meer mogelijk. Ook kan ik uw huishoudslaaf worden. Ik kan nooit ontvangen. Indien interesse stuur mail met whatsapp nr voor makkelijker contact, en ook enkele fotos aub!  
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero (-45j)door het leven gaat,dat ook uitstraalt, en tegelijk zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels, met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven afspreken om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
Koen 40 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Wie met XL?
Hoi, ben 40, m80, 84kg, 18cm. Wie met XL lul of toys kan me eind deze week ontvangen om mij eens goed onder handen te nemen. Geen bare  
Peter 50 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Bottom gezocht
Voor morgennamiddag .... om top te dienen ... je bent slank onbehaard en jonger dan 40? Reageer dab met stats kicks en foto.  

Bottom gezocht
Boy 23 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Ik pijp graag van avond.
Ik ben op zoek naar 1 keer met jonge man max 40 jaar,zelf ben italians en stats zijn 18cm,1m80,79kg. Ik kan enkel verplaatsen.  
Kevin 31 jaar West-Vlaanderen - Alveringem
Wederzijdse pijp en rukdate
Hey, ik zoek iemand van max 40 jaar om te pijpen/rukkenen en me te laten pijpen/rukken Mijn stats zijn 95/185/14 niet veel ervaring, ….foto bij reactie is pluspunt dan krijgt u 1 terug Ik kan ontvangen elke avond Grtjs  

Wederzijdse pijp en rukdate
zoek lekkers 62 jaar Vlaams-Brabant - Halle
pik gezocht!
Zoek pijplul .Of stel iets voor. val op jonger dan 40 en slank.Ik zoek geen bott. Ben 62-1m78-83kg. Ervaring niet nodig wel beslist zijn. Huidskleur of cm maakt niet uit.Fwb kan ook, zou fijn zijn!Ben benieuwd of iemand zin heeft! Ik ontvang. Stats en locatie meegeven in bericht.En graag meer dan 3 woorden! Fantasten aub onthouden!  
Koen 40 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
EverythingButt
Wie heeft die filmpjes van EverythingButt al gezien? Ik word zotgeil van die te zien. Wie heeft zin om dit samen met mij te doen? Ik ben 40, M80, 83kg, 18,5cm, Versa. Ik kan niet ontvangen. Looks doen er niet toe. Voor de doeners. Geen eindeloze berichten sturen en geen fotojagers.  
Kevin 31 jaar West-Vlaanderen - Alveringem
Wederzijds pijpen/rukken
Hey, ik zoek voor vanavond iemand van max 40 jaar om te pijpen/rukkenen en me te laten pijpen/rukken Mijn stats zijn 95/185/14 niet veel ervaring, ….foto bij reactie is pluspunt dan krijgt u 1 terug Ik kan ontvangen Grtjs  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10