Zoeken naar leeftijd uit

Uw zoekactie voor leeftijd uit leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nick 29 jaar Antwerpen - Kontich
Wie ontvangt
Ben in Kontich, wie kan ontvangen ? Antwoorden met foto en leeftijd  
Kris 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Lekkere pijplul gezocht
Ik zoek lekkere lullen die graag gepijpt worden. Ben zeker wel in voor outdoor, rolspelen, gewoon rukken, samen naakt... Gloryhole mogelijk. Ik houd van ongewassen, onbesneden penissen en van online geilen ;-) Ik ben 1m69, 58 kg. Ik kan ontvangen en verplaatsen (Aarschot, Antwerpen, Brussel). Liefst rond mijn leeftijd.  
Peter 44 jaar West-Vlaanderen - Menen
Opa
Ik zoek een opa, liefst 70+, die zich laat pijpen tot het einde en mijn mond vult. Plassen in mijn mond mag ook. Graag leeftijd en stats, foto mag ook  
Qui 22 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Vandaag
Hoi ben jonge gast van 23 1m68 56kg 14cm Wie ontvangt me ? Leeftijd maakt niet uit Allrs is bespreekbaar.  
Jean 47 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Gewillig mondje
Ik heb zin om een lekkere piemel te pijpen tot het einde. Niet teveel blabla, ik kom binnen en pijp jou en dan weer weg. Jij moet niets doen enkel genieten. In en rond Dilbeek. Ik kan niet ontvangen. Als je een veilige plek weet, zie ik een buiten of car date ook wel zitten. Leeftijd en uiterlijk vind ik niet belangrijk, hygiëne wel. Discretie gevraagd en geboden. Fakers of fotojagers gelieve zich te onthouden.  
genieter 54 jaar Oost-Vlaanderen - Haaltert
vaste pijper
hey,ik zoek iemand die me op regelmatige basis wil komen klaar pijpen . leeftijd maakt niet uit wel proper en discreet zijn . De bedoeling is dat ik ook jou mag klaar pijpen .Meer is mogelijk in de toekomst bij goede klik . kijk uit maar de mails  
Stef 37 jaar Limburg - Diepenbeek
Vrijdag namiddag
Iemand toevallig tijd vrijdag namiddag rond 13 u te Diepenbeek ? Bischierige hetero … wil eens soft date met man. Ik wacht aan een bosrand. Voorstellen altijd welkom. Leeftijd maakt niet uit discretie zeker !  
23 jaarr 23 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
23 jaar zoekt geile man
Hey ik ben 23j pijp graag, of samen wat rukken. leeftijd speelt geen rol. Ik kan verplaatsen of ergens buiten date. Wie o wie wilt er lekker verwent worden?  
Bert 46 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
Ik laat je spuiten!
Welke liefst goed geschapen man wil genieten van geblinddoekte massage op behandeltafel met edging. Je mag passief blijven. Enkel genieten tot je uiteindelijk spuit. Ik ben zelf goed geschapen en met niveau. Deze avond kan ik vanaf 20u30 ontvangen. Graag reactie met stats, leeftijd en regio en foto pik. Misschien tot straks.  
Fietser 39 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Toerke fietsen en meer.
Vanavond ga ik fietsen langs de leie kortrijk tot wervik. Iemand zin om mee te fietsen en wie weet doen we wel wat extra. Leeftijd speelt geen rol als het maar gezellig is.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10