Zoeken naar je klaar

Uw zoekactie voor je klaar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

all c 47 jaar Antwerpen - Retie
niet roker
Hoi ik zou u graag leeg zuigen ,je mag in mij mondje komen , jij bent slank lichtjes gespierd en onbehaard . Eventueel koppel mag ook reageren dan bezf ik het vrouwtje ook klaar. Voor deze avond zoek ik , min 16cm in broekje.  
Kris 45 jaar Antwerpen - Kalmthout
Omgeving Kalmthout - essen rond 20u
Welke kerel stapt achteraan in bij mijn auto, Laat zijn broekje zakken, doet zijn benen wat uit elkaar en geeft mij ruimte om met een ballen te spelen en zijn speelgoed leeg te zuigen tot je komt in mijn mondje… , broekje omhoog, uitstappen en klaar. Hygiënen geboden en vereist, net zoals discretie ! Liefst onbesneden en jong … Stuur me je stats en we zien elkaar ergens …  
Flor 54 jaar Antwerpen - Schilde
Lees hier even
Ik ben op zoek naar een geil pijpsletje die mij vandaag kan ontvangen in Turnhout ik ga wel eerst fitnessen en daarna wil ik mijn volle ballen leeg spuiten in jouw mondje. Als het kan wil ik me een beetje opfrissen want ik douche niet in de fitness. Dus als je zin hebt om lekker zaad te slikken shoot me. Het is niet de bedoeling snel en klaar nee ik wil zo een soort edge gum control en na de 4 keer ga je door tot ik het voel komen en ik begin jouw mondje stevig te neuken en kom dan kreunend klaar. We praten wat en nu wil je hem ook in je kontje voelen geleiden tot mijn pikt kloppend in je kontje spuit. Wat verwacht ik van jou netjes gespoeld geen baard of snor. Zeer hygiënische. Je kan ontvangen in Turnhout. Of iemand van Antwerpen mag ook. Maar dan voor een andere keer af te spreken nu ga ik in Turnhout fitnessen. Ik ben een jonge 50ger niet roker. Intiem geschoren. Voor ik het vergeet graag een herkenbaar foto. Laat maar weten of jij lekker wil slikken en een stevige beurt wil  
sven 33 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
rukdate
geile vertegenwoordiger wil graag deze middag ergens klaar komen. ik verplaats me straks regio Harelbeke, Lendelede, Ardooie, Wingene, Pittem, .. ben 33j, slank en geil. ik zou graag ergens klaar komen met porno op achtergrond, jou zien rukken of snuffelen aan dames lingerie, enkel rukken of pijpen.. waar mag ik langs komen?  

rukdate
Mrme 33 jaar Antwerpen - Ekeren
Deze middag
Wie wil deze onervaren bi man wat extra ervaring bezorgen de middag? Ik wil vooral een man lekker aftrekken en pijpen. Niet teveel gepraat, gewoon actie en als je klaar bent vertrek je terug. Ik kan eventueel ontvangen.  
Peter 51 jaar Antwerpen - Zoersel
Dumpen
Hoi mannen ben klaar om jouw dumpen van je zaad te ontvangen. Mogen ook vrienden groep zijn.  
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en/of laat me neuken. Zoek degelijk geschapen met ervaring.Ontvang.
1m85 90kg niet onknap. Ik ontvang je naakt en ga dadelijk op mijn knieën. Ik open je broek en neem je pik in mijn mondje. Dan draai ik mijn tong rond je eikel en zuig hem lekker hard. Ik kan je klaar pijpen en je mag over mijn gezicht en/of in mijn mond spuiten. Of je kan me nog stevig in mijn kontje neuken. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte pik.  

Ik pijp en/of laat me neuken. Zoek degelijk geschapen met ervaring.Ontvang.
marc 46 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Lekkere lading gezocht
ik zoek een geile man die voor mij een lekkere lading heeft klaar zitten, ik verwen jou harde paal met handen, lippen en tong om zo die lading eruit te krijgen....ergens iemand nog iets op voorraad?  
Biman 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Potente top gezocht
Bij wie in het Gentse kom ik eens langs om m'n mondje te laten vullen? Ben heel gewillig en klaar om te dienen, enkel regio Gent slanke discrete veertiger hier.  
Zoek geile50+ 58 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoek dominante geile 50 +
Ik sta klaar in lingerie van mijn aantrekkelijke vrouw. Ik pijp je. Jij betast me en scheurt de string in stukken en dan spuit en plas je in de string. Jij droogt je af met de andere strings en bh s. Ik ben geen faker. Maar kan niet altijd ontvangen. Zoek voor op regelmatige basis  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10