Zoeken naar bij haar thuis

Uw zoekactie voor bij haar thuis leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Steven 37 jaar Oost-Vlaanderen - Lovendegem
Hetero fantasie met man
Ik ben hetero getrouwd en fantaseer al tijdje om eens een man te pijpen. Bij wie mag ik de komende 2u eens langskomen? Goede wandeling aan het doen nu dus wel een beetje bezweet en ook ongeschoren.  
Ward 53 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Wandelen in Ieper woensdagnamiddag
Ik ga woensdagnamiddag gaan wandelen in Ieper. Welke jongen kan ontvangen . Ik geef graag massage van kop tot teen . Ik zal geen plekje vergeten . Je zal zallig genieten van genot. Zelfs je montje zallig gemasseerd zijn van een mooie pik. Je kontje van een lekker vinger . Op voorwaarde dat je kan ontvangen en olie heb . Ik weet moeilijk te vinden maar je weet nooit Bij antwoord graag status en van waar je ben . Er zijn al fakers genoeg hier Hoop op positieve antwoord Wil jij dat ervaren  
Gast 33 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Fun vandaag
Hi; ik ben op zoek naar slanke gast onder 35 voor wat geile fun vandaag. Kussen likken pijpen en bij klik neuken Ik ontv discreet in Gent of verplaats in regio.  
Geile jongen 34 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Goeiemorgen iedereen
Iemand goesting jointje roken ofzo kennis maken bij klik samen mekaar lekker pijpen wil ng eens groote lul zuigen is al tijdje geleden dak ng eens man heb geneukt was zalig wel enkel safe tepels spelen kan wel nie ontvangen msk iemand wel liefst nie te ver want ik rij mee de fiets of ergens buitendate langs kanaal inglmunster izegem bos blauwhuis merelbos ofzo hopelijk tot straks  
Walter 70 jaar Limburg - Halen
Dominante top gezocht
Hoi mannen, ik ben op zoek naar een tochwel iet of wat dominante top. Ik ben voor veel te vinden en wil mijn grenzen zeker nog verleggen. Ik ben graag naakt en zie ook graag naakte mannen. Ik ben altijd intiem lekker glad geschoren en ook dat zie ik het liefst bij andere. Ik kan jammer genoeg niet ontvangen, maar me verplaatsen is geen enkel probleem. Ik ben nu donderdag de ganse dag vrij en zou dan nog eens heerlijk willen stoeien met een andere man die van aanpakken weet. Ik kijk uit naar de reactie van een dominante top. Als het kan mag je zeker een foto mee sturen.  

Dominante top gezocht
bij wie mag ik 67 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
bij wie kan ik
wie kan ontvangen? ben zestiger voor jonger, ik verwen graag, veel kan niets moet  
Rocky 21 jaar Vlaams-Brabant - Asse
top zoekt geil en onderdanig sletje
hey hey ik ben Rocky ben 21 jaar 1m75 90kg en top ingesteld, ik zoek een bottom sletje van max 30 jaar voor deze avond die graag diep pijpt en daarna alles doorslikt gefist wil worden en daarna eens goed geneukt wil worden. ik kan niet verplaatsen wel ontvangen bij mij thuis te zellik ik woon niet ver van het station en ik kan ontvangen tot in de vroege uurtjes, geen foto is geen antwoord geen fakers a.u.b. geile groeten Rocky en hopelijk tot straks  

top zoekt geil en onderdanig sletje
gisteren
Tom 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Massage met of zonder happy end
Wie deze week zin in een deugddoende massage van kop tot teen? Ik zoek kerel tot 30 ongeveer van Leuven en omstreken die verplaatst. Jij legt je neer met gezicht naar beneden (je komt discreet binnen bij mij en legt je neer zonder dat ik je zie). Ik masseer je rug, onderrug, benen en billen uitgebreid met veel olie en neem men tijd. Als je wilt zorg ik ook voor sjaal of masker zodat ik je gezicht niet zie en geef je handjob of blowjob op het eind, maar kan ook enkel massage zijn. Nadien nemen we discreet afscheid. Ik ben ook van omstreken Leuven, 36j, gespierd gebouwd en sociaal/hetero look enz.  
gisteren
tom30j 30 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
bij je langskomen
zou graag eens langskomen bij een gehuwde man of man in relatie om aan je vrouw/vriendin haar schoenen en slipjes te ruiken likken eventueel aan doen.Ben bi versa. kan verplaatsen.  
gisteren
Jonas 30 jaar Antwerpen - Brasschaat
Ik wil graag nog is pijpen
Hey ik ben Jonas 28 1m80 en slank. Ik zoek iemand die ik mag rukken en pijpen tot je lekker op m'n gezicht of in m'n mondje klaarkomt. Je blijft wel passief en doet niets bij mij. Ik kan ontvangen of verplaatsen indien het niet ver is. Cardate kan ook zeker en vast ik weet nog wel een goede parking. Hygiëne is heel belangrijk dus je moet wel heel proper en verzorgd zijn! Liefst net fris gewassen daar beneden. Grootte van je speelgoed maakt niet uit klein of groot allemaal welkom! Ik wil wel vanavond nog afspreken. Indien het kan en je wilt dan graag wel een fotootje meesturen van je speelgoed. Hopelijk tot snel!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10