Zoeken naar bed*

Uw zoekactie voor bed* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

etienne 54 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
wie heeft nu zin in softsex
Wie heeft nu zin in softsex? Lekker samen naakt stoeien in bed. Tongen, strelen, pijpen, gepijpt worden... Ik kan ontvangen. Centrum Aalst Ik ben 55. 182cm. 18cm. 95 kg. Graag reageren met foto. Ik zie graag vooraf wie ik binnen laat.  
Joris 39 jaar Brussel (gewest) - Evere
Bedienen
Straks is mijn vriendin enkele uurtjes weg. Ideaal om mijn fantasie van een man te verwennen uit te voeren. Jij kijkt een filmpje van mij en mij minnares of je iets anders en terwijl bedien ik je. Ik heb weinig ervaring met mannen masr heel veel zin in. Graag 55+ aub uiterlijk onbelangrijk. Hygiene des te meer. 19u bij mij X  
Flor 54 jaar Antwerpen - Schilde
Lees hier even
Ik ben op zoek naar een geil pijpsletje die mij vandaag kan ontvangen in Turnhout ik ga wel eerst fitnessen en daarna wil ik mijn volle ballen leeg spuiten in jouw mondje. Als het kan wil ik me een beetje opfrissen want ik douche niet in de fitness. Dus als je zin hebt om lekker zaad te slikken shoot me. Het is niet de bedoeling snel en klaar nee ik wil zo een soort edge gum control en na de 4 keer ga je door tot ik het voel komen en ik begin jouw mondje stevig te neuken en kom dan kreunend klaar. We praten wat en nu wil je hem ook in je kontje voelen geleiden tot mijn pikt kloppend in je kontje spuit. Wat verwacht ik van jou netjes gespoeld geen baard of snor. Zeer hygiënische. Je kan ontvangen in Turnhout. Of iemand van Antwerpen mag ook. Maar dan voor een andere keer af te spreken nu ga ik in Turnhout fitnessen. Ik ben een jonge 50ger niet roker. Intiem geschoren. Voor ik het vergeet graag een herkenbaar foto. Laat maar weten of jij lekker wil slikken en een stevige beurt wil  
Erik 62 jaar West-Vlaanderen - Heuvelland
Ik zoek plezier
Ik ben een discreet en verzorgde man van 62 jaar, 1m74,85 kg, geen baard en geen snor, niet te groot geschapen en mijn speelgoed is geschoren. Ik zoek een vriend die ouder of jonger is maar wel iemand die af en toe kan afspreken overdag op weekdagen, ik ben dan op bepaalde dagen alleen thuis en liefst iemand die niet te ver woont. Het is niet de bedoeling om te neuken maar enkel leuke soft dates en geen vluggertje maar wel de tijd nemen. Reageren met stats en waar je vandaan komt.  
Sexmaat 53 jaar Limburg - Alken
Vaste behaarde vent voor vaste FWB
Goede namiddag. Ik single gay 53 170 72 Gbbs Broske behaard Donkere ogen versa in bed. Is opzoek naar open oprechte BEHAARDE man die zeker wekelijks wilt. Welke behaarde man zoekt dit ook.  
kris 46 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Lekkere date of sexrelatie
Hallo, ik ben onderdanige bi bottem slet en heb hier regelmatig een advertentie gezet. Jammer genoeg heb ik nog niet gevonden wat ik al zo lang zoek. Ik zoek dus een man die regelmatig kan afspreken. Met regelmatig afspreken bedoel ik ook af en toe ondeugend smsen en opwinden om bij de date lekker los te gaan. Veel kan bij mij en naar de toekomst toe kan jij eventueel bepalen wat er nog zal gebeuren. Samen naar een sexcinema gaan waar je me kan uitlenen is een geile droom van mij. Nationaliteit maakt niet uit maar wel liefst iemand ouder dan mij. Een dokter, boer, mindervalide, vrachtwagenchauffeur of een zwarte man zou heel fijn zijn.Tot? Korte mails zonder voorstelling krijgen geen reactie. Niet reageren indien jullie zich hier niet in kunnen vinden, aub...  
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero (-45j)door het leven gaat,dat ook uitstraalt, en tegelijk zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels, met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven afspreken om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
Jonas 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
ik ontvang vandaag maandag 26 voor geile pijp- en rukdate
zoek bi man niet verwijfd normaal gewicht met mooie grote geile pik voor soft fun,niet in a hurry of wie enkel snel zn zak leeg wil en weer weg, tussen 25-45 j, vertel sowieso in paar zinnen voldoende over jezelf en hoe je bent in bed, je maten,en toon foto met iets van torso/lijf en zeker ook stijve dicpic..  

ik ontvang vandaag maandag 26 voor geile pijp- en rukdate
Flupke 45 jaar Limburg - Zonhoven
Erotische massage
Zijn hier ook mannen die bedreven zijn in het geven van massages? Eén vereiste, wel zelf kunnen ontvangen  
Naughty 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky bi slet zoekt leuke dominante kerel
Hallo iedereen. Wie ben ik? Ik ben een 32-jarige jongeman, 190/78/15, met een leuke job en fijn sociaal leven. Tussen de lakens mag het allemaal wat meer kinky zijn. Ik ben bi en zeer ruimdenkend, heb BDSM-ervaring en ben momenteel op zoek naar een vaste speelpartner (date enkel met vast contact). Ik ben switch/versa, maar zit momenteel vooral in een bottom/onderdanige/sletterige fase. Dus wie ben jij? Top/Dom (of switch/versa met goed ontwikkelde top/dom kant) en volgende trefwoorden schrikken je niet af: anal training/play, facefuck, plas, cumplay, rough sex, bondage, sloppy, opdrachten, lingerie, gebruik als slet... Graag iemand die grenzen opzoekt en leuke scenario's bedenkt. Mijn voorstel voor 1ste date: ik zit geblinddoekt te wachten, met lingerie setje aan en buttplug in. Dan kom jij binnen en het spel begint. Kinky in bed, maar hou van niveau en een leuke babbel ernaast. Wie heeft interesse?  

Kinky bi slet zoekt leuke dominante kerel
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10