Zoeken naar hoofd zitten

Uw zoekactie voor hoofd zitten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

bottom 33 jaar Antwerpen - Geel
Bottom zkt groot geschapen TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor deze voormiddag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 32y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten.  

Bottom zkt groot geschapen TOP
Bert 40 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Welke geile top ontvangt nu voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Pijpgeil sletje 40j, 1m73, 67kg, onbehaard inclusief nauw kontje wil vandaag een (of meerdere) lekkere pik(ken) afzuigen en als het klikt op je flinke paal komen zitten om lekker afgeneukt te worden. Ben jij sportief, max 45j en kan je ontvangen, geef me snel een seintje. Outdoor/group/poppers enz kan ook.  

Welke geile top ontvangt nu voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
marc 46 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Lekkere lading gezocht
ik zoek een geile man die voor mij een lekkere lading heeft klaar zitten, ik verwen jou harde paal met handen, lippen en tong om zo die lading eruit te krijgen....ergens iemand nog iets op voorraad?  
pijperke 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
wie heeft zin ? GEEN FAKE AUB!!! ben benieuwd
Waar zijn die groot geschapen mannen die nu leeg willen? Ik ben onderdanige pijpslet,ik ga naakt op de knieën zitten ,jij staat voor mij en ik ruk en pijp tot je spuit...... heftige spuiters ook welkom, leeftijd geen belang.....mag ook 2 of meerdere zijn ...laat voorstel maar horen  
Jarne 41 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Truckdate
Welke gay of bi ziet een truckdate zitten met hetero (40/173/79/15/5) Ik laat me overal betasten, zuigen, rukken en mss vingeren ook mogelijk. Voor nu omgeving Geraardsbergen. Grtz  

Truckdate
Beginnende cd 38 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Massage in bikini
Iemand die het scenario zoals op onderstaande foto ziet zitten? Jij ontvangt me morgen 27/05 overdag om een massage te geven. Ik kleed me uit, leg me klaar en dan zie je mijn bikini. Wat zou je doen?  

Massage in bikini
Boyke 48 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Nog eens proberen
Wie ontvangt deze middag een iets vollere hetero die eens een mega geil sletje wil zijn je ligt naakt en ik verwen je u paal likken en zuigen en zeker op je paal gaan zitten en eens goed wippen tot je ballen leeg zijn pure geile sex wie ontvangt me liefst nie te ver van hulste  
Meester Jurgen 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Aalst Meester zoekt meerdere sletje ! Groepsessie !
Mijn stats zijn 45 174 66 en ik zoek voor (eventueel nu donderdagochtend) meerdere sletjes. De basis moet je zeker kunnen en dan is tongen en pijpen. ik wil jullie zien geilen, jullie opdracht geven. zie je dat zitten om met andere sletjes te geilen ? ben je onderdanig en gewillig ? ik zoek real en discreet  
Piss and cumdump 77 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gulzige opa piss en spermaslikker CBTLOVER zoekt
Geile genieters waar ik hen in hun badkamer op mijn knieën mag pijpen terwijl ze in mijn mond pissen en hun hopelijk veel warme room te slikken geven. Als ze het zien zitten mogen ze mijn piemeltje en kloten mishandelen, afbinden en crescendo bont en blauw kloppen tot ik klaar kom. Geen rokers en fakers. Blote eikels vereist. Enkel dinsdag, woensdag of donderdag.  
Joris 61 jaar Vlaams-Brabant - Halle
goed lezen voor U eventueel antwoord
Ik ben 61j, 1,80m en 89kg. Dit gewoon ter info.Ik ben reeds 10 haar single(gescheiden) en ben het nogal beu om dikwijls alleen te zitten.Ik woon in 1500 Halle en zoek een man of dame die niet gebonden is. Avonden, weekends samen doorbrengen, is gaan eten, is naar zee en misschien wat meer.Ben benieuwd.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10