Zoeken naar kris naakt

Uw zoekactie voor kris naakt leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rijpe bi 65 jaar Brussel (gewest) - Koekelberg
Geile oudere bi voor soft en tongen
Voor soft seks met andere man(nen), naakt van elkaar genieten, lichaam verkennen met handen en mond, uitgebreid nat tongzoenen een must, wederzijds pijpen, likken... Kick op lichaamssappen. Stats 65j/175/71; ben ongeschoren, intiem natuurlijk behaard (jij graag ook). Alles zacht, geen ruwe behandeling. Niet vies van sperma. Zoek geen (veel) jongere, zwaarder mag. Indien goede klik kan meermaals, en ook (openlijke) vriendschap met wederzijds respect. Graag proper en hygiëne maar geil, niet roker, en ook discreet. Kan af en toe ontvangen, of verplaatsen.  
Robby 59 jaar Limburg - Alken
nudist/softsex
Hallo, is er iemand die mij kan en wil ontvangen, naakt, om samen wat naakt te zijn, kijken en bekijken, ev softsex?Mijn stats 59/177/76/16, intiem geschoren en verzorgd , jij liefst ook, groetjes  
Maagd 42 jaar Antwerpen - Merksem
Zoek oudere top 60+ liefst ook nog niet veel ervaring
Ik val op oudere goed geschapen mannen en zoek iemand voor een vaste sex relatie. Jij moet wel kunnen ontvangen regio antwerpen en ook graag experimenteren. Ik bottom jij top. Ik 1m90 80kg bril 16cm geschoren en onbesneden. Ik pijp graag. Wordt graag bekeken en betast. Met dildo spelen. Geneukt worden. Naakt zonnen .reageer met een foto van je pik en wat jij wil doen.  

Zoek oudere top 60+ liefst ook nog niet veel ervaring
Sébastien 60 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Wie ook niet groot geschapen
Ik ben 60 jaar met een kleine piemel van 13 cm in erectie. Wie heeft ook geen te grote ? We kunnen samen naakt soft spelen. Geen geneukt.  
Bi-Pijper 46 jaar Antwerpen - Turnhout
Bi wil nu pijpen en meer...
Geile bi Pijper 46/168/80 getint, ook bottom, verzorgd en niet roker zoekt liefst ouder die lekker verwend wil worden en meer..tongen, samen naakt, 69, samen douchen, enz. Hygienisch, Discretie en respect gevraagd en geboden.  

Bi wil nu pijpen en meer...
Nico 53 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie kan ontvangen voor een pot koffie
Wie ontvang graag een onervaren man . Zou mijn eerste keer zijn . Wie ontvang mij om 9u In Beveren. We drinken eerst koffie en je mag mij ik verlegen man mij uitkleden jij mag naakt koffie schenken en mij lekker pijpen en verwennen . Stuur zeker voor 8.30 erna niet  
bottom 53 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Ik wil stevig genomen worden wie wil
Niemand die kan ontvangen en mijn kont stevig wil nemen? Heb weinig grenzen slik ook wanneer het klikt. Zoek iemand die graag een lekkere kont neukt en meer. Een man die mij wil opleiden als prive slet is mogelijk. Hou van pijpen, speeltjes en naakt zijn. Ook mijn kont vingeren en rimmen. Dit is een oprecht zoekertje! Wie wil dit ook? Kan verplaatsen!  
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
astra 57 jaar Antwerpen - Olen
bottom
uit olen hier die het kotsbeu is zen dildo te moeten gebruiken dus deze oproep ik wil goed doorgeneukt worden dus wie ontvangt me hiervoor ik ben zeer onderdanig en gewillig trio mag ook liefst niet te ver bv geel herentals olen heist od berg hulshout kasterlee deze kanten wie wil men heet mondje en kontje mail met stats en foto ( mag naakt)  

bottom
bi man 57 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Nette bi zkt date
Hallo, nette bi man zkt date, stats 180cm 97kg 16cm geschoren materiaal. Hou van wederzijds likken naakt zijn pijpen enz. Kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Ouderen mogen ook reageren. Ben zekers geen fake Kan niet ontvangen..  

Nette bi zkt date
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10