Zoeken naar met daddy

Uw zoekactie voor met daddy leverde 84 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Daddy 46 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Daddy zoekt jonge speelkameraad
Welke jonge kerel wil fun met daddy? Mag ook een dertiger zijn. De bedoeling is om samen discreet plezier te beleven. Je hoeft niet noodzakelijk van kort in de buurt te zijn. Niet voor nu direct. Geen crosdress. Enkel reageren bij echte interesse om concreet af te spreken  
meester steff 41 jaar Vlaams-Brabant - Opwijk
jonge sub gezocht (inwonend kan)
daddy bear meester 42 185 95 zoekt vaste boy -30 om regelmatig te gebruiken. Kamer vrij dus inwonen kan.  
10 dagen
Fun 50 jaar Antwerpen - Mechelen
zoek jong bottom- of zaadsletje
Zoek een jong (20er), slank (ook skinny zeer welkom) en vooral geil bottom sletje dat zin heeft in chub bi top daddy van 50. Ik kan discreet ontvangen (Putte bij Mechelen) voor geile fun (porno filmke, betasten, tongen, rukken, pijpen, jou neuken...). Veel kan en niets moet. Discretie (stuur geen pics) en hygiëne gevraagd en geboden. Handboeien, dildo en poppers aanwezig voor andere grenzen af te tasten. Jonge koppeltjes (m/v - m/m - v/v) die is eens iets anders willen ook welkom. Heb je zelf scenario...laat maar weten. Reageer met wensen, stats en zorg dat je cam hebt voor visual check.  
10 dagen
Dimi 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy voor jonger
Ik zoek 20-35, slank en in voor soft. Hygiëne en discretie zijn belangrijk. Ik ben 61/184/75, niet behaard. Ik kan discreet ontvangen en ook verplaatsen. Regelmatig kan bij klik. Wie wil graag gezellig van elkaar genieten?  
Wouter 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Twink op zoek naar chubby oudere daddy
Ik, 180cm 58kg 15cm en quasi onbehaard zoekt oudere en gezette man, bij voorkeur 60+ en netjes geschoren, die de leiding wilt nemen voor mijn eerste keer. Ik geef graag oraal, je mag me (veilig) nemen, betasten en spelen met me zoals je hart begeert. Laat zeker mij je ook overal grondig voelen en proeven waar je het nodig acht. Ik verplaatst me graag tot bij jou, en verwacht een foto bij je bericht. Dit mag onherkenbaar zijn. Als je zelf vragen of verwachtingen hebt, dan hoor ik het graag.  

Twink op zoek naar chubby oudere daddy
11 dagen
Dimi 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt jonger
Ik zoek 20-35 slank en in voor soft. Hygiëne en discretie zijn heel belangrijk. Ik ben 61/184/75 niet behaard. Ik kan discreet ontvangen en ook verplaatsen. Regelmatig kan bij klik. Wie wil gezellig van elkaar genieten.  
11 dagen
Steve 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Daddy
Goed lezen aub. Ik (47j, normaal gebouwd, getrouwd) zoek een daddy (55+ of nog beter 60+), mooi geschapen, goed uithoudingsvermogen, hygiënisch en verzorgd, die mij morgen rond de middag bij hem thuis ontvangt. Jij gaat rechtstaan voor de zetel, ik haal je lekkers uit je broek, en trek er een condoom over. Dan ga je in de zetel zitten, ik kom tussen je benen op de grond zitten, en geef je een heerlijke pijpbeurt tot je het condoom volspuit. Ik kijk je begerig in de ogen als je klaarkomt. Niks anders, niks meer, niks minder. Wie heeft hier zin in?  
11 dagen
Tom 27 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Welke top wil mijn bottom kontje nu volspuiten
Hallo ik ben tom stuur mij snel een mailtje en ik stuur je mijn address daddy's altijd welkom  
12 dagen
Michael 33 jaar Antwerpen - Brecht
Zoek daddy of opa die ik mag pijpen en mij wil neuken
Welke man van +55 wil zich laten verwennen en mij doen laten kreunen? Hygiëne is belangrijk. Als ik geil ben slik ik alles door. Solliciteer met foto en stats  
12 dagen
Jan Nevens 63 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Daddy zoekt sletje
Bi man 63 1m76 76kg Ik ben een verzorgde gehuwde bi man . Discretie, een onberispelijke hygiëne en soa vrij heel belangrijk. Geen veel dater. Zou graag afspreken met een sletje dat houdt van sensualiteit en daddy wil pleasen. Ik kijk graag naar een jonge man in lingerie en ben graag lichtjes dominant. Een sissy of femboy is heerlijk. Ik hou van lange sensuele dates. Pijp je graag en wil je graag eens lekker geneukt worden, stuur dan zeker een berichtje! Ik kan je uitnodigen in een leuk, discreet en net hotel in het Leuvense. Ik kan me het gemakkelijkst overdag vrijmaken. Kijk alvasr uit naar een reactie van een jonge man die daddy wil laten genieten. Groetjes jan  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9