Zoeken naar bi man nu morgen

Uw zoekactie voor bi man nu morgen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

bi man 57 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Bi man zkt date
Hallo, nette bi man zkt date, stats 180cm 97kg 16cm geschoren materiaal. Hou van wederzijds likken naakt zijn pijpen enz. Kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Ouderen mogen ook reageren. Ben zekers geen fake Kan niet ontvangen..  

Bi man zkt date
Mrme 33 jaar Antwerpen - Ekeren
Deze middag
Wie wil deze onervaren bi man wat extra ervaring bezorgen de middag? Ik wil vooral een man lekker aftrekken en pijpen. Niet teveel gepraat, gewoon actie en als je klaar bent vertrek je terug. Ik kan eventueel ontvangen.  
zoek ervaring 59 jaar Limburg - Heerlen
getrouwde man
Ik ben een getrouwde man 185 79 kg 59, zoek een gay of bi man die mij wegwijs wil maken in seks met een man. Eventueel in de vorm van rollenspel. Mijn vrouw weet hiervan en ik kan dus vrij ontvangen, ik zoek het liefst niet voor eenmalig. Bij juiste klik wil mijn vrouw dan wel een keer kijken of zelfs meedoen. Mijn enige ervaring is een keer pijpen bij een trio met mijn vrouw erbij. Ik ben klein geschapen en heb geen haast, liever een nette kerel die ook de tijd wil nemen. Reageren zonder omschrijving hoe je eruit ziet en waar je woont heeft geen zin, een gezichtfoto is een pre.  
Bi34 34 jaar Limburg - Leopoldsburg
Biman zoekt 60+
Bi man 34j single met weinig bi ervaring zoekt een bi senior vriend die af en toe discreet kan ontvangen. Graag soft beginnen en bij een klik kan meer. Bikoppels zijn ook welkom. Graag verzorgd en een mooie stijve penis. Reacties met duidelijke foto krijgen een antwoord terug. Mijn stats 172 68 14 behaard type. Geile xjes  

Biman zoekt 60+
pijpboy 27 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
lekkere paal gezocht om te pijpen
Is er iemand in de buurt van Leuven die zich graag wilt laten pijpen? Ik ben student, 27j 1m77 slank 62kg. En zoek liefst een sportieve bi man tot 45j die graag discreet langskomt, of die kunnen ontvangen. Reageer met foto aub.  
Biverwenner 53 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Welke pik ontladen na het weekend?
Ik zoek een pik die lekker wil ontladen na het weekend. Ik ga graag op de knieën voor jou of ik pijp je lekker terwijl je achterover ligt en geniet. Een warme pijp en likbeurt van je penis, eikel en ballen als ze geschoren zijn. Snel en krachtig ontladen als je dat wil. Als je lekker geil bent kan je zeker overnemen en me dan intenser, dieper en harder mondneuken. Graag zelf dat je toont hoe geil je bent. Of geen haastwerk maar een wat tragere uitgebreide en diepe pijpbeurt zoals jij het wil en aangeeft en op jouw tempo. Je mag dus zeker overbrengen wat jij wilt en hoe je het graag hebt.Ik ben een 53 jarige bi-man, slank, verzorgd en zeer hygiënisch Ik vraag ook dat je verzorgd en hygienisch bent. Ik verplaats mij maar ontvang niet.  
Hetepikkut 54 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
Bi man
Zoekt vaste sexvriend alles kan niets moet, ik ben bi versa en jij bottom of versa. Trefwoorden pijpen neuken lingerie assplaying toys experimenteren bondage fisting....  

Bi man
Bi Fuel 39 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Bi man zoekt date met sportieve man
Ik zoek date met een sportieve man. Ik ben 182-76-39-19cm bi mannelijk discreet. Je kan ontvangen of samen kamer huren in Diest. Groetjes  

Bi man zoekt date met sportieve man
Jonas 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
ik ontvang vandaag maandag 26 voor geile pijp- en rukdate
zoek bi man niet verwijfd normaal gewicht met mooie grote geile pik voor soft fun,niet in a hurry of wie enkel snel zn zak leeg wil en weer weg, tussen 25-45 j, vertel sowieso in paar zinnen voldoende over jezelf en hoe je bent in bed, je maten,en toon foto met iets van torso/lijf en zeker ook stijve dicpic..  

ik ontvang vandaag maandag 26 voor geile pijp- en rukdate
Eric 61 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
ooh wie ..?
Hey, ik ben een normaal gebouwde bi man die op zoek is naar een bi of gay om samen leuke dingen te doen onderandere pijpen, kussen, strelen en mij diep in mijn mond / keel neuken. Mag ook koppel zijn of 2 bi vrienden. Ik ben geen veel dater dus graag alles safe. Ik verplaats. Wie heeft een leuk voorstel ?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10