Zoeken naar heel lang haar

Uw zoekactie voor heel lang haar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

cute Kerel 28 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sportieve cute kerel bi 28 zoekt discrete hygiënische top
Sportieve kerel hier van 28 177 63 opzoek naar heel discrete hygiënische mannelijke top voor occasionele fun (liefst onbesneden en behaard) - reageren met foto en/of Skype! (Max 53j)  
Beerke 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Big bear sexbuddy
Ik zoek een zware bear liefst +120 kg en graag klein max gemiddeld geschapen. Iemand die zich graag geregeld lang laat leegzuigen. Ik pijp heel graag en lang. Ik zoek een vaste vriend die mij geregeld wil ontvangen om zijn wensen te vervullen. Mannen met baard en 60+ hebben een streepje voor 😉 Bij de juiste klik en geregelde afspraken kan veel meer. Ik sta voor veel open bij de juiste klik. Als u kan ontvangen laat mij uw fantasieën en wensen weten eventueel met foto van buik en lul en mss spreken we af. Ik reageer op iedere reactie, geen fake!  
Beertje 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Big bear sexbuddy
Ik zoek een zware bear liefst +120 kg en graag klein max gemiddeld geschapen. Iemand die zich graag geregeld lang laat leegzuigen. Ik pijp heel graag en lang. Ik zoek een vaste vriend die mij geregeld wil ontvangen om zijn wensen te vervullen. Mannen met baard en 60+ hebben een streepje voor 😉 Bij de juiste klik en geregelde afspraken kan veel meer. Ik sta voor veel open bij de juiste klik. Als u kan ontvangen laat mij uw fantasieën en wensen weten eventueel met foto van buik en lul en mss spreken we af. Ik reageer op iedere reactie, geen fake!  
Dirk 66 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Je wil rustig en zonder gêne een mannelijk geslachtsdeel verkennen?
Je wil rustig en zonder gêne een mannelijk geslachtsdeel verkennen? De ballen bekijken, betasten, heen en weer bewegen, kneden terwijl ik voor je sta? Of terwijl ik voorover buig en jij van achter kijkt? Je wil rustig voelen hoe mijn lul in de balzak vastzit? Hoe de zwelling binnenin verder loopt onder de balzak en tussen de benen tot aan de aars? Slap? Wat stijver? Helemaal stijf? Je verkent hoe het velletje boven aan rond de eikel spant? Of te trekt het velletje wat weg en betast de eikel? Je wil mijn lul heviger opwinden? edgen? Laten spuiten? Of je wil heel mijn lichaam bekijken en verkennen? Kijken hoe alles zwiert terwijl ik beweeg? Bij mij kan je goed werkend geslachtorgaan en lichaam verkennen van man, 60+. Bij klik kan eventueel ook likken en zuigen of pijpen of penetratie (niet anaal) Of je wil dat ik sommige dingen hiervan bij jou of jullie doe? Ik kom bi jou of jullie, vooral driehoek Brussel, Mechelen, Leuven, maar ook verder. (Na diverse fijne reacties, ook die van  
Cd meesters S. 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Slaaf of slavin gezocht
Cd meesteres S zoekt terug een slaaf voor weekselijkse ontmoetingen. Er zal van jou verwacht worden dat je de meesteres volledig verwent naar haar wensen zoals massage geven, pijpen, rimmen, voetjes verwennen, haar plasje ontvangen, helpen bij haar kutje te spoelen. Jij zal altijd naakt zijn en jou ballen en pik zullen goed bewerkt worden. Ik beslis over pijn en genot. Wil ik zaad, dan zal je mij dat geven, wil ik geneukt worden, dan zal jij mij neuken, kortom jij zal steeds parraat moeten staan. Je doet ook wat huishoudelijke taken en behandeld de meesteres als een princes. Bij de minste fout volgt natuurlijk harde straf, alleen zo kan ik de perfecte slaaf krijgen. Jou pik opgesloten in een peniskooi waarvan ik de enige keyholder ben kan. Wie wil opgeleid worden als mijn persoonlijke slaaf?? Man traf ,cd welkom zolang jij maar doet wat ik verlang. Traf of cd slaaf draagt natuurlijk ook lingerie. Ik kan ontvangen tijdens de week overdag. Stel jou heel uitgebreid voor slaaf en de ople  
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
Coolbeans 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Gay zoekt hetero play mate
Vraag me niet waarom, maar mijn beste seksuele avonturen in het leven zijn altijd met jongens en mannen die als hetero door het leven gaan. Er is dan een element van spanning, ontdekking, nieuwsgierigheid, en langzame opbouw in het spel dat ik enorm opwindend vind, en dat mee aantrekt. Zelf ben ik een gay gast en ik zit heel goed in mijn vel, ben in gelukkige en open relatie, fijn professionele actviteiten en om mijn avontuurlijke flank af te dekken zoek ik dus af en toe een ervaring met een hetero bro. Ik zie er zelf goed en verzorgd uit, ben slank en sportief, goed geschapen ook, normaal behaard, 42j en zoek een kerel die mijn hetero tegenbeeld is: sportief, mannelijk, behaard, jonger dan 42j en met niveau en goesting in de broek om daar af en toe ook iets mee te doen. Er zijn geen verplichtingen of verwachtingen, alleen wederzijds respect en een begin van lichamelijke aantrekking, en praktische beschikbaarheid vereist. Ik kan vaak ontvangen. Stuur een reactie met body pic.  

Gay zoekt hetero play mate
Kristof 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Slank, verzorgde man zoekt geile date
Wie heeft er nu zin om samen lekker te spuiten? Ik ben een slanke, heel verzorgd en discrete man met een lekkere, geschoren pik van 15x5. Elkaar lekker rukken en pijpen en wie weet meer. Wie heeft er zin?  
bernard 63 jaar Vlaams-Brabant - Gooik
kleine penis die mij wil neuken
Ik zoek al heel lang een man met een niet te grote penis max 15/16 c m om mij te neuken. Ik plaatste hiervoor al verschillende advertentie's maar telkens is er wel iets. Dus het is simpel. Op kamer in Gooik overdag (middag), ik pijp je stijf en je neukt mij. Geen gezoen, voor de rest geen voorwaarden. Ikzelf krijg geen erectie meer.  
Tim 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek massage voor eerste bi ervaring
Ik ben bischierige man,heel slanke 52j,intiem volledig geschoren 1.85 68kg 13cm en zoek iemand die mij eens wil masseren met veel olie en eventueel body to body en kijken hoe het aanvoelt om eventueel meer. kan niet ontvangen. Regio Gent en omstreken. Enkel in de voormiddag  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10