Zoeken naar kunnen jullie

Uw zoekactie voor kunnen jullie leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bi bottom 43 jaar Antwerpen - Merksem
Zoek oudere top 60+ liefst nog niet veel ervaring
Zijn er nog oudere mannen die kunnen ontvangen en die zin hebben om te vrijen?  

Zoek oudere top 60+ liefst nog niet veel ervaring
Bi jongen 37 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Oudere man gezocht
Ik ben een slanke , sportieve bi jongen die een oudere dominante man zoekt. Ik heb weinig ervaring maar heb sterk onderdanige gevoelens. Indien het klikt kunnen we regelmatig afspreken , u moet wel kunnen ontvangen . Ik wil door u gekeurd , uitgekleed en betast worden . Verder houd ik van pijpen , rimmen , masseren , dildo play , spanking , vastgebonden worden , huisslaaf worden … Wie mailt me een voorstel? X  

Oudere man gezocht
Robin 26 jaar Oost-Vlaanderen - Moerbeke
Jonge bischierige zoekt oudere top
Ik ben op zoek naar oudere/ervaren top(s) die me kunnen ontvangen :) wil graag iemand pijpen, en bij klik kunnen we misschien meer proberen :) stuur mailtje met locatie, stats, tot zo?  
Jo 55 jaar Limburg - Diepenbeek
Wie heeft zin?
Is er hier een toch heel wat jongere kerel met mooi geschapen en geschoren pik die zin heeft om gepijpt te worden en mijn holletje te neuken. Reactie met he regio alsook leeftijd Kunnen ontvangen in de buurt is een plus  
peter 53 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
ik ontvang
hey,ben 53/185/78 versa gbbs ontvang slanke jongen gbbs -30 ,speeltjes kunnen gebruikt worden indien gewenst  

ik ontvang
Gunter De Backer 47 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Vies en pervers
M/47/170/85 op zoek naar mannen die kunnen ontvangen. Ik heb weinig tot geen taboes maar ben vooral op zoek naar iemand die mijn ongewassen kont en pik lang wil uitlikken en afzuigen. Ik wil ook helemaal ondergepist worden en doe graag hetzelfde. Alle andere voorstellen welkom maar kontlikkers en pissers/pisdrinkers hebben een streepje voor!  
Pieter 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik pijp jij geniet.
Ben een pijpsletje en zoek dus een man of mannen die zich enkel willen laten pijpen. Ik kan bijna elke werkdag tussen 9u en 14u in Antwerpen-centrum, Berchem, Borgerhout en Deurne. Uiterlijk en leeftijd heeft geen belang maar je moet wel kunnen ontvangen thuis of op je werk. Liefst voor regelmatig. Zo zou ik een aantal telefoonnummers willen die ik in code kan smsen waarna ik als je ja zegt binnen het half uur bij jou kan staan voor te pijpen. 42j, m72 73kg met klein stoppelbaardje  

Ik pijp jij geniet.
Rafke 65 jaar Antwerpen - Zandhoven
Rijpe bi zoek jong
Hey hallo. Ben rijpere bi kerel op zoek naar een lieve, discrete, jonge kerel voor regelmatige pret in bed of op andere plaatsen. Discretie en hygiëne vanzelfsprekend. Gevoel voor humor, gezond verstand en kunnen ontvangen een dikke plus !  

Rijpe bi zoek jong
Joris 64 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
70+met lust en verlangens gezocht
Ik zoek een oudere man om samen van het leven te genieten. Laat me weten wat je wensen zijn voor onze toekomst, hoe we te werk kunnen gaan om regelmatig gezellig samen te kunnen zijn en onze fantasieën werkelijkheid te laten worden. Ik kan niet ontvangen. Ik sta voor veel open, ben speels en geil. Je uiterlijk of handicap zijn niet van belang, wel je ingesteldheid. Graag antwoorden met duidelijke wensen.  
Sébastien 60 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Wie ook niet groot geschapen
Ik kan af en toe rustig ontvangen, ben 60 jaar met een kleine piemel van 13 cm in erectie. Wie heeft ook een kleine ? We kunnen samen naakt soft spelen. Liefst iemand van de streek zo kunnen we af en toe zien. Geen geneukt.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10