Zoeken naar heel wat

Uw zoekactie voor heel wat leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

thisonce 35 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
pijpzin
na heel lange tijd nog eens zin om te pijpen deze namiddag ik slanke dertiger met mooi voorkomen ik zoek iemand met een mooie lul die kan ontvangen. ik verplaats naar jou foto bijzenden is plus  
Chubby top 23 jaar Antwerpen - Edegem
Wie helpt deze student ontspannen tijdens de blokperiode?
Ik ben een chubby top van 23 en zoek tijdens de blok naar ontspanning. Ik ben 23 187 105 en niet heel groot geschapen. Het liefst zoek ik iemand die dik/chubby, bottom en klein gescshapen is. Het is ook belangrijk om discreet, intiem verzorgd en niet roker te zijn. Indien je mij wilt helpen ontspannen reageer dan met je stats, een woordje uitleg en die met een foto krijgen voorrang.  
djkzzzz 53 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
op zoek naar een (vaste) jongere kerel nog
hoi, ik ben nog steeds op zoek naar een jongere (liefst -30) en liefst slank of sportief gebouwd voor sexafspraakjes. Graag iemand van de buurt van Zemst, da's makkelijk. Regelmatig is mogelijk, zelfs wekelijks. Ik kan ontvangen en dichtbij verplaatsen. Ik ben 53 170 58 slank, heel sportief en top. Ik hou vooral van onderdanige kerels die graag pijpen en zich laten neuken. Dat laatste is geen verplichting maar wel mooi meegenomen. Serieuze reacties zijn welkom! Vraag maar info.  

op zoek naar een (vaste) jongere kerel nog
Wie komt beuken 28 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Wie komt zich laten hard pijpen en me neuken
Wie o wie komt me lekkere piemel geven Ik heb een lekker mondje en een heel strak kontje izelf licht chubby onderdanig klein geschapen ongeschoren wel hygienisch discretie vereist 420 friendly op zoek naar lekkere piemel veel kan besproken worden 04 u 7 u 04 u 2 7 u 1 5 u 7 hopelijk tot snel  
Snoepje 42 jaar West-Vlaanderen - Kortemark
Sexshop brugge
Ben trafje en ga deze namiddag een nieuwe pruik gaan kopen. Hoorde hier al veel van de sexcinema op de st pieterskaai dus ga daar eventjes naartoe, pruik kopen en dan gaan piepen natuurlijk maar hoe gaat dat daar in zijn werk? Pruik zal ik daar kopen, dameslingerie heb ik al onder mijn kledij, verder....?? Iets betalen die mij toegang verschaft, zijn er daar vb lockers zodat ik damesschoentjes en kleedje kan anndoen? Hoe gaat dat daar verder?? Is dat alleen een cinemaof??? Ik zal dat deze namiddag wel ontdekken natuurlijk maar als ik al een beetje merr geinformeerd zou zijn kan het misschien al direct heel leuk worden. Twijfel al om binnen te komen in damessandaaltjes of hakjes en gewone kledij om de pruik te kopen, of helpt mij iemand vanaf de parking? Ook hulp in de keuze pruik is welkom...,eronder draag ik zowiezo nylons dus dat verraad al zeer veel. In de cinema wordt jij zeker beloond als dank...  
Safe 50 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
contact
Sta open voor meerdere voorstellen. Heel soft tot kinky of speciale fantasie. Altijd safe (belangrijk!). Wil je verder gaan dan voelen, masturberen of een helpende hand, altijd met condoom. Niets moet, van de twee kanten. Respect en hygiëne zijn belangrijk. Volledige discretie. Ruime regio rond Kortrijk en kunnen ontvangen is een voordeel. Afspreken 's avonds of in het weekend. Met een berichtje van 2 of 3 lijnen weet ik niet genoeg. Zeg wat je echt zoekt.  

contact
Jo 55 jaar Limburg - Diepenbeek
Wie?
Is er hier een toch heel wat jongere kerel met mooi geschapen en geschoren pik die zin heeft om gepijpt te worden en mijn holletje te neuken. Reactie met he regio alsook leeftijd  
no stress 45 jaar Vlaams-Brabant - Rotselaar
Examen stress - blokken
Ik herinner me nog de tijd dat ik als student in Leuven op kot zat tijdens de blok.....heel wat stress en als dan alles rustig was op kot, fantaseerde ik dat er iemand langs kwam voor onderhoud en die me dan gulzig zou pijpen tot al mijn stress voorbij was....welke student wil discreet ontladen tijdens de blok?  
Avonturier 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie ontvangt discreet vanavond?
(geen onderwerp) J John Travolta aan mij 0 minuten geledenDetails Hallo iedereen, niettegenstaande ik me vooral hetero voel, vind ik het heel erg geil om met een man te spelen. Ik doe het niet voor de seks op zich, knuffels en kussen zijn absoluut niet aan mij besteed, mij draait het vooral om de kick. Is er iemand die me deze avond kan en wil ontvangen? Enkele suggesties: rollenspelletjes (echt mijn ding), porno kijken met een drankje en elkaar helpen, fotoshoots, edging, kinky experimentjes, ... Heb je zelf een voorstel? Laat gerust wat weten. Ikzelf ben 47 175 75 16*5 superhygiënisch, heel discreet (gezien mijn huwelijk) en kerngezond. Jij ? We leven maar een keer (denk ik). Misschien tot deze avond ?  

Wie ontvangt discreet vanavond?
Chubby too 23 jaar Antwerpen - Edegem
Wie helpt deze student ontspannen tijdens de blokperiode?
Ik ben een chubby top van 23 en zoek tijdens de blok naar ontspanning. Ik ben 23 187 105 en niet heel groot geschapen. Het liefst zoek ik iemand die dik/chubby, bottom en klein gescshapen is. Het is ook belangrijk om discreet, intiem verzorgd en niet roker te zijn. Indien je mij wilt helpen ontspannen reageer dan met je stats, een woordje uitleg en die met een foto krijgen voorrang.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10