Zoeken naar rond

Uw zoekactie voor rond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lucas 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Massage vanavond
Wie zin in een deugddoende massage van kop tot teen vanavond? Ik zoek gast tot 30 ongeveer van Leuven en omstreken die verplaatst. Jij legt je neer met gezicht naar beneden (je komt discreet binnen bij mij en legt je neer zonder dat ik je zie, ik kan masker voorzien). Ik masseer je rug, onderrug, benen en billen uitgebreid met veel olie en neem men tijd. Als je wilt zorg ik ook voor sjaal of masker zodat ik je gezicht niet zie en geef je handjob of blowjob (met condoom kan) op het eind, maar kan ook enkel massage zijn. Nadien nemen we discreet afscheid. Ik ben ook van omstreken Leuven, 36j, gespierd gebouwd en sociaal/hetero look enz. Eerder laat, ik antwoord rond 22u normaal.  
Eric 58 jaar Oost-Vlaanderen - Zwijnaarde
Date gezocht
Wie ontvangt regio merelbeke rond 20uur voor soft date . Ik ben 59 bi 13x5 94 gedoucht. Alle leeftijden.  
Ron 56 jaar Limburg - Halen
goesting
He ik ga morgen naar boysclub bekkevoort rond 12u15 het zijn er naked days ik wil zoveel mogelijk lullen zuigen die hun lading over mijn face spuiten natuurlijk mogen jullie mij ook zuigen iemand die echt klein en dun geschapen is mag mij proberen te neuken zou mijn eerste keer zijn en de liefhebbers mag je mij meenemen naar de douche waar lekker over mijn tong mag plassen mijn stats 56/181/70 en besneden lul 18/5 zet in uw mail erbij je stats en hoe ik je kan herkennen  
Date 46 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Soft
Hallo, ik ben 46/180/78 en zoek voor morgen date met 55-65j voor (enkel) wederzijds rukken, bij voorkeur rond 9u en in de buurt van Aalst. Wie wil mij ontvangen?  
Joris 43 jaar Antwerpen - Herentals
Ik pijp jou
Vanavond werk ik tot ongeveer 20u in Herentals centrum. Daarna wandel ik weer naar het station. Wil jij rond 20u lekker gepijpt worden en kan je me kort ontvangen, dan kom ik graag langs. Laat maar weten waar ik moet zijn en ik stuur terug als ik passeer. Ikzelf ben een stevig gebouwde 40-er met bril en baard. Jij bent max 50 en proper gewassen. Tot vanavond?  
Jean 63 jaar Limburg - Genk
Deel 3 volgende week in mobilhome! Nog 1 man gezocht!
Na 2 eerdere keren volgende week deel 3! Ik zoek dus opnieuw 4 a 5 oudere geile hygiënische mannen. Uiterlijk maakt niet uit. Man wordt geblinddoekt en kan met of zonder mondstuk aangeboden worden. Iedereen zit rond hem in de camper. Hij moet pijpen en likken, jullie mogen beetje mondneuken, spanken, tepels en erna allemaal op zijn gezicht of lichaam spuiten zoals jullie de sperma zien op de foto! Omgeving Genk wordt de camper geparkeerd. Andere ideeën welkom. Uur wordt afgesproken met diegene die donderdag of vrijdag kunnen! Zie foto voor de plaatsen in de camper. Met teveel aan interesse doen we alle 2 de dagen!  

Deel 3 volgende week in mobilhome! Nog 1 man gezocht!
Rik 29 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Een 3e man gezocht
Wij, een stel dertigers, zoeken voor deze avond rond 19:30 een 3e man welke ons kan vergezellen in een heerlijke partij. Een onderdanig slanke boy welke daddy & de 3e man graag onder handen neemt. Ben jij max 40j, slank, hygienisch, enig niveau en kan je vanavond tot bij ons komen om het vermelde tijdstip, meld je dan zeker. Gelieve stats te delen, foto's zijn zeker welkom. Fakers, gelieve te onthouden.  
tuur 23 jaar Limburg - HASSELT
Wie kan morgen ontvangen
Wie kan deze student morgen rond 18u ontvangen om lekker te neuken. Ik sta werkelijk voor alles open. kan gespoeld of ongespoeld. kan mij verplaatsen maar niet ontvangen. zelf 173cm 90kilo 13cm geschoren. Kom maar met een geil voorstel en tot morgen  
Biboys 35 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Jongere gast voor trio gezocht
Hoi, wij zijn twee jonge mannen, rond de 30 jaar en willen graag eens een trio beleven. Ene boy is bottom en andere is versa. Dus liefst een versa of top die graag neukt en niet te oud. Max 35 jaar. Wij ontvangen. Graag info met stats en eventueel foto... Is voor morgenavond!  
Tom 33 jaar Limburg - Alken
Gaysauna
Hallo ik ben tom 33j 1m96 groot breed gebouwd. Ik heb zin om volgende week nog eens naar gaysauna te gaan. Iemand zin om mee te gaan ? Liefst rond mijn leeftijd. Stuur je stats en foto's en eventueel voorstel. Grts tom  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10