Zoeken naar jarige

Uw zoekactie voor jarige leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pieter 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Duo zoekt
Mijn daddy bear wil voor mij graag een naaktfeestje houden. Tot nu toe zijn we al met 3 (misschien 4) maar er kan nog altijd iemand bij. Het feestje gaat door begin juli in Antwerpen maar ervoor wil ik graag al met jou afspreken (in het Mechelse of bij jou). Wie ben ik? Wel ik ben een 34 jarige kerel met een klein buikje onbehaard. Zoals ik al gemeld heb, is mijn daddy een echte bear (dus ouder dan mij, met buik en goed behaard). De 3de die komt is iets jonger dan mij en een behaarde kerel met een buikje eveneens. Enkel reacties met foto('s) zullen beantwoord worden. Wie weet mag jij ons wel komen vervoegen.  

Duo zoekt
golden slut 18 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Slut needs time of its life
Hey iedereen, ik ben de beste slut hier. Ik Ben een 18 jarige jongen. Ik wil de gekste , beste, extreemste , moeilijkste fantasien waar laten Komen. Ik Ben altijd horny en zin Om gedomineerd te Worden. Maar heel erg gedomineerd. Ik Ben een bottem en word graag gebruikt en misbruikt. Ik doe alles en letterlijk alles . Jij zegt wat we gaan doen en ik Ga akkoord. Een lijst van wat ik graag doe. Anal, dubble anal, extreme, gonzo, bdsm, fisting , do, deep-throat, puking , piss, bukkake, swallowing, Alles eigenlijk. Wat je maar wilt met me doen. Als je andere iedeen of gekke plannen hebt vermeld dat ook of e'en stappenplan wat je met me of samen gaan doen Ik hoop van jullie te horen . Groep of meerdere mag ook beachrikg gwn wat je met me wilt doen. Golden slut out. Cadeautjes of iets van geld geven mag altijd maar hoeft absoluut niet.  
bottomslet 43 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Dominante Top gezocht
Ik ben 40-jarige, propere, discrete bottomslet. Ik zoek een dominante top uit de streek (Kortrijk-Harelbeke-Waregem,...) die mij op regelmatige basis wil gebruiken. Kan regelmatig overdag. Ik ben onderdanig. In toekomst mag je me ook uitlenen aan vreemde mannen of meenemen naar club of sexcinema om me te laten gebruiken door andere mannen. Wie heeft zin in zo'n scenario? Ik kan morgen afpsreken over de middag.  
Lennie 23 jaar Antwerpen - Hulshout
Date in het weekend
Deze onervaren 23 jarige volslanke jongen zoekt een man om mee te genieten. Ik ben opzoek naar een man van 45+, uiterlijk geen belang die mij wil begeleiden in de wereld van seks tussen mannen. Ik sta voor veel open van tongen tot pijpen tot ... ook voor dingen zoals bondage en plas sta ik open. Ik zoek iemand die kan ontvangen in het weekend.  

Date in het weekend
Rudi 60 jaar Antwerpen - Mol
Bischierig gehuwd
Hallo, ik ben een bischierige 60 jarige gehuwde man en op zoek naar een eerste bi ervaring. Graag soft, kan me overdag verplaatsen regio Mol tot Beringen.  
Michael 34 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Verras je partner met een jongeman
Wil je je partner verrassen door hem een 34 jarige triatleet cadeau te doen? Stop met zoeken en laat me weten hoe je een avondje ziet, met een foto van jullie 2. Ik ben een meter 80, 70kg. Discretie is belangrijk. Wie weet maak je je partner snel gelukkig en mag je zelf ook nog genieten.  

Verras je partner met een jongeman
Bot 37 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Fuckbuddy gezocht
Hoi, ik ben een 37-jarige man in een relatie. 196, 110, eerder bot. Ik zoek een leuke date met bij voorkeur oudere man. Bij de juiste klik kan er veel. Zou het super vinden om iemand te leren kennen die regelmatig wil afspreken in de ruime regio tussen Brussel en Antwerpen. Kan niet ontvangen, morgenmiddag (dinsdag) nog vrij. Stuur foto en/of stats  
Chango 52 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Onder man(nen)
Hi, Ben een 52 jarige Bisex man op zoek naar een andere, 1 of meerdere samen, om te genieten van mannendingen. Athletisch gebouwd, eerder bottom en nylonfetisj. Ben in voor betasten, masturberen, pijpen, rimmen en neuken. Geen 5 min. scenario's en mannen met min. 17 cm of groter. Hygiëne en discretie is een must. Kan ontvangen, voornamelijk overdag of 's avonds laat.  

Onder man(nen)
Xavier 50 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Zaadhonger
50 jarige, verzorgde, onderdanige man met zaadhonger. Welke man kan discreet ontvangen of cardate en wil al mijn gaatje vullen. Ik kan verplaatsen regio Ieper, Kortrijk, Roeselare  
Jij kiest 35 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Eerste zachte ervaring gezocht
Hallo, ik ben een 35 jarige crossdresser. Eerst en vooral ben ik op zoek naar een naam, jij geeft me 5 suggesties, ik kies. Ik ben ook op zoek naar een eerste zachte ervaring met iemand tussen 20 en 45, liefst iemand die ook graag spulletjes past en samen als zusjes wilt experimenteren maar hoeft niet. Als je een zachte man bent wil ik ook mss graag mijn maagdelijke mondje en bolle kontje (ook maagdelijke) zachtjes laten verwennen. Wie stuurt me snel? Geen ervaring dus iemand begripvol voor m'n eerste keer x  

Eerste zachte ervaring gezocht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10