Zoeken naar ontvangen nu

Uw zoekactie voor ontvangen nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

riky 58 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Bottom zoekt
Mannelijke niet slanke bottom,wil uw neukslet zijn.Ik zoek iemand die regelmatig zin heeft om te neuken.Ik hoor en voel u graag diep spuiten.Kan ontvangen,zelf een (kinky)voorstel?Laat het zeker weten. Kan ook ontvangen met blinddoek aan.  
Jurgen 46 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Zuigen en zaad slikken
Ik zoek liefst een oudere man om op regelmatige tijdstippen te mogen zuigen, meer kan en mag ook, ik kan ontvangen en verplaatsen, graag reageren met stats en foto van je pik, voor meer info mail me.  
Geile jongen 34 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Wil groote lul zuigen
Wie zin om eens af te spreken vandaag samen geil komen we zien eel als het klikt lekker pijpen wil ng ewns iemand safe neuken was zalig enkele dagen geleden ergens buitendate of iemand die kan ontvangen nu efkes fiets ritje maken ergen mij afrukken langs kanaal of bos blauwhuis izegem  
Rafke 65 jaar Antwerpen - Zoersel
Rijpe bi zoek jong
Wat ik zoek is niet gemakkelijk te vinden : iemand jong, discreet, smooth, lief voor regelmatige afspraakjes en vooral soft en orale sex. Kunnen ontvangen is een plus !  

Rijpe bi zoek jong
seksdienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
seksdienaar zoudere oudere dominante man die kan ontvangen
Ik had enige tijd terug een vaste dominante man die me geregeld ontving, maar hij is verhuisd. Het hunkert al een tijd om een vervanger te vinden. Wat ik zoek: jij bent liefst ouder, dominant, geil en potent, en je kan vlot in de regio ontvangen. Wat ik bied: me uitkleden en keuren op bevel, billenkoek krijgen om te ondervinden dat je de baas bent, je pijpen op bevel en als je dat wenst ook mijn kontje laten neuken (dat is al een tijdje geleden maar bij de juiste persoon die me juist aanpakt verlang ik daar wel naar). Ik moet je zaad ontvangen waar jij dat wenst. Bij een klik graag op regelmatige basis. Wie reageert snel met een concreet voorstel?  

seksdienaar zoudere oudere dominante man die kan ontvangen
Frank 63 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wij (vrienden)60ers ontvangen maandag 14 uur 15 en zoeken top/versa
Tongen strelen rukken pijpen en meer... Discretie respect en hygiëne Voor 40plus  
Biman 64 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Biman
Waar kan deze 64j biman komen voor een massage van penis en anus ben eerder bot ingesteld keuring mag ook en zeker een travje dat mag ook wie kan ontvangen  
bert 60 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
bottom60 voor top60+ die kan ontvangen
bottom60 170 84 gewillig voor top+60 die discreet regelmatig wil ontvangen niet te ver van kruishoutem....  
Zuigertje 46 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Ik wil zaad slikken
Dag geile mannen, is er iemand in west of oost vlaanderen die me kan ontvangen, zo ja dan wil ik jou lekker verwennen met mijn geil pijp mondje, je pik gaat tussen mijn lippen en ik zuig je tot je u niet meer kan inhouden en je zaad uit je pik laat spuiten in mijn gezicht of diep in mijn mondje. Graag reageren met stats en foto van je pik. Geen fake.  
Boyke 48 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Wie ontvangt me
Wie kan mij ontvangen spreken af je zet de deur op een kier ik kom binnen kleed me uit blinddoek me en zet me op men knieën nie te ver van hulste x  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10