Zoeken naar heb je

Uw zoekactie voor heb je leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ikke 47 jaar Antwerpen - Dessel
Rapedate fantasie op Graspop GMM
Ik heb als fantasie dat ik eens een verkrachting wil ondergaan. Ik ben binnenkort 4 dagen op Graspop. Wie lokt me mee en verkracht me. Mag door meerderen… Ik ben bi-man, 47j, 1m82, 82kg.  

Rapedate fantasie op Graspop GMM
gisteren
Glorynewb 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gloryhole gezocht
Hey, Ben op zoek naar een gloryhole om wederzijds te pijpen, One way is ook goed, ben wel zaadgeil en heb zin om nog eens te deepthroaten. Laat iets weten!  
gisteren
Tom 33 jaar Limburg - Alken
Gaysauna
Hallo ik ben tom 33j 1m96 groot breed gebouwd. Ik heb zin om volgende week nog eens naar gaysauna te gaan. Iemand zin om mee te gaan ? Liefst rond mijn leeftijd. Stuur je stats en foto's en eventueel voorstel. Grts tom  
gisteren
boy24 24 jaar West-Vlaanderen - Brugge
boy 24 zuigt
gast 24 zuigt je volledig leeg ik heb gedaan om 19 u met werken wie kan er zuigbeurt gebruiken?  
gisteren
Ruime regio 40 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Pijpen
Welke pik zoekt warm mondje? Heb zin om te pijpen, lang, diep en rustig. Zelf bikerel, relatie maar lust wel eens een harde pik. Wie zoekt genot en lekkere zuigbeurt?  
Pikgeil 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bi zoekt deze middag een geile date
Hey , ik ben in centrum Antwerpen en zoek geile date. Leeftijd max 56 , liefst slank. Ben 178 75 14 en versa. Ik kan me beperkt verplaatsen of ik kan je eventueel ontvangen. Heb zin om geneukt te worden en hoor je voorstel graag.  

Bi zoekt deze middag een geile date
gisteren
kris 46 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Lekkere date of sexrelatie
Hallo, ik ben onderdanige bi bottem slet en heb hier regelmatig een advertentie gezet. Jammer genoeg heb ik nog niet gevonden wat ik al zo lang zoek. Ik zoek dus een man die regelmatig kan afspreken. Met regelmatig afspreken bedoel ik ook af en toe ondeugend smsen en opwinden om bij de date lekker los te gaan. Veel kan bij mij en naar de toekomst toe kan jij eventueel bepalen wat er nog zal gebeuren. Samen naar een sexcinema gaan waar je me kan uitlenen is een geile droom van mij. Een date waar meerdere mannen mij onderspuiten droom ik ook al lang van. Nationaliteit maakt niet uit maar wel liefst iemand ouder dan mij. Een dokter, boer, mindervalide, vrachtwagenchauffeur of een zwarte man zou heel fijn zijn.Tot? Korte mails zonder voorstelling krijgen geen reactie. Niet reageren indien jullie zich hier niet in kunnen vinden, aub...  
gisteren
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
gisteren
Jonge pijper 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie wilt gepijpt worden?
Waar zoek ik naar? Een man, 40+, omgeving Vlaams-Brabant liefst, om regelmatig te pijpen. Kan meermaals per week, hangt ervanaf hoeveel zin U heeft. Wat kan ik bieden? Een mond, een tong, en een object om te gebruiken! Ik wil zelf niets terug, we zouden afspreken en alleen focussen op uw genot. Ik heb erg veel vrije tijd, dus kan me snel vrijmaken om te komen. Als U dominant bent en kan ontvangen, is veel meer mogelijk. Ik kan nooit ontvangen. Indien interesse stuur mail met whatsapp nr voor makkelijker contact, en ook enkele fotos aub!  
gisteren
Jan 44 jaar Antwerpen - Mechelen
Slipjes
Ik heb hier een aantal slipjes liggen, die kunnen volgespoten worden. If you're good-looking, help ik een handje of een mondje. Iemand zin? Regio Mechelen, ik ontvang niet. Gr, Jan  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10