Zoeken naar mogelijk met

Uw zoekactie voor mogelijk met leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dad 50 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Daddy zoekt een zoon
Ik zoek een slanke zoon (18 tot 23 jaar) met weinig of geen ervaring, die ik mag strelen, pijpen, rimmen. Jij beslist verder wat er kan, je mag ook passief blijven. Bij interesse mail dan met je stats, vanwaar je bent en jouw wensen & mogelijkheden. Respect & discretie zijn gevraagd & geboden. Indien het klikt is regelmatig contact mogelijk.  
bertje 58 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
tot 17.00 u Discreet, Verlost u zaad s'middags in de week zingem
no blabla,no fake gedoe. Aan alle bi's, hetero's en gays... In alle discretie, verlost u zaad in mijn beide gaatjes. Ontvang te kruisem of, verplaats me in omgeving. Ben 50ger, m70,75kg, geen snor of baard en altijd proper overal en gespoeld. Stuur me zo spoedig mogelijk terug om juist af te spreken..Geen eindeloos mailen gedoe maar,DIRECT  

tot 17.00 u Discreet, Verlost u zaad s'middags in de week zingem
bottom 39 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Top gezocht voor vannacht
Ik ben een onderdanige bottom (40, 1m79, 75kg) Proper en hygienisch met gespoeld kontje. Ik zoek een dominante top voor vannacht. Ik kom naar je toe, je doet de deur open en begeleidt me naar de plaats die je wenst. Daar zeg je me wat ik moet doen. Veel is mogelijk: ik pijp je, deepthroat, je neukt me, je spuit waar je wil, je pist op me, ik rim je,... Wie vannacht nog zin in de ruime regio?  
Patiënt 59 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Patiënt op zoek naar een dokter
Deze patiënt van bijna 60 is op zoek naar een dokter die mij kan ontvangen in zijn praktijk voor een grondige keuring, waar de aandacht gaat naar lul, ballen en het anaale gaat. Ik ben een verzorgde man, 1.88/95/16 weinig tot geen lichaamsbeharing en intiem glad De (nep)dokter is verzorgd en kan ontvangen in of rond Zemst, is slank tot normaal gebouwd en heeft een wat perverse of kinky kronkel. Veel kan maar niets moet, Zolang we er beide maar plezier aan beleven, een meermaalse consultatie is mogelijk.  

Patiënt op zoek naar een dokter
Jarne 41 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Truckdate
Welke gay of bi ziet een truckdate zitten met hetero (40/173/79/15/5) Ik laat me overal betasten, zuigen, rukken en mss vingeren ook mogelijk. Voor nu omgeving Geraardsbergen. Grtz  

Truckdate
Horny 33 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Nu nu nu
Hallo allemaal Ik rijd van Gent naar Diksmuide, ik ben er om 16.00 uur. Wil iemand dat ik naar het feest kom? 33 191 86 18 slank en atletisch, goed verzorgd en geschoren. 100 procent discretie en hygiëne. Afspraak bij mij is ook mogelijk om 16.00 uur in Diksmuide.  
Jonge pijper 24 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie wilt gepijpt worden? 40+
Waar zoek ik naar? Een man, 40+, omgeving Vlaams-Brabant liefst, om regelmatig te pijpen. Kan meermaals per week, hangt ervanaf hoeveel zin U heeft. Wat kan ik bieden? Een mond, een tong, en een object om te gebruiken! Ik wil zelf niets terug, we zouden afspreken en alleen focussen op uw genot. Ik heb erg veel vrije tijd, dus kan me snel vrijmaken om te komen. Als U dominant bent en kan ontvangen, is veel meer mogelijk. Ook kan ik uw huishoudslaaf worden. Ik kan nooit ontvangen. Indien interesse stuur mail met whatsapp nr voor makkelijker contact, en ook enkele fotos aub!  
Megageil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Geil opgestaan
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
Slaaf voor sex 39 jaar Limburg - HASSELT
Grote pik gezocht
Ik laat me vastgebonden worden aan het plafond in alle mogelijke posities, laten gebruiken door een of meerdere mannen in elke opening van mijn lijf en veel sperma in me te spuiten. En dit voor enkele weken lang! Mijn lichaam gebruik je hoe je dat wil en zo hard mogelijk! Voor mij levenslang in huis te nemen als slaaf.  

Grote pik gezocht
Kurt 50 jaar Oost-Vlaanderen - Maarkedal
spannend pijpje gezocht
Hallo, ik ben een verzorgde man van 50. Zoek via deze weg iemand die mij een lekker mondeling verwenbeurtje wil geven. Dat mag zeker wat spannender gemaakt worden, waarbij mij blinddoeken, vastbinden en spanken absoluut mogelijk is. Ik kan makkelijk verplaatsen, ben discreet en verlang dat dan ook van jou. Graag mannelijk en ongeveer mijn leeftijd of ouder  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10