Zoeken naar ne

Uw zoekactie voor ne leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Wandelaar 50 jaar Antwerpen - Mortsel
Verwennen
Ik ga wandelen en wie trekt er mijn shortje naar beneden. Je neemt mijn lul in je mond en likt mijn ballen. Ik steek mijn hand ik je broek en neem jou lul vast tot hij hard is en pijp jou ook. Wie heeft er nu zin ? Hygiëne is belangrijk leeftijd maakt niet uit.  

Verwennen
Voor rijpere man 42 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Rijpe man liefst 60+ gezocht om oraal te verwennen
Hoi,ik ben een 42 jarige man op zoek naar een 58-68 jarige man , die ik heerlijk oraal mag verwennen zonder haastwerk.Ik kan zeer discreet ontvangen , en sta erg op hygiëne.Kan ontvangen vanaf 10u30.Dit heel discreet en hygiënisch.Liefst geen tattoos en welopgevoede mannen.Foto speeltje altijd fijn,heeft ook de voorkeur,maar geen verplichting.Wie zin?  

Rijpe man liefst 60+ gezocht om oraal te verwennen
Marc 46 jaar Limburg - Tongeren
Voor wie snel is !
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie met regelmatig zin om een frisse lekkere lul te pijpen.U mag mij ook pijpen als u dat wenst.Ik kan me vanaf nu tot 11u vrijmaken.Wie heeft er zin in?Discretie en hygiëne gegarandeerd.Eerst is eerst!Likjes,Marc.  

Voor wie snel is !
Pijpertje 48 jaar Oost-Vlaanderen - Lovendegem
Lekkere lul gezocht om te pijpen
Hey heb er zin in om te pijpen rond gentse mannen tussen 18 en 40 hygiëne en met respect mooi geschapen mogen mijn mondje neuken tot ze klaarkomen. Geef ook graag body en penismassage met happy end en bij klik op regelmatige basis  
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  

Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Pijpertje 48 jaar Oost-Vlaanderen - Lovendegem
Lekkere jonge kerels gezocht dat ik mag (klaar)pijpen
Hey ik heb er veel zin in om mijn mondje te laten neuken door mooie lul liefst tussen de 18 en 40jaar veel kan wel met respect en de nodige hygiëne uitsluitend rond gentse en deelgemeenten. Heb een lichte bestelwagen waar veel in kan of bij u thuis of ergens buiten afgelegen altijd spannend …..  
Alex83 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
bischierige op zoek naar wat avontuur Vanavond
Ben een bischierige man die iemand zoekt die kan ontvangen om samen te spelen en ontdekken vanavond. Samen naar porno kijken en afrukken en als er een klik is… liefst iemand die af en toe kan afspreken en eventueel ontvangen. Zoek een slank iemand Max 35j met gevoel voor discretie en hygiëne.kan me verplaatsen  
gloryhole 30 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
gloryhole suck
Ik zoek lekkere kerels (gay, bi, hetero, black, eerste keer, …). Lekkere kerels die zin hebben in een anonieme, discrete, zalige zuigbeurt door mijn gloryhole. We spreken een concreet uur af na een duidelijke dickpic. De deur zal dan op een kier staan en de gloryhole is de gang. Je steekt (liefst slap) je piemel door het gat en ik laat je zalig genieten van een lekkere pijpbeurt tot je lekker spuit! Discretie en hygiëne is gevraagd en geboden! Ik ben een dertiger met zalig pijpmondje! Hopelijk tot snel!  
Genieter 51 jaar West-Vlaanderen - Wielsbeke
Masseur gezocht
Hallo, wij s er een masseur in de buurt die graag verwent eenzelfde verwent wilt worden met een lekkere pijpbeurt? In de omgeving of eventueel ontvangen. Normaal gebouwd hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Geen ellenlang gemail. Geen gefake.  
Dimi 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt zoon
Ik ben 62/184/75 niet behaard. Ik hou van hygiëne en discretie. Ik zoek SLANKE kerel 20-35 die houdt van soft. Regelmatig kan bij klik. Wie wil graag van elkaar genieten? Stuur mailtje met jouw gegevens en ook wat je graag wil doen. Ik kan verplaatsen en ontvangen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10