Zoeken naar onderdanig

Uw zoekactie voor onderdanig leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

David 47 jaar Antwerpen - Aartselaar
Wie ontvangt me overdag
190 88 18. Ik verpl overdag , ouder vind ik fijn bttm minded , licht onderdanig passief  

Wie ontvangt me overdag
FWB 46 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Jonge hetero(flexibel) gezocht met weinig (of geen) ervaring
Ik zoek iemand die net zoals ik heteroflexibel of bi is (al dan niet in relatie met een vrouw) en weinig ervaring heeft (helemaal geen ervaring is ook goed), maar verdere stapjes wil zetten. Je bent jonger dan mij, eerder bottom (of zelfs onderdanig) ingesteld en bij voorkeur uit de buurt. Als je introvert/verlegen bent is dat helemaal geen probleem, ik leid je wel. Interesse? Stuur je contactgegevens en stats (foto zeker welkom)  
Bottom 39 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Bottom zkt Top voor nu
Hey, Ik ben 39-jarige bottom uit regio Kortrijk. 1m79, 75kg, 17cm, proper, hygienisch en gespoeld kontje. Wie wil me deze middag neuken? Ik pijp je stijf, je draait me om en neemt me in mijn kontje. Ik ben onderdanig, dus je mag me gerust nemen zoals je wil. Je komt klaar waar je wil en ik vertrek terug. Cardate kan ook. Regio Kortrijk-Waregem voor nu onmiddellijk. Eerste die eerlijk reageert met beetje uitleg, kom ik af. Tot straks.  
Wie zuig ik 41 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Wie zuig ik? Wie domineert?
40m m81 81kg Onderdanig zuigsletje wil lekkere pik leegzuigen... Centrum roeselare  
jaak 64 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ik zoek besneden top of meester
wie besneden laat zich graag pijpen ik kan ontvangen ben onderdanig laat alles toe buitenlanders mag ook jong of oud  
MsT 44 jaar Antwerpen - Geel
Jonge onderdanige gaste op verkenning ?
Zijn er nog in de regio Geel onderdanige gaste -26 die hun grenzen willen verkennen en verleggen met Dominant op een rustige stap voor stap wijze met het nodige overleg ? Onervaren zeer zeker welkom. Stel jezelf voor en hoe jij jezelf onderdanig ziet.  
30gent 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zoek top voor vaker
Hier een relatief onervaren versa-bottom met een onderdanig kantje. Ik ben openminded en heb best al wat geprobeerd, maar zoek een licht dominante man om met mij wat verder durven te gaan. 1m84 70. Laat gerust ook weten waar jij van geniet.  
klaas 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
keuring en.....
Biman 56/185/91/15*5 zoekt voor donderdag overdag een keuring en gebruik ik ben onderdanig dus dominantie mag.  
Bart 68 jaar Limburg - Diepenbeek
zoek openm dominant bi senior
Zeer verzorgde klasse man. Zeer onderdanig tot perv.echter geen harde pijntoestanden, bloed of poep en zelf neuken doe ik niet. Voor de rest mag als alles. Stats: 178-72-15x5 - int. geschoren - N.roker. Zoekt een dominante bi senior, zeer verzorgd en het liefst zeer open minded. Ik Kan niet ontvangen. Hopelijk worden we echt maatjes.Eerlijkheid en vertrouwen zijn troef. Graag foto toevoegen.  
Dominant 56 jaar Limburg - HASSELT
Dominant zoekt jonger onderdanig
Is er een liefst jongere man die echt kan genieten van rukken en pijpen? Een lekkere geschoren 16x4 in de aanbieding die niet snel komt en veel spuit. Ben een sportieve man in heterorelatie met een voorkeur voor jonger en onderdanig. Kan wekelijks ontvangen maar verplaats ook indien nodig. Reactie met leeftijd, woonplaats, ervaringen en wat over jezelf. Rollenspel en medisch onderzoek alsook massage kunnen ook bij klik. Koppeltjes ook welkom.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10