Zoeken naar ik zoek man

Uw zoekactie voor ik zoek man leverde 37 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Flup 57 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zoek man plus 70 jaar die pijp en slik
Verzorgde man niet roker geen tatoeages rustig type Zoek oudere man plus 70 jaar die graag pijpt en kan ontvangen hygiëne en discretie verzekerd regio Kortrijk  

Zoek man plus 70 jaar  die pijp en slik
19 dagen
Franky 49 jaar Limburg - HASSELT
zoek man met grote pik die ik MOET deeptroaten
zoek man met groot stuk waarbij ik regelmatig mijn keel moet laten doorneuken --gag --heel diep -- jij de deugd tot je spuit -liefst hetero man of biman -foto van je xl mag --aub real !!  
19 dagen
Kris 43 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Wie pijpt me rustig klaar?
Man, 43 en gebonden uit waasland zoekt leuke pijper. Ik 178, 85 kg, 16x4 intiem geschoren of getrimd, geen bbs, niet roker. Zoek man die mij kan ontvangen en mij rustig klaarpijpt tot het einde, spuiten in het mondje. Liefst geen roker, en geen bbs. Discretie en hygiene is een must. Liefst uit de regio en voor regelmatig ;)  
20 dagen
Franky 49 jaar Limburg - HASSELT
zoek man met grote pik die ik MOET deeptroaten
zoek man met groot stuk waarbij ik regelmatig mijn keel moet laten doorneuken --gag --heel diep -- jij de deugd tot je spuit -liefst hetero man of biman -graag foto van je xl --aub real !!  
Flup 57 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Zoek man plus 70 jaar die pijp en slik
Verzorgde man niet roker geen tatoeages rustig type Zoek oudere man plus 70 jaar die graag pijpt en kan ontvangen hygiëne en discretie verzekerd regio Kortrijk  

Zoek man plus 70 jaar  die pijp en slik
22 dagen
Biman 52 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Zoek man met jacuzzi of zwembad om te genieten morgen
Wie kan er een bi ontvangen in oost of west vlaanderen? Ga morgen toeren en zoek extra genot  
22 dagen
Bas 35 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Ik zoek man 50+ dat me nu kan ontvangen en verwennen.
Hey, ik ben een man van 35, verzorgd en hygiënisch. Ik zoek een man die me nu kan ontvangen en uitgebreid met de nodige tijd kan verwennen. Ik ben normaal gebouwd en heb een bruin kleurtje :). Liefst omgeving Aalst, … Het is voor nu :)  
22 dagen
sperma 66 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Elkaar verwennen zondag
Zoek man om elkaar te verwennen en te bevredigen . Masseren , pijpen en elkaars ballen verwennen . Zondag voormiddag voor 11u graag . Hygiéne komt op de eerste plaats en uit de omtrek .  
25 dagen
jeff 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zoek man 60+ die kan ontvangen
zoek discrete date voor zachte seks .Hygiëne vereist Omg Wondelgem Bischierig, weinig ervaring maar leergierig. liefst voor regelmatige basis.  
25 dagen
Jan 69 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek man die mijn vrouw kan verleiden
Mijn echtgenote is bijna 69 en ik ben sexueel niet echt aktief. Ben jij een man vanaf 50+ en zie je er nog goed uit?Dat is al zeker een pluspunt. Je hebt interesse in literatuur want ze leest erg veel. Verder houdt ze van Leonard Cohen, Richard Hawley,Jasper Steverlynck maar ook van Bart Peeters. Ze is zeker niet van het recht voor de raap type en de verleiding zal discreet moeten gebeuren en heel wat tijd vragen. Ik verwacht van jou een eerste plan van aanpak: de eerste contacten gebeuren via mij en zo zal ze na een tijdje kennis kunnen maken met jou. Maar daar is dus echt een goed scenario voor nodig. Ze is 175 cm, weegt 85 kgs, niet intiem kaal en ze heeft normale borsten die al hangen natuurlijk. Enkel eerlijke en ernstige voorstellen aub? Stel je zelf grondig voor en motiveer duidelijk waarom je op deze advertentie ingaat. Foto's mogen maar zijn zeker geen must.  
  1   2   3   4