Zoeken naar ontvang

Uw zoekactie voor ontvang leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

KRIS 56 jaar Limburg - Kortessem
BABYGLAD SLETJE NODIGT TOPS UIT
steeds intiem superglad en clean, ontvang alle lekkers in mond keel en kutje, ook trio én méér... hou ook van dubbele penetratie, FF... 56/185/85/20cm,ik deepthroat, ben puur bottom. Ik vind het supergeil geblinddoekt klaar te zitten in doggystyle, face down en kutje uitnodigend omhoog. Het is geil niks te zien en alleen te voelen als er iets lekkers binnenschuift. Als je reageert stuur er dan aub een pikfoto bij !  

BABYGLAD SLETJE NODIGT TOPS UIT
flor 65 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
ik zoek echt grote pik en ballen voor VANDAAG!!!
Wie heeft grote pik en ballen en laat ze graag verwennen met happy end. Masseren likken strelen zuigen en pijpen mag wederzijds. Ben 65/178/78.18*5. Ik ONTVANG DISCREET alle leeftijden jong,ouder en getint maar GROOT geschapen. Bij interesse reageer met je volledige stats en foto van speelgoed en juiste emailadres. . Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Geen fakers. Eerlijke advertentie.  

ik zoek echt grote pik en ballen voor VANDAAG!!!
Nudist 37 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Naakte avond
Ik ontvang op vr 21 juni om 20u mannen (+/- 10) voor een naakte avond. Als iedereen er is gaan de kleren uit en drinken we wat, praten wat. Een avond op café maar dan bloot en zonder gêne. Een stijve hoef je niet te verbergen en af en toe kijken we wel eens naar elkaar. Een blote avond onder mannen. Het kan zijn dat er op het einde van de avond gerukt wordt door wie zin heeft. Mannen die meer willen of een snelle rukdate moeten niet reageren. Discretie staat voorop, ik verwacht van iedereen een facepic en stuur er een van mij terug. De anderen en jij dus ook krijgt op voorhand enkel mij te zien. Reageren enkel als je kan komen en tss de 30j en 50j bent, slank of klein buikje. Stuur een foto mee en iets meer als 2 zinnen uitleg. Ik ben 36j 1m90 80kg  

Naakte avond
gisteren
Ivan 63 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderzoek
Bi vent 63j verzorgd Wie kan mij vingeren met latex handschoenen.dildo.rukken,pijpen. Wederdienst pijpen 176/85/16 verplaats.ontvang  
gisteren
Chupa 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik ontvang u op donderdmiddag
Ik zoek grote pikken om af te zuigen. Ik ontvang u op donderdagnamiddag. Heb je bepaalde eisen dan voldoe ik die.  
gisteren
Patrick 63 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem 0471325946
Bottem sletje zoekt man
Hallo wie heeft vandaag eens zin om een slanke bi man bottem 1m78 63kg geen baard snor een bezoekje te brengen op zen werk ik ben vandaag alleen ik kan je ontvangen tot 14h indien je wil zal ik naakt klaar staan ik ontvang je in de omgeving van scherpenheuvel alles is bespreekbaar waar je maar zin in hebt  
gisteren
Ano 39 jaar Vlaams-Brabant - Linter
Welke slanke man (tussen 20 en 35j) wil een discrete pijpbeurt?
Is er een slanke bi/hetero man tot max 35 jaar die gepijpt wil worden? Anoniem kan ook via een zelfgemaakte gloryhole, of in het donker. Discretie is van belang. Ik ontvang of verplaats in regio Tienen - Linter - St. Truiden - Glabbeek - Diest.  
Wie 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Vaste slikker gezocht
Op zoek naar een deepthroat slikslet die me op regelmatige basis rustig aan komt keeldiep leegslikken. Ik blijf passief en spuit bij hevige orgasmes veel zaad. Hou van langdurige sessies. Ben wel volslank en klein geschapen. Ik ontvang regio Oostende. Jezelf aanbieden met foto aub & no fake !  
joketravje 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
u laten pijpen door travje
wie zin voor vandaag of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

u laten pijpen door travje
Edger 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Edging
Zoek lekker groot geschapen tot max 45 jaar om lekker te edgen. ofwel in groep. ofwel 1 op 1. ofwel verwen ik jou terwijl je niet doet (kan geblinddoekt). Stuur een foto van je lul, anders reageer ik niet. Ik ontvang in antwerpen centrum.  

Edging
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10