Zoeken naar pro staat

Uw zoekactie voor pro staat leverde 95 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bi bottom 39 jaar Limburg - Hechtel
Locatie gezocht voor fotoshoot LIMBURG (bel of ndl)
Dag geile mannen, Als bi bottom naaktmodel zoek ik samen met mijn Meester en fotograaf een locatie om een leuke fotoshoot te houden. Dit kan gaan van een gewoon huis, afgesloten tuin, oude garage, leegstaand pand, bdsm studio,... alle ideetjes en voorstellen zijn welkom. Bedoeling is wel dat de shoot steeds naakt zal zijn en erotisch/bdsm/cmnm van aard dus een minimum aan privacy om de buren niet te shockeren lijkt handig. Shoot zal gebeuren ergens mid juni tss 10u en 15u. Na de shoot staat mijn naakte lichaam ter Uwer beschikking uit dank voor de locatie. Liefst regio Limburg,belgisch of nederlands limburg  
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor héél véél openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Indien bottem kontje spoelen. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
RIMNEUKSLET 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
RIMNEUKSLET
56/170/82 volledig intiem geschoren. ik zoek geile kerels tot ongeveer 69 jaar die nu donderdag 06/06 goesting hebben om een trio of meer vanaf 9 uur smorgens. voorwaarden intiem geschoren zijn want ik als slet rim graag geschoren mannesterretjes en lik en pijp graag geschoren lullen en ballen. om daarna lekker geneukt te worden. hoe je er uit ziet maakt niet uit als alles van onder maar lekker glad geschoren is.indien niet moet je niet reageren.ik ontvang discreet.ook als je wat dikker bent is dat geen probleem.wie heeft er zin.wij hebben er alle twee veel zin in.wie durft.P.S higyene staat hoog aan geschreven.  
Matthias 39 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Mondje vullen
Wie kan ontvangen ? Ik kom bij je langs...broek uit...lekker hard maken en daarna pijp ik je helemaal leeg. Spuiten doe je in mijn mond. Je mag passief blijven of ook mijn lekkere paal van 18 verwennen. Jouw keuze. Wie kan ontvangen, staat geil en heeft zin. Geen fakers...geen 50 mails...reactie met stats en locatie...wie kan en wil ?  
Pijper 50 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Lekkere lul om te pijpen gezocht !!
Op maandag 03/06 staat de pijpmobiel sedert lange tijd tussen 12 en 13u nog eens op zijn vertrouwde plek in Lochristi. Ik zoek een mooie grote dikke verzorgde lul die ik eens lekker mag pijpen, niks meer, en jij blijft passief. Reageren doe je met je stats en een foto. Als ik jou kies ontvang je straks de exacte locatie waar ik sta.  
Dikke LUL 51 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Dikke LUL
Hallo daar, Deze dikke LUL staat klaar om te spuiten. Naar waar moet ik afkomen om ZAAD te suipten?  

Dikke LUL
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor héél véél openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Indien bottem kontje spoelen. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
Seppe 38 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Pijpen sex vrindschap
Halloo, ik zoek mooi pik om te pijpen en als het tussen ons klikt meer mag altijd. Ik zoek al lang iemand die zonder stress en verplichtingen wil lekker geil genieten. Ik ben 35 180 90 17 bi versa , mag alles en moet niets. Enkel wie echt zelfde zoekt en bij interesse foto stuurt van zijn mooi lul of naakte lichaam krijgt een antwoord van me. Ben geen foto verzamelaar, maar anders is dat veel gesprek en geen voorstel wie voor je staat. Ik ben zekf discreet dus heb groot respect voor de mensen die echt zoals ik discreet zijn. Chems welkome maar is geen must. Ik ben bi dus koppels MM of M V zeker welkom  

Pijpen sex vrindschap
pijpke 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
wie heeft zin , GEEN FAKE AUB!! brn benieuwd
Waar zijn die groot geschapen mannen die nu leeg willen? Ik ben onderdanige pijpslet,ik ga naakt op de knieën zitten ,jij staat voor mij en ik ruk en pijp tot je spuit...... heftige spuiters ook welkom, leeftijd geen belang.....mag ook 2 of meerdere zijn ...laat voorstel maar horen  
Tom 36 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Geile zaterdagavond
Wie zijn pik en kont mag ik eens likken. Wie wil me eens neuken. Wie staat horny en wil zich laten gaan. Ben versa  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10