Zoeken naar ik speel mee

Uw zoekactie voor ik speel mee leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kris 45 jaar Antwerpen - Kalmthout
Omgeving Kalmthout - essen rond 20u
Welke kerel stapt achteraan in bij mijn auto, Laat zijn broekje zakken, doet zijn benen wat uit elkaar en geeft mij ruimte om met een ballen te spelen en zijn speelgoed leeg te zuigen tot je komt in mijn mondje… , broekje omhoog, uitstappen en klaar. Hygiënen geboden en vereist, net zoals discretie ! Liefst onbesneden en jong … Stuur me je stats en we zien elkaar ergens …  
Tom 39 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie mag ik pijpen?
38 M 190/85kg 18cm. Wie mag ik pijpen? Jij kan ontvangen of cardate. Opgepast: jij blijft passief! Je kan niet met mij spelen. Enkel voor geschoren en hygiënische mannen. Foto van speelmateriaal krijgt voorrang. Graag mailtje met je volledige stats indien interesse.  
Dirk 55 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie kom er langs
Wie wil er graag langskomen om een lekkere pijpbeurt te krijgen en me daarna te neuken in mijn strak kontgaatje, ben sportieve man van 54j, 186cm, 84kg en 15x5 cm speelgoed heb poppers en glijmiddel in huis  
Mat 41 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Zaad voor nu...
wie kan nu ontvangen in de voormiddag om elkaar lekker te pijpen. Niet meer en niet minder. Graag iemand uit de omgeving. Iemand met lekkere pik. Graag reactie. Zelf heerlijk speelgoed die mag verwent worden...wie kan ontvangen. Wie heeft een harde pik die mijn mondje wil vullen ?  
Erik 62 jaar West-Vlaanderen - Heuvelland
Ik zoek plezier
Ik ben een discreet en verzorgde man van 62 jaar, 1m74,85 kg, geen baard en geen snor, niet te groot geschapen en mijn speelgoed is geschoren. Ik zoek een vriend die ouder of jonger is maar wel iemand die af en toe kan afspreken overdag op weekdagen, ik ben dan op bepaalde dagen alleen thuis en liefst iemand die niet te ver woont. Het is niet de bedoeling om te neuken maar enkel leuke soft dates en geen vluggertje maar wel de tijd nemen. Reageren met stats en waar je vandaan komt.  
Dirk 55 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie kom er langs
Wie wil er graag langskomen om een lekkere pijpbeurt te krijgen en me daarna te neuken in mijn strak kontgaatje, ben sportieve man van 54j, 186cm, 84kg en 15x5 cm speelgoed heb poppers en glijmiddel in huis  
Ryan 38 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Anonieme Gloryhole Suck
Wie zin om zich vandaag lekker te laten pijpen via gloryhole? Eventueel wederzijds kan. Ik zit niet heel ver van de afrit in wetteren. Alles met respect en bij klik kan het vaker. Foto van speelgoed is welkom. Ik kan ook sturen. Liefst niet al te oud. Tot straks misschien?  
Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Bekeken worden en soft
Ben verzorgde man en wil me graag laten bekijken en alles moeten tonen terwijl ik met mezelf speel. Als je wil verwen ik jou ook soft. Verplaatsen in ruime regio is geen probleem en mag ook ergens buiten of aan de auto. Wie heeft voorstel of opdracht?  
tom 35 jaar Antwerpen - Turnhout
zaadzoekend
Wie met een grote paal kom ik leegmaken regio Turnhout? ik hou enorm van zuigen(slik alles en maak hem proper) terwijl ik een vrouwenstring draag. Ben wel mollig. Foto van je speelgoed graag.  
Dirk 55 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie kom er langs
Wie wil er graag langskomen om een lekkere pijpbeurt te krijgen en me daarna te neuken in mijn strak kontgaatje ,ben sportieve man van 54j, 186cm ,84kg en 15x5 cm speelgoed heb poppers en glijmiddel in huis  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10