Zoeken naar kerel

Uw zoekactie voor kerel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Daddies 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Daddies zoeken jonge kerel
Hey gastjes, Wij zijn twee daddies, beiden begin de 40. Willen graag kennis maken met jonge kerel (-25) die avontuur zoekt. Je bent top en wil fun, ervaring opdoen, de eerste keer beleven,… veel is mogelijk in alle discretie en vertrouwen. Kunnen ontvangen / verplaatsen / je oppikken. Chems en 404 friendly. No fake.  
Keurdertje 60 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Kerel gezocht
Ik ben een 60jarige slanke en verzorgde man. Ik zoek een kerel tussen 18 en 30 jaar die zich eens wil laten keuren en betasten. Jij blijft passief. Je bent slank, weinig behaard en 100% discreet en hygiënisch. Graag reageren met woordje uitleg en eventueel lichaamsfoto. Afspraak voor nu vrojdag!  
Tim 41 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
Wie pijp ik?
Ben verzorgde bikerel, discreet ( zelf relatie) maar op zoek naar kerel die zin heeft in lekkere zuigbeurt. Je blijft gerust passief en ik laat je genieten, Meer kan wel en mag, alles netjes en met respect.  
Justme1991 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vaste play partner
Goedemorgen Ik ben een 32 jarige BI Top Kerel & ik ben op zoek naar een vaste buddy om op regelmatige basis softdates te beleven. Mijn voorkeur gaat uit naar mollig/volslank & klein geschapen. Stuur me een mailtje bij interesse & we zien wel of het klikt.  

Vaste play partner
Dimi 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt zoon
Ik ben 62/184/75 niet behaard. Ik hou van hygiëne en discretie. Ik zoek SLANKE kerel 20-35 die houdt van soft. Regelmatig kan bij klik. Wie wil graag van elkaar genieten? Stuur mailtje met jouw gegevens en ook wat je graag wil doen. Ik kan verplaatsen en ontvangen  
Edgen 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek een slanke man vanaf 50+ die zich wil laten zuigen
Is er hier een slanke man vanaf 50+ die zich wil laten zuigen door een sportieve kerel 1m86 74kg. Zelf mag je geheel passief blijven.  

Ik zoek een slanke man vanaf 50+ die zich wil laten zuigen
Kris 45 jaar Antwerpen - Kalmthout
Omgeving Kalmthout - essen rond 20u
Welke kerel stapt achteraan in bij mijn auto, Laat zijn broekje zakken, doet zijn benen wat uit elkaar en geeft mij ruimte om met een ballen te spelen en zijn speelgoed leeg te zuigen tot je komt in mijn mondje… , broekje omhoog, uitstappen en klaar. Hygiënen geboden en vereist, net zoals discretie ! Liefst onbesneden en jong … Stuur me je stats en we zien elkaar ergens …  
Suckie 49 jaar Antwerpen - Mol
Gast 48 in Sunparcs Mol zoekt pijpdate!
Hey Ik ben tem vrijdag in Sunparcs Mol en zoek een pijpdate met een jonge kerel. Ik kan ontvangen in een huisje daar. Zelf ben ik 48/189/97/18. Tot pijps.  
zoek ervaring 59 jaar Limburg - Heerlen
getrouwde man
Ik ben een getrouwde man 185 79 kg 59, zoek een gay of bi man die mij wegwijs wil maken in seks met een man. Eventueel in de vorm van rollenspel. Mijn vrouw weet hiervan en ik kan dus vrij ontvangen, ik zoek het liefst niet voor eenmalig. Bij juiste klik wil mijn vrouw dan wel een keer kijken of zelfs meedoen. Mijn enige ervaring is een keer pijpen bij een trio met mijn vrouw erbij. Ik ben klein geschapen en heb geen haast, liever een nette kerel die ook de tijd wil nemen. Reageren zonder omschrijving hoe je eruit ziet en waar je woont heeft geen zin, een gezichtfoto is een pre.  
zaadgeil 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BJ Fuck
(nu 19u40) vandaag vanaf 19u40 tot 23u30 in wilsele putkapel niet ver van afrit E314, zoek kerel van max 45j om leeg te zuigen of me te laten neuken. veel bespreekbaar ?( on prep ) gloryhole aanwezig ( interesse laat maar weten )  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10