Zoeken naar ik heb

Uw zoekactie voor ik heb leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Man 58 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Zoek een paal(tje)
Hallokes, ik zoek een slanke jonge man, iemand die ik mag pijpen rukken leegzuigen... Indien gewenst kan er regelmatig afgesproken worden maar 1malig is ook geen probleem. Ervaring is niet vereist, heb zelf nog niet veel ervaring. Slank, jong en discreet is wel vereist. Ik kan ruim verplaatsen en ook ontvangen, andere mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar. Reageer met je stats, mijn stats zijn 58/178/83  
Jorkske 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vanavond
Voor vanavond ben ik op zoek naar een leuk travje of jongeman in lingerie of liefhebber met de volgende kenmerken , je bent slank , intiem geschoren en niet of niet te fel behaard. ik 171/77 nodig je graag uit bij mij thuis , maar verplaatsen is ook mogelijk enkel in de regio gent waar ik zelf ook woon , zelf ben ik verzorgd ,draag ook graag wat vrouwelijks en ben ik niet behaard.Hygiene is zeer belangrijk ! Heb je vanavond niets te doen en wens je een leuke date laat dan een berichtje achter met foto(onherkenbaar geen probleem) en een beschrijving van je lichaamsbouw , ik kijk er naar uit om uw reactie te ontvangen XXXXX o ja ben overwegend top maar versa kan bij de juiste klik !  

vanavond
gisteren
Mollige senior 62 jaar Antwerpen - Kapellen
Mollige senior wil zachtjes ontmaagd worden
Ik zoek een lieve ervaren top die mij zachtjes wil ontmaagden, ergens in de loop van volgende week. Jevzalvmijn nauw kontje liefdevol moeten voorbereiden. Geen fotojagers aub. Mijn stats zijn 62/179/86, ik ben dus wel mollig. Ik heb glijmiddel in huis. Je uiterlijk is onbelangrijk, voor mij is het belangrijk zachtjes geneukt te worden.  
Guy 68 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
te vernederen slet
Morgen zaterdag 01/06 namiddag heb ik slet ter beschikking die alles likt en slikt. Wie wil meedoen? Ik 65 174 84 16 versa. Slet jonger en slanker.  

te vernederen slet
gisteren
Jens 32 jaar Antwerpen - Laakdal
onervaren zoekt voor vanavond
32/170/95/17 hi ben van eindhout ik zit hetero relatie en wil eens wat anders proberen uit nieuwsgierigheid ! Ben jij niet roker en heb je hygiëne ? En ervaring ? :) mag je me zeker sturen ! Zoek voor meer maals maar eerst zien da het klikt ! Oh ja vergeten ik ben vanavond aan waterkant ( kanaal ) winkelomheide vanaf 21u blind date ? ;)  
gisteren
Frank 51 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile pijpdate
Ben rond 18.00u aan p&r Westerlo. Heb zin om een geile pijpbeurt te geven. Wie wil lekker klaarkomen in mijn mond? Graag stats bij reactie. Zelf verzorgde bi.  
gisteren
benny 42 jaar West-Vlaanderen - Menen
nog altijd op zoek
sta geil en heb zin om te pijpen of iemand te rukken, wie nog zin  
gisteren
Bram 23 jaar Antwerpen - Malle
Jong sletje wilt mannen verwennen
Dag heren, vandaag ben ik enorm geil en heb ik zin om mij eens goed te laten gebruiken. Ik ga dus vandaag zoveel mogelijk mannen pijpen! Als je in de buurt van Malle woont en kan ontvangen stuur maar een reactie! Ik ga vandaag niemand afwijzen dus als je stuurt zal ik je sowieso komen pijpen! Tenzij je te ver woont natuurlijk. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, enkel fris gewassen zijn! Wanneer we afspreken kom ik naar je toe, kleed ik me helemaal uit en ga ik braaf op mijn knieën en neem ik je heerlijke lul in mijn mond! Dan pijp ik je klaar en mag je op mijn gezichtje spuiten! Als dat je goed klinkt laat maar weten! Ik kan niet wachten om al die heerlijke lullen te proeven vandaag! Tot zo x  
Sher 35 jaar Antwerpen - Kapellen
Ik zoek oudere man kan ontvangen
Hallo ik ben jonge man zwarthaar en bruine ogen ik ben heel zacht en ik heb nog geen ervaring ik zoek een oudere top man die kan mij ontvangen. Ik heb zin naar jou komen als je ook interesse heb laat mij snel weten. Let op enkel reageren als je oudere man en kan mij ontvangen anders geen antwoord.  

Ik zoek oudere man kan ontvangen
gisteren
ikke 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
hopeloos
hallo ik bezoek deze site al meer dan 10 jaar en heb hier wel al meerdere leuke date's gehad ;) echter de laatste jaren is het huilen met de pet op!!! ik kom hier dagelijks kijken maar ben snel rond hoor, de helft staat hier dagelijks met dezelfde advertentie !!! wat doen jullie met al de reactie's? nog steeds zijn ze beginnend of onervaren? net zoals de fake travjes die geneukt willen worden met nietszeggende berichtjes! allemaal zogezegd bi maar ik denk eerder geil omdat ze thuis niks meer hebben en dan maar beginnen fantaseren en geile praat verkopen en de kleren van je lijf vragen om dan wanneer het tot een evt ontmoeting komt plots niks meer laten horen. maak hier een site van met lidgeld dan zullen de fantasten wel afhaken!!! voila mijn zegje is gedaan, veel rukplezier gewenst.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10