Zoeken naar geen ervaring

Uw zoekactie voor geen ervaring leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Johan 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nieuwsgierig opzoek naar m'n fantasie
Al een tijdje houd ik (M, 34, 1.82, 85) deze site in de gaten en heb uiteindelijk besloten ook zelf eens opzoek te gaan middels een advertentie. Het is voor mij nu de tijd, na m'n beëindigde hetero relatie, om ook eens iets te proberen met een man. Bij voorkeur een bischierige hetero / iemand die geen ervaring heeft met mannen. Mijn fantasie is om eens een mooie piemel in mijn mond te krijgen en rustig in mijn mond gepenetreerd te worden, evenals heerlijk in 69 positie te genieten van elkaars piemel, tot spuitens toe. De laatste tijd trek ik mezelf steeds vaker af bij die fantasie en wil deze stiekem graag in het echt beleven op discrete en uiterst hygienische manier. Ik heb wat fotos toegevoegd van de momenten waarop ik enorm geil in de weer was met mijn 16cm speelgoed. Heb ik interesse gewekt? Stuur dan even een wat uitgebreider mailtje. Een foto erbij 'mag', dat vindt ik wel geil!  

Nieuwsgierig opzoek naar m'n fantasie
Bi-42 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Bicurieus
Iemand die mij morgenvoormiddag zou kunnen ontvangen in de omgeving van Lede? Heb weinig ervaring met mannen, maar sta voor veel open. Bij voorkeur (een rollenspel met) iemand dominant. Doe maar een voorstel.  
jeff 56 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
wie wil morgennamiddag daten,tussen 14h en 16h
ik ben bi man 55+ met ervaring uit regio harelbeke,zoek eerlijke date waar veel kan, ben jong van geest en date ook al jonger, graag duidelijk antwoord met stats of foto dank u  

wie wil morgennamiddag daten,tussen 14h en 16h
Thomas 48 jaar Noord-Brabant - Bergen op Zoom
Bi bottem zoekt dominante man .
Hallo ik ben een biman met onderdanige gevoelens en pijpervaring en wil nu bare geneukt worden in kont en mond als je wil drink ik ook je pis. Vastbinden,blinddoeken en gebruiken jij alleen of meerdere. Ik kan ontvangen op Tholen of bij jou. Ook moslims of zwarte mannen. Reageer met stats ,foto van speeltje en wat je wil doen.  

Bi bottem zoekt dominante man .
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor héél véél openstaat (pijpen en neuken) en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Indien bottem kontje spoelen. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
Bi34 34 jaar Limburg - Leopoldsburg
Biman zoekt 60+
Bi man 34j single met weinig bi ervaring zoekt een bi senior vriend die af en toe discreet kan ontvangen. Graag soft beginnen en bij een klik kan meer. Bikoppels zijn ook welkom. Graag verzorgd en een mooie stijve penis. Reacties met duidelijke foto krijgen een antwoord terug. Mijn stats 172 68 14 behaard type. Geile xjes  

Biman zoekt 60+
Rudi 60 jaar Antwerpen - Mol
Bischierig gehuwd
Hallo, ik ben een bischierige 60 jarige gehuwde man en op zoek naar een eerste bi ervaring. Graag soft, kan me overdag verplaatsen regio Mol tot Beringen.  
Alex 51 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Fistbottom zoekt fister
Geen ervaring vereist, indien klik graag vaste fister, 51,185,88,16x4 geschoren, geile sportiev gast, kan ontv en verpl, enkel overdag tijdens de week  

Fistbottom zoekt fister
Felix 56 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Leuke eerste ervaring
Zoek straks vanaf 5u iemand met ervaring die mij laat voelen wat het is om seks te hebben met een andere man. Ben chubby, baard, 1m82 en wil voor het eerst een lul proeven en voelen. Wie heeft er zin ?? Zuigen, likken, tongen, neuken als īt lukt (safe),.... doe maar voorstel. Wel omgeving waasland  
Matthias 28 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Bischierig voor ouder
Al een tijdje fantasie voor oudere man te verwennen, ikzelf weinig ervaring met mannen. wie kan af en toe wat gezelschap gebruiken? Zoek vaste partner, discretie geboden en gewenst, ik ben sportief, stevig gebouwd, sta voor veel open om te ontdekken. Wie kan mij ontvangen in oost- of west-vlaanderen? Hygiëne verwacht, foto met pik zou leuk zijn :)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10