Zoeken naar jongeman vanavond nog

Uw zoekactie voor jongeman vanavond nog leverde 65 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Call boy 27 jaar Oost-Vlaanderen - Erembodegem
Jongeman 27 zoekt call fun
Hoi, Jongeman 27 zou graag met een dominante man geil bellen en rukken. Stats 27/170/75. Enkel als je nu kan. Bij interesse geef je gerust jouw stats en nummer door. Tot straks.  
Naughty 32 jaar Antwerpen - Mechelen
Kinky bi slet zoekt leuke dominante kerel
Hallo iedereen. Wie ben ik? Ik ben een 32-jarige jongeman, 190/78/15, met een leuke job en fijn sociaal leven. Tussen de lakens mag het allemaal wat meer kinky zijn. Ik ben bi en zeer ruimdenkend, heb BDSM-ervaring en ben momenteel op zoek naar een vaste speelpartner (date enkel met vast contact). Ik ben switch/versa, maar zit momenteel vooral in een bottom/onderdanige/sletterige fase. Dus wie ben jij? Top/Dom (of switch/versa met goed ontwikkelde top/dom kant) en volgende trefwoorden schrikken je niet af: anal training/play, facefuck, plas, cumplay, bondage, sloppy, opdrachten, lingerie, gebruik als slet... Graag iemand die grenzen opzoekt en leuke scenario's bedenkt. Mijn voorstel voor 1ste date: ik zit geblinddoekt te wachten, met lingerie setje aan en buttplug in. Dan kom jij binnen en het spel begint. Ik kan ontvangen in regio Mechelen maar ook verplaatsen. Kinky in bed, maar hou van niveau en een leuke babbel ernaast. Wie is geïnteresseerd? Kan eventueel deze namiddag al.  

Kinky bi slet zoekt leuke dominante kerel
13 dagen
Joren 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Voor nu, enkel soft.
Hallo iedereen. Ik ben 36 jaar en verzorgt. Ik zoek voor nu een jongeman te centrum Leuven die zich eens wil laten betasten. Enkel soft !!. Een berichtje sturen is zeker 1 terug krijgen. Tot sewes ! Ik vraag wel enig niveau. Dit kan je ook van mij verwachten.  
manuel 35 jaar Limburg - HASSELT
op zoek naar fun -25 jaar
Hoi, Ik ben een jongeman van 35 jaar en ik ben op zoek naar iemand om vaker seks mee te hebben. Ik val meer op jongens die jonger zijn dan 25,licht gespierd,hygiënisch, en respectvol. Wat ik wil doen is zeer ruim.Ik ben zelf versa, maar meer bottom. Zolang ik je aantrekkelijk vind en er een klik is, is er veel bespreekbaar. Als je een vraag hebt voor mij, vraag maar. ik bijt niet. enkel reageren met een foto anders krijg je geen reactie afstand maakt mij niet zoveel uit :)  

op zoek naar fun -25 jaar
Senior NL 60 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Hetero senior NL 60 omg brugge
60 jarige Nederlander omgeving brugge - ik zoek een leuke lieve jongeman die mij zc oraal wil verwennen...discreet en betrouwbaar. Ik kan dominant maar ook passief zijn naar wens. Stuur mij een berichtje voor contact  

Hetero senior NL 60 omg brugge
14 dagen
bert 29 jaar Limburg - Beverlo
Jongeman zoekt pijpdate en mss meer met oudere man (liefst grote lul)
Struizere jongeman van 28 zoekt geile date met oudere man liefst vanavond nog. Hou zelf van pijpen maar ben voor de rest top ingesteld. Kan niet ontvangen, cardate is mogelijk. foto is zeker reactie  
14 dagen
Masseur 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
(Ont)spannende massage voor vandaag
Ik zoek voor vandaag een jongeman tot 30jr om te masseren. De massage is bedoeld voor een nieuwsgierige man die passief wil blijven terwijl ik hem volledig laat ontspannen. Eventueel is een happy end, edgen of cum control ook mogelijk. Ik verplaats in de ruime omgeving van Antwerpen en Turnhout. Ik heb een massagetafel en alles wat nodig is om je een ultieme ervaring vol genot te geven. Ik vraag enkel discretie en 100% hygiëne. Reageer aub met leeftijd, omschrijving van het lichaam (liefst foto) en massagewensen. Zelf ben ik slank/sportief en 1.80m.  
manuel 35 jaar Limburg - HASSELT
op zoek naar friend with benefit -25 jaar
Hoi, Ik ben een jongeman van 35 jaar en ik ben op zoek naar iemand om vaker seks mee te hebben. Ik val meer op jongens die jonger zijn dan 25,licht gespierd,hygiënisch, en respectvol. Wat ik wil doen is zeer ruim.Ik ben zelf versa, maar meer bottom. Zolang ik je aantrekkelijk vind en er een klis is, is er veel bespreekbaar. Als je een vraag hebt voor mij, vraag maar. ik bijt niet. enkel reageren met een foto anders krijg je geen reactie afstand maakt mij niet zoveel uit :)  

op zoek naar friend with benefit -25 jaar
Sletje 29 jaar Antwerpen - Berchem
Op zoek naar TOP en of dominant en of meester
Is er iemand nog wakker rond Antwerpen die deze jongeman kan ontvangen in een duistere kamer waar ik me passief in vrouwenkleding zal aanbieden om gebruikt te worden als een sletslaaf die niets te zeggen heeft en genadeloos gebruikt zal worden? Wie is er nog wakker en durft?  

Op zoek naar TOP en of dominant en of meester
15 dagen
Stijn 22 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Pijpen
Welke oudere man ( 50+ ) wil vanavond nog voor 22:00 gepijpt worden door volslanke jongeman? Foto met uw gerief heeft voorrang x  
  1   2   3   4   5   6   7