Zoeken naar lekker van

Uw zoekactie voor lekker van leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Toet 58 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
Vanavond vannacht
Ik geef nog heerlijke footjobs en lekker lange pijpbeurten aan verzorgde nylon lovers. Wie er ook draagd heeft een streepje voor Ik ontvang nog  

Vanavond vannacht
gisteren
Guy 23 jaar Antwerpen - Turnhout
Wie leert mij pijpen
Hey ik ben een jonge 23er die woensdag van kortrijk naar Turnhout gaat, bij wie kan ik lekker stoppen om te leren pijpen?  
gisteren
Timothy 53 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Wie morgen effen een kl uurtje tijd
Welke man kan morgen ontvangen om 14u Én wil mij mannenseks een beetje bijschaven. Wie wil mij eens lekker verwennen . Wel wat onderdaanig in begin . Wie heeft er een leuk voorstel .  
gisteren
Student 20 jaar Antwerpen - Lille
Wie mag ik lekker afzuigen
Ik ben om 22u klaar met werken en zoek nog een lekkere lul om af te zuigen. Jij blijft passief ik verwen jou. Ik zelf ben 20j 1m80 slank en 17x3. Tot snel?  
gisteren
Philip 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Betast mij
Deze chubby jongen houdt er van om overal betast te worden, van kop tot teen. Je mag aan mijn klein piemeltje trekken, of mijn strak sterretje vingeren. Ik blijf lekker passief genieten van je aanrakingen.  
gisteren
Mr Jurgen 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Aalst Meester zkt. bijkomend sletje
Mijn stats zijn 45 174 66 en ik beschik over een pijp en neuksletje ! graag zou ik er een 2e bijwillen om lekker te geilen. iemand zin . iemand die wil tongen, pijpen, rimmen, geilen .... De slet kan meestal op een donderdagochtend ! of heeft iemand zin om zijn zaad te lossen op hem  
gisteren
Bottomsletje 53 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Zijn er mannen die kunnen ontvangen en mijn mond en kontje willen
Hallo lekkere tops, ik ben beschikbaar voor een top die kan ontvangen en mij lekker wil neuken en meer. Heb weinig grenzen en hou van lekker warm zaad.Dus heb je zin in een geil onderdanig bottomsletje, reageer snel. Ik hou van pijpen,tongen,speeltjes,assplay en meer. Kan mij verplaatsen. Geen fakers aub!  
gisteren
geilerd 69 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
wie zin ?
senior op zoek naar andere geile senioren om lekker samen taboeloos te spelen.  
Kinky trav 42 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Verlang naar seks
Ik verlang er naar om lekker lang geneukt te worden. Eerst zacht en dan steeds harder op ons niveau. Maar voordat je me neukt, wil ik hem wel eerst hard maken met mijn sappig mondje.  

Verlang naar seks
Jan 25 jaar Limburg - Bree
....
Wie in bree of in de buurt van kan me ontvangen of komen halen. Om elkaar lekker te pijpen. Jou leeftijd speelt geen rol, discretie vind ik wel belangrijk  

....
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10