Zoeken naar extra geil

Uw zoekactie voor extra geil leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Outdoor mondje 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Deze avond/nacht outdoor mijn mondje en tong voor jou genot
Ik zou graag deze avond/nacht mijn mond en tong outdoor te diensten stellen voor jou genot .ergens op donker plekje jou ballen pik eikel likken ruiken proeven je zuigen of lekker mijn mondje neuken tot je spuit. Wil je u liever afrukken en op mijn face spuiten? Of zal ik je kontje gretig rimmen en uitlikken ? Wil je spuiten plassen ? Of andere wensen fantasieën. Wil je liever mij pijpen en likken . Geile trav sissy ook altijd welkom . Of stap ik in jou auto voor een geil scenario?.kan je mij ontvangen ?  
gisteren
man 58 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
ik zoek sporters of slanke jonge man of jongen
slanke manen of jongens die zin geeft in wat ontspanning ( massage ) fun met happy end dan , IK ZOEK vanaf 23 tot 35 jaar enkel slanke / GRAAG BERICHT MET WAT OVER U EN FOTO / bericht me 1 zin krijgen geen antw is prullenbak / wat info en foto is antw terug graag van waar u bent ook , discreet en verzorgd is + punt , of ook leuk groepje manen voor rukavond ( slanke mannen of jongens max 6 ) elke 14 dagen afpreken in de avond lekker naakt gaan en rukken bij sex film ( rukken zuigen meer niet geen geneuk gewoon lekker rukken en zuigen tot zaad eruit spuit xx ) stuur leeftijd en hoe u eruit ziet , foto graag van u ( alles discreet niet roken , je krijg wel drank , sex film kijken en geil spelen met elkaar douchen kan na de fun en voor de fun )  
Pascal 45 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Wil vandaag mijn kontje laten verwennen en neuken op zen doggy's
Graag ontvang ik gasten die zin hebben in een goede pijpbeurt en die daarna mijn kontje op zen doggy's neuken. Ben een Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje en een geil kontje dat graag geneukt wordt. Zin, laat van je horen met je stats erbij dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde centrum.  

Wil vandaag mijn kontje laten verwennen en neuken op zen doggy's
oudere orale bi 62 jaar Zeeland - Terneuzen
anonieme rim en pijpdate gevraagd
Welke heer legt zich naakt op m`n bed met blinddoekje om waarna ik bij u kom en u lekker zal strelen, body to body, swaffelen en u lekker zal pijpen. Als ik geil en hard sta kom ik op uw gezicht zitten en laat me eerst rimmen en daarna neuk ik uw mond stevig door tot ik me kreunend leegspuit in uw mond of gezicht. Daarna laat ik u lekker spuiten waarna u weer geheel anoniem vertrekt. Ik hoef geen stats, foto of leeftijd te weten, enkel waar u vandaan bent en u net als ik kaal geschoren en erg hygiënisch bent. Ik kan vrij ontvangen in Terneuzen. Wie wil m`n zaadsletje zijn !! Enkel reageren als u echt wilt en een afspraak nakomt aub !!  

anonieme rim en pijpdate gevraagd
gisteren
Bram 23 jaar Antwerpen - Malle
Jong sletje wilt mannen verwennen
Dag heren, vandaag ben ik enorm geil en heb ik zin om mij eens goed te laten gebruiken. Ik ga dus vandaag zoveel mogelijk mannen pijpen! Als je in de buurt van Malle woont en kan ontvangen stuur maar een reactie! Ik ga vandaag niemand afwijzen dus als je stuurt zal ik je sowieso komen pijpen! Tenzij je te ver woont natuurlijk. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, enkel fris gewassen zijn! Wanneer we afspreken kom ik naar je toe, kleed ik me helemaal uit en ga ik braaf op mijn knieën en neem ik je heerlijke lul in mijn mond! Dan pijp ik je klaar en mag je op mijn gezichtje spuiten! Als dat je goed klinkt laat maar weten! Ik kan niet wachten om al die heerlijke lullen te proeven vandaag! Tot zo x  
gisteren
Zaadgeil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Voor nu
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
Trio fun 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Sexfeestje zondag voormiddag
Hoi, wij zijn 2 gasten die deze zondag om 09.00 uur bij elkaar komen om geil te sexen. Wij zijn beide bottom/versa en zoeken nog andere versa of tops die meekomen doen met ons. Alles kan niets moet. Wij zijn beide aan de prep. Ik ben 48/183/89/18,4 en de andere is 56/176/64/19,4. Indien je wil douche gelieve wel jullie eigen handdoek meebrengen. Alles moet discreet zijn. Stuur je stats wensen en duidelijke facepic. WIJ DATEN NIET ZONDER FACEPIC. WIJ STUREN DIE VAN ONS IN REPLY  

Sexfeestje zondag voormiddag
Jeffrey 36 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Wie ontvangt me voor een date?
Voor nu een geile kerel gezocht uit de omgeving die kan ontvangen. Ik sta geil! Alle voorstellen zijn welkom. Graag reactie met dickpic en korte beschrijving van je stats.  

Wie ontvangt me voor een date?
gisteren
Geil botje 57 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Top gezocht
Ik zoek een glad geschoren top ( jonge ) mannen om vandaag eens lekker te genieten van een piijpbeurt . IK heb nog lekker vers ochtend zaad .Stuur gerust een mailtje en we spreken af.Vertel gerust iets over jezelf . Ik ben discreet en hygiëne en verwacht dat van jou ook. Dus ( jonge ) mannen interesse en bent u intiem glad geschorenen zin in een glad geschoren slanke man stuur gerust een mailtje. Wie reageert met foto heeft voorrang. Fakers gelieve zich te onthouden.  
Geil 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Ik word Enorm op gewonden door lul te zuigen en zaad er uit komt
Ik bi top slank blond 50j 1m60 lul 16.5 zeer proper ik kan ontvangen of verplaatsen wat wil doen Rukken pijpen ballen zuigen kontje neuken maar dat moet niet ik sta super geil  

Ik  word  Enorm op gewonden door  lul  te  zuigen   en  zaad er uit komt
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10