Zoeken naar jij mag dat

Uw zoekactie voor jij mag dat leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jan 38 jaar Antwerpen - Berlaar
Wie pijpt mij klaar vanavond en filmt daarna als ik je klaar pijp?
Ik ben 38/175/80/16 en ontvang je vanaf 23u discreet bij mij thuis. Jij bent max 44j en je mag mij oraal uitleven op mijn piemel tot ik lekker klaarkom! Het enigste dat ik vraag is dat je mij daarna filmt met mijn gsm terwijl ik je klaar pijp! Plas mag ook! Reacties met foto krijgen voorrang.  

Wie pijpt mij klaar vanavond en filmt daarna als ik je klaar pijp?
Kurt 47 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Cum on face
Zijn er hete mannen die met mij in bos of natuurgebied willen gaan en mag ik u rukken of pijpen? Je moet zelf niets doen..Mail met foto van je paal krijgt voorrang..voor nu …kan tot 18u  
Ros 28 jaar Antwerpen - Brecht
Stevige kerel gezocht
Zoek een man die ik eens mag pijpen en wie me erna eens wil neuken, heb wel nog geen ervaring Discreet en safe  
Zazou 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zin in geile date.
Hallo, Wie heeft zin in een leuke geile date vanavond? Single, mooie grote pik met ballen vol zaad. Ik pijp tot het einde , rim en neuk je kutje binnen een gezellige sfeer. Wie durft? Jij mag mij pijpen en rimmen, maar niet neuken.  
flor 65 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
zoek echt grote pik en ballen voor vandaag!!
Wie heeft grote pik en ballen en laat ze graag langdurig verwennen met happy end. Mag wederzijds. Ik ontvang discreet in Blankenberge alle leeftijden zeker ouder maar GROOT geschapen 18+. Ben 65/178/78.18*5. Bij interesse en je hebt echt groot speelgoed reageer met je volledige stats,juiste emailadres en foto van speelgoed . Discretie en hygiëne gevraagd en geboden . Eerlijke advertentie.  

zoek echt grote pik en ballen voor vandaag!!
Exhibitionist 64 jaar Limburg - Overpelt
Exhibitionistische Bottom zoekt....
Ik ben een geile exhibitionistische bottom met een fetisj voor pvc, lak, leer, rubber en nylon en ik zoek een liefst oudere man waar ik in mijn geile outfit rond mag/moet lopen en waarvoor ik langdurig mijn benen en billen moet spreiden. Ik laat me graag anaal gebruiken en pijp graag een kale lul met blote eikel. Ik vind een oudere man met kale lul en blote eikel enorm geil en ben daar graag de geile slet voor. Elk scenario is bespreekbaar en bijna alles kan en mag. U moet mij wel kunnen ontvangen en liefst niet te ver uit mijn omgeving wonen en dat mag in Belgie en Nederland zijn. Bij een klik wil ik graag vaker afspreken.  

Exhibitionistische Bottom zoekt....
Dirk 59 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Hetero zoekt
Goed lezen.. ik hetero zoekt een gast max 23j die eens op mij komt zitten en rukt en op mijn buik spuit.. niks meer.. kan wel zijn dat ik eens aan jou voel maar is niet zeker.. wel discreet blijven.. mail me gerust met leeftijd en mag ook foto.. maar hoef nie...  
Dany 54 jaar Oost-Vlaanderen - Lembeke
Wie mag ik pijpen ?
Je moet kunnen ontvangen Ik pijp , lik je ballen en slik , niets meer …jij blijft passief en geniet Voor dit weekend ….. hygiene en discretie vereist Fototje mag ….  
Ikke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Wie heeft onderbroekjes...
uit de wasmand van vrouw, vriendin of (stief)dochter en mag ik eens discreet gebruiken om op te geilen? In ruil ruk of melk ik jou tot je spuit. Iemand? Enkel ernstige reacties! Reageer met foto van een slipje. Ik verplaats en ontvang. Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect.  
Sloeber 59 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Ik verplaats mij in groot kortrijk
Ik zoek man die mij kan ontvangen in groot kortrijk, ik ben 58 180 90 17,ben geschoren, ik pijp ik trek, ik zoen, ik laat me zuigen en trekken, ben gespoeld, je mag mijn kutje neuken als je er zin in heb, alles kan niets moet, ik ben geil en heet, fris gewassen, ik kan komen tot bij u vanaf 8u a 8u30  

Ik verplaats mij in groot kortrijk
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10