Zoeken naar plezier met

Uw zoekactie voor plezier met leverde 70 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

zoekt 37 jaar West-Vlaanderen - Gistel
zoekt specifiek
Heren, ik ben zelf een dikke gezette crossdresser, lingerie, pruik, overal mooi geschoren, wel klein baardje die door relatieredenen niet kan verdwijnen. ik zoek een oudere heer 50-60plus, uiterlijk en grote speelgoed maken mij niet uit, wel graag kunnen ontvangen, discreet en hygienisch. ik zoek iemand vast waar ik mag komen het sletje spelen, of een huishoudelijk klusje doen opgekleed, en jij mag dan u fantasie laten gaan, ik hoef niet klaar te komen het plezier is volledig voor u, ik laat graag veel toe en sta voor zeer veel open. graag kunnen ontvangen regio gistel/oudenburg/westkerke/eernegem, graag deftige reactie met wat je zoal wenst; foto hoeft niet maar is altijd leuk meegenomen.  

zoekt specifiek
Dirk 57 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Wie ontvangt in bredene
Is er iemand die ontvangt in bredene voor beetje plezier  
Wouter 28 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Jongeman heeft een geile fantasie
Hallo iedereen, Ik ben een hetero jongeman van 28j, slank en sportief enkel ervaring met vrouwen. Ik heb een aparte fantasie die ik graag werkelijkheid zie worden. Komende maandag om 12u bij jouw op locatie. Ben opzoek naar iemand die mij kan ontvangen en meerdere mannen/vrouwen ook. Het scenario zou als volgt zijn. Ik kom toe op de locatie hellemaal alleen. Ik ga naar de betrokken kamer. Waar ik mij uitkleed en blinddoek mij. Daarna kom jij me halen en bind je mij vast. Je gebruikt speeltjes en je komt klaar op mij. Je gaat de andere mannen en vrouwen gaan halen. Waarbij jullie samen mij gebruiken via alle manieren. Alles moet met respect en plezier voor elkaar gebeuren. Wanneer hier iedereen voldaan, vertekken jullie. Kleed ik mij aan en vervoegen we terug het normaal leven. 
Heb jij een locatie waarbij je mij kan ontvangen in de regio super! Ben jij een slanke,geschoren heer of dame, die wilt deelnemen en reageer met onherkenbare foto. Discrectie is belanrijk!  
jan 60 jaar Limburg - Bilzen
wie ontvangt
hoi morgen middag kom ik in bilzen tongeren en riemst wie kan mij ontvangen voor wederzijds plezier ik pijp graag rukken likken enz.  
Mario 32 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Gent- Kortrijk allemaal
Hallo allemaal Ik ga vandaag na 15.00 uur van Gent naar Kortrijk. Is er iemand die het leuk zou vinden om samen plezier te hebben? Ik kan naar je toe komen, dat is geen probleem. Ik ben 32 jaar oud 191 82 18 bi. Ik hou van de sfeer van ts cd, maar ik zal ook plezier hebben met een man.  

Gent- Kortrijk allemaal
Wim 30 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Op zoek naar verzorgde versa/top
Hey, ik ben een slanke kerel, niet-roker, hoger opgeleid, intiem getrimd en normaal geschapen. Ik heb nog niet veel ervaring met andere mannen, maar nu zou ik graag eens afspreken met een verzorgde heer, ouder dan mezelf, om wat plezier te beleven. Er is veel bespreekbaar, maar ik zou vooral eens anaal genomen willen worden. Ik heb al ervaring met speeltjes en mijn vingers. Alles safe, met condoom en glijmiddel. Discretie, hygiëne en respect worden geboden en gevraagd. Ik kan gemakkelijk verplaatsen, maar helaas moeilijk ontvangen. In bijlage alvast een voorsmaakje. Als je reageert, dan liefst ook met een foto en een woordje uitleg hoe jij het ziet verlopen.  

Op zoek naar verzorgde versa/top
Daddy 46 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Daddy zoekt jonge speelkameraad
Welke jonge kerel wil fun met daddy? Mag ook een dertiger zijn. De bedoeling is om samen discreet plezier te beleven. Je hoeft niet noodzakelijk van kort in de buurt te zijn. Niet voor nu direct. Geen crosdress. Enkel reageren bij echte interesse om concreet af te spreken  
Zuiger 25 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Deze middag zuigen
Ik ben 185/72/21, wie kan deze middag ontvangen in de buurt voor wat zuigplezier (+ misschien neukplezier als het klikt)?  

Deze middag zuigen
Rowald 28 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Blowjob
Wie heeft er zin in wat outdoor plezier. Ik ben met de fiets in Onze-Lieve-Vrouw-Waver, enkel in de buurt dus. 29/1m80/75/18  

Blowjob
10 dagen
noname 60 jaar Antwerpen - Antwerpen
zoek bottom uit Schoten
Aan al diegenen die gereageerd hebben op de mail met de titel 'zoek bottom uit Schoten': ik heb op alle reacties gereageerd maar om 1 of andere reden kwam er nooit antwoord , waarschijnlijk komen mijn mails niet aan.Mijn excuses ,ik weet niet wat er aan de hand is.Je mag altijd nog's proberen te mailen of kijk je spam na.Vele groeten en veel plezier toegewenst.  
  1   2   3   4   5   6   7