Zoeken naar liggen

Uw zoekactie voor liggen leverde 31 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

21 dagen
Ivan 58 jaar Antwerpen - Aartselaar
Met de billen bloot in het zonnetje !
Eindelijk ... lekker warm om met de billen bloot in het zonnetje te liggen ! Wie doet mee ?  
27 dagen
Steven 28 jaar Antwerpen - Laakdal
Nu meteen
Bi-187-95-15 stevig/gespierd gebouwd ga klaar liggen op bed, schuifraam staat open.. Je komt binnen en we laten alle remmen los en verleggen elkaars grenzen.. Ik heb trouwens geen grenzen ;) foto van pik omwille van hygiëne aub.. Heb hier al wat vuiligheid zien passeren wat ik liever niet aanraak  
Slet 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Voor deze nacht nog
Welke dominante man rond Antwerpen kan deze jongeman nog ontvangen die zich discreet en passief in vrouwenkleding wilt aanbieden om gebruikt te worden als een sletslaaf in een duistere kamer waar de touwtjes in uw handen zal liggen? Ik ben 29/185/89. Bij interesse graag foto penis en scenario die je ziet zitten.  

Voor deze nacht nog
28 dagen
Philip 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bepotel mij
Deze jonge man houdt er van om betast te worden over zijn hele lichaam. Van kop tot teen. Van piemel tot kont. Je mag me aftrekken, pijpen of mijn maagdelijk kontje vingeren. Ik blijf passief liggen terwijl jij proeft van mij. 37, 1m70, 95kg, 12cm en overal behaard. Ik kan niet ontvangen.  
29 dagen
etienne 54 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
wie heeft nu zin in softsex
Wie heeft nu zin in softsex. Strelen, naakt bij elkaar liggen, tongen pijpen... Aalst centrum. Graag een foto. Ik zie graag wie ik binnen laat.  
29 dagen
Bjorn 40 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
Vannacht in camper
Ik sta vannacht met een camper beetje afgelegen. Zoek voor vannacht oude man die me komt pijpen en likken. Ik kan naakt opendoen, kan in camper of eventueel in verlaten café! Zeg maar hoe en waar ik moet liggen of zitten!  
29 dagen
Eva 36 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Gezocht echte top man
Hallo heren, Is er iemand die openstaat voor een langere date? Geen vluggertje in het bos. Een date die draait rond discretie, anonimiteit, controle, dominantie. Ik wens in de rol te kruipen van een bang onervaren meisje dat zich machteloos in een kamer bevind met een hunkerende man die graag de leiding neemt. Die geniet van macht en controle en de date naar zijn hand zet. Iemand die op mij komt liggen en me laat kreunen onder zijn gewicht en kracht, die mij machteloos neer houd en penetreert maar ook mij op zijn schoot leid en me dwingt hem te bereiden. Ik zoek niet iemand die zich graag passief laat verwennen maar iemand die geleid door zijn mannelijkheid graag de touwtjes in handen heeft. Graag een uitgebreide date op een comfortabele locatie, meerdere standjes en uitgebreid spannend spel en voorbereiding. Ik onder jouw controle, geblinddoekt en volledig anoniem in vrouwenkleding. 1m76 normaal tot slank gebouwd, 70kg. Opgelet, ben geen echte tv of geloofwaardige vrouw.  
29 dagen
Cd Julie 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Wie wil mij masseren, bespelen
Hallo, ben een cd Julie ik draag altijd nylons en thuis loop ik ook altijd op hoge hakken en bh met siliconeborsten in. Daarsoor heb ik soms last van een pijnlijke onderrug en voetjes. Ik zoek iemand die liefst op regelmatige basis mijn onderrugje, clitje balletjes kontje en eventueel voetjes kan komen masseren. Jij kleed mij uit en Ik ga op mijn buik liggen op de salontafel met mijn clitje over de rand, mijn benen elk op een stoel aan iedere kant van de salontafel zodat ik mooi openlig. Zal juist nog mijn nylons (stay ups of jarretelles) en hakken aanhebben, mss doe jij mijn schoentjes uit om ook mijn voetjes te verwennen. Verder mag jij mij ook pijpen,rimmen,likken,... geregeld toon jij ook jou stijve paal, ik lik en pijp ook. Wil jij spuiten? Spuit mijn gezichtje maar vol.  
31 dagen
Philip 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bepotel mij
Deze jonge man houdt er van om betast te worden over zijn hele lichaam. Van kop tot teen. Van piemel tot kont. Je mag me aftrekken, pijpen of mijn maagdelijk kontje vingeren. Ik blijf passief liggen terwijl jij proeft van mij. 37, 1m70, 95kg, 12cm en overal behaard. Ik kan niet ontvangen.  
31 dagen
Xl pik 40 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Wie heeft een sexpop
Ik zou graag bij iemand komen die een sexpop liggen heeft of iets in die trend dat ik eens mag gebruiken. Erna doe ik wat u wil. Geen pop = geen mail aub  
  1   2   3   4