Zoeken naar jongeman uit

Uw zoekactie voor jongeman uit leverde 61 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Softbi genieter 56 jaar Limburg - HASSELT
Soft bi zoekt onderdanig jonger
Na enkele fijne bi-ervaringen zoek ik een onderdanige jongeman, max 35 jaar, liefst voor regelmatig en vast. Geniet jij graag van een heerlijke massage? Hou je ook van een rollenspel? Of ben jij eerder bi-schierig en wil je wat experimenteren op zoek naar je bi-kantje? Laat jij je graag zien en word je graag betast, gekeurd? Er moet niets maar bij klik en vertrouwen is veel mogelijk. Alles zeer discreet met respect en tophygiëne. Laat ons kennis maken en zien of we mekaar kunnen vinden en mooie tijden beleven. Koppels die in zijn voor spelletjes ook welkom. Reacties wie je bent, woonplaats, wat je zoekt zijn noodzaak.  
Bert 28 jaar Limburg - Beverlo
Struizere jongeman 28 (top) zoekt pijpdate of meer met oudere man
Zoek een geile date met oudere man voor nu. Liefst cardate. Zelf hou ik van pijpen maar voor de rest top  
manuel 35 jaar Limburg - HASSELT
op zoek naar fun -25 jaar
Hoi, Ik ben een jongeman van 35 jaar en ik ben op zoek naar iemand om vaker seks mee te hebben. Ik val meer op jongens die jonger zijn dan 25,licht gespierd,hygiënisch, en respectvol. Wat ik wil doen is zeer ruim.Ik ben zelf versa, maar meer bottom. Zolang ik je aantrekkelijk vind en er een klik is, is er veel bespreekbaar. Als je een vraag hebt voor mij, vraag maar. ik bijt niet. enkel reageren met een foto anders krijg je geen reactie afstand maakt mij niet zoveel uit :)  

op zoek naar fun -25 jaar
10 dagen
Jva 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Graag naakt
Hey, ik ben een slanke jongeman van 29j die ervan houdt om naakt te zijn. ik zoek voor vanavond een leuke plek waar ik uit de kleren kan gaan. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel open , ik hou ook van kinky en bondage... Ben je een dominante top die vanvond vrij is en zin heeft in een gewillige jongeman? dan hoor ik dat graag.  
11 dagen
bert 28 jaar Limburg - Tessenderlo
Jongeman zoekt pijpdate en mss meer met oudere man (liefst grote lul)
Zoek voor vanavond/nacht een lekkere date met een oudere man. Zelf ben ik een struizere jongeman, hou van pijpen dus zuig je lekker lang. Voor de rest wel top ingesteld. Liefst cardate of je moet kunnen ontvangen PS: Foto is zeker reactie terug  
12 dagen
Wout 34 jaar Antwerpen - Brecht
Ben opzoek naar een mature slanke man tussen 30 en 50 lente's jong!
Hallo mannen, Ikzelf ben een jongeman van 34 die vrij weinig ervaring met een man heeft (kom uit een hetero relatie). Maar nu ik single ben wil ik toch wel meer ontdekken. Het zou fantastisch zijn mocht ik iemand leren kennen die mss in dezelfde situatie zit,of een man die nog in een hetero relatie zit maar ook discreet meer verlangt... Kortom zoek ik een echte man die zelfs een tikkeltje dominant mag zijn! Uiterlijk niet echt belangrijk,al knap ik wel af op struize boys,sorry! liefst niet te jong,maar ook niet +55...! Ikzelf ben 34/1.91/85 regio Noorderkempen. Ben benieuwd naar jullie reacties, en hopelijk zit er 1 man tussen waar ik een mooie tijd mee kan beleven! Zeker stats en regio vermelden...anders geen reactie. Groeten  
13 dagen
Jefke 23 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
Man pijpe
Hey ik jongeman van 23 jaar zoek vandaag nog een man die heerlijk gepijpt wil worden. Ik kom naar jou of jij komt naar hier en dan doen we outdoor. Antwoord aub met je stats .  
14 dagen
23jaar wilt pijp 23 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
23j wilt pijpen
Hey ik ben een jongeman van 23j die graag een man heerlijk wilt pijpen. Leeftijd speelt geen rol (ouder vind ik wel echt heerlijk). Liefst uit debuurt van londerzeel. Ik ontvang niet, dus bij jou of outdoor ofzo.  
Tom 29 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Tom Zoekt
Hoi, Ik ben Tom, een jongeman van 29 jaar oud. Ik ben 1.84m groot, weeg 78kg en heb kort bruin haar... Ik ben soft-bi en heb al enige ervaring met pijpen... Ikzelf ben onderdanig ingesteld en hou van me verkleden als meisje. Intiem ben ik mooi glad, maar de rest van m'n lichaam niet (geen baard/snor), draag altijd nylons, rokje, kniekousjes.... Wat zoek ik? Iemand die (licht) dominant is en me gebruikt als pijpsletje... maar ook andere opdrachtjes (bv huishouden) kunnen. Ik wordt graag geblinddoekt, vastbinden kan ook, lichte tikjes met zweepjes en andere opdrachtjes zijn zeker ook welkom. Je mag natuurlijk ook met mij spelen, maar ik wil wel pas op het einde klaarkomen, als je m'n gezichtje volgespoten hebt. Zoek iemand voor meerdere keren en om ook verder op te bouwen. Als je meerdere keren kan klaarkomen, super. Reacties met lichaamsfoto hebben voorrang. Reacties met meer dan 1 zin! Ik verplaats ik in antwerpen, limburg en vlaams-brabant en oost vlaanderen.  

Tom Zoekt
15 dagen
student 22 jaar Antwerpen - Kontich
Experimeteren met leeftijdsgenoot
Hallo, ik ben een jongeman en zoek een leeftijdsgenoot (18-25) die samen wil ontdekken (elkaar rukken, pijpen ect). Mijn stats zijn 1m70 58kg 17cm. Laat maar iets weten bij interesse. grts  
  1   2   3   4   5   6   7