Zoeken naar geschapen

Uw zoekactie voor geschapen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 53 jaar Antwerpen - Berchem
Van kont naar mond
Ben een frisse bi 50'er.Sportief, gezond en lekker geschapen. Heb een fantasie die ik deze zondag graag zou zien uitkomen. Jij bent hygiënisch top en gezond en vooral lekker geschapen. Na een goeie voorbereiding kan je me lekker neuken in mijn nauw ongespoeld kontje. Uiteraard ben ik fris gewassen, mijn mijn kont is niet gespoeld. Je neukt me en bied me af en toe jouw lul aan die ik dan moet pijpen, ook al is er iets meegekomen, ik pijp hem proper. Als je klaarkomt mag dat lekker over mijn gezicht. Beetje kinky misschien, maar vind het idee verschrikkelijk geil. Heb al uitgevoerd met een dildo, maar wil het echte werk 😉. Geen andere voorstellen naar scat toestanden aub.  
Rene 35 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Heel klein geschapen
Zoek iemand heel klein geschapen voor pijpen en misschien meer. Enkel reageren als hij echt klein is!!! Oudere manne zeker welkom!  
Paul 53 jaar Oost-Vlaanderen - Nevele
Wie kan ontvangen voor sexdate : LEES GOED
Bij wie mag ik tussen 19h en 20h langskomen voor x date in de omgeving Nevele. Enkel mooi geschapen en nog kunnen spuiten  
Ikke 60 jaar Limburg - HASSELT
Trio
Wij zijn twee bi mannen en zoeken voor zaterdagvoormiddag derde man voor stomende trio date.ik ben bottem en andere is versa,dus neuken kan zeker,mekaar pijpen,slikken,rimmen,plas....alles kan.Dit op kamer in buurt van hasselt.Wij zijn alletwee intiem kaal en normaal geschapen en gespoeld.  
Bart 33 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Wie heeft pijpzin?
Discrete propere man van 33, mooi geschapen (18x5) zoekt een geile pijpbeurt. Jij kan ontvangen en pijpt me lekker diep klaar. Ik geil graag op spulletjes van je vriendin ondertussen. Zeer discreet en respectvol! Enkel reageren als je kan ontvangen!  
Koen 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Biman zoekt top xl
Ik zoek groot en dik geschapen dominante top 18+ 19+ 20+ xl, die mij diep en hard wilt neuken, safe en discreet. Ik kan zonder probleem ontvangen. Alleen reactie met foto van jou glad geschoren paal is een pluspunt  

Biman zoekt top xl
hornyNU 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zoek lekkere date voor nu meteen
ik 43 176 82 17 blond zoek liefst jongere bi top goed geschapen kan ontv en verpl in Gent  
Pijpertje 48 jaar Oost-Vlaanderen - Lovendegem
Lekkere lul gezocht om te pijpen
Hey heb er zin in om te pijpen rond gentse mannen tussen 18 en 40 hygiëne en met respect mooi geschapen mogen mijn mondje neuken tot ze klaarkomen. Geef ook graag body en penismassage met happy end en bij klik op regelmatige basis  
Biman 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Soft date
Keurige bi man gezocht voor rukdate. Ik ben 46 jaar, 1m72, slank, zeer verzorgd en hoger opgeleid. Ik zoek gelijkaardige man, groot en dik geschapen, liefst niet besneden die in zeer nette huiselijke sfeer discreet en in alle rust kan ontvangen. Marginaliteit is niet aan mij besteed. Graag gemotiveerde reactie indien dit je iets lijkt.  
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  

Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10