Zoeken naar hetero welkom uiteraard

Uw zoekactie voor hetero welkom uiteraard leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kevin 37 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Jonge gast gezocht liefst jonger dan 28.
Ik ben een hetero man die graag eens een jonge gast wil uitnodigen om te expirimenteren . Graag war info over jezelf met een foto = zeker reactie. Derest doe geen moeite aub  
Tom 34 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
34j bisch zoekt vaste pijplul
Ikzelf ben 34-jarige bischierige kerel in heterorelatie, 1m80 90kg en behaard mannelijk uitziend. Zoek vaste gast waar ik op ongeveer maandelijkse basis mee afspreek om hem klaar te pijpen, jijzelf doet dus niks bij mij. Discretie en respect zeer belangrijk en helaas soms moeilijk te vinden. Indien interesse graag wat uitleg over jezelf, foto van lul zeer welkom.  
Diel 70 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
tw i nk
Ben 70-er, hetero, single, discreet, betrouwbaar. Maar ik wil toch graag eens zo'n beginnende slanke tw i nk met dunne lange piet als speelgoed meemaken... >Maar ken mijn weg niet in die mannenwereld. Wie kan mij de juiste richting aangeven, of weet waar ik moet zijn. 100% x 100 discretie en vertrouwen gegeven en gevraagd. Regio Gent.  
Jeffrey 30 jaar Antwerpen - Kalmthout
Vraagt zich wat af
Hetero man van 30j vraagt zich de laatste tijd meer en meer af hoe het zou zijn voor nog eens een pijpdate te hebben. Heb 7 jaar geleden een man gepijpt, nadien nooit meer iets gedaan met een man. Niet specifiek naar iets of iemand op zoek, stuur maar een mailtje en dan praten we er eens over hoe we het allebei voor ons zien. Liefst wel iemand dat kan verplaatsen 30j 180 94 17x4 uit kalmthout  
A.f.f.f 36 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Anal fuck for fun
Hallo, Ben hetero van 36 maar love anal sex. Wil dolgraag eens proberen of een mannenkont ook opwindend en geil genoeg is om te neuken. Heb wel enkele toys om met mezelf te spelen en ben er zo klaar voor eens een echte lul in me te voelen. Enkel safe sex! Ik sluit niet uit bij vast contact voor regelmatig dat dit ooit bespreekbaar kan zijn ;-) Hou de liefde en romantiek maar voor jezelf. Welke eensgezinde uit de regio wil verder kennismaken? Geen onozele en nikszeggende antwoorden, die gaan gewoon de prullenbak in!  
Ben 34 jaar Antwerpen - Malle
Iemand interesse om de avond met een happy end af te sluiten?
Hey heren,ik ben op klein feestje en rijd straks rond 23.00u (ongeveer) van Geel naar Malle. Mij zou het wel eens geil lijken om bij een vreemde man langs te rijden om die te verwennen met een blowjob,eventueel wederzijds...maar hoeft zeker niet! Wie zoek ik? Wel een eerlijke slanke man tussen 25 en 45 die me kan ontvangen kan voor mij met babbel,of gewoon binnenkomen en beginnen,wat jij wil! In mijn fantasie zou het een hetero man in relatie zijn,omdat ik ook in die situatie zit! Voel je u aangesproken en lijkt die fantasie u ook wat zeker sturen. Op mails met een deftige be(om)schrijving word zeker gereageerd!! Groetjes  
Bi boy 21 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Bi boy zoekt daddy
Hey iedereen Ben op zoek naar een vaste daddy om af en toe eens samen wat stoom mee af te laten, gewoon af en toe is goed met mekaar vrijen.. ikzelf ben bi, sportief en slank. Heb een paal van 19x5 en wel niet veel ervaring, vooral met dildo’s:) zoek dan ook geen allesneuker maar iemand safe. Bi schierige hetero daddy’s ook zeker welkom. Heb een lekker kontje in de aanbieding… en wie weet..  
Sportieve bottom 37 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Sportieve bottom
Welke sportief gespierde top heeft zin om vanavond af te spreken voor geile momenten samen? Muziekje, drankje en samen chillen, poppers, pijpen, neuken. Ik val op stoere mannelijke hetero types. Ben zelf een sportieve bottom 37 180 77. Graag reageren met stats en foto's. Ik kan ontvangen. Misschien tot vanavond!  

Sportieve bottom
anoniem 25 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie pijp ik geblinddoekt
Wie zuig ik zaterdagavond geblinddoekt? Mijn fantasie is geblinddoekt een mooigeschapen penis leegzuigen. Ik kan goed pijpen. Zeer discreet. Jij mag hetero/ bi zijn.  
Ano 39 jaar Vlaams-Brabant - Linter
Welke slanke man (tussen 20 en 35j) wil een discrete pijpbeurt?
Is er een slanke bi/hetero man tot max 35 jaar die gepijpt wil worden? Anoniem kan ook via een zelfgemaakte gloryhole, of in het donker. Discretie is van belang. Ik ontvang of verplaats in regio Tienen - Linter - St. Truiden - Glabbeek - Diest.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10