Zoeken naar soft nu

Uw zoekactie voor soft nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt lieve zoon
Ik ben 62/184/75, verzorgd, mannelijk niet behaard en ik zoek een SLANKE zoon tussen 18-35 die ook houdt van soft, genieten van elkaar. Lekker samen knuffelen en meer met een drankje en een babbel. Hygiëne en discretie zijn belangrijk. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Heb je vragen en/of belangstelling stuur gerust een boodschap en vergeet je stats niet te vermelden en ook wat je graag zou doen, liefst meer dan een simpel zinnetje.  
Gert 42 jaar Antwerpen - Retie
Real persoon voor discrete date outdoor of car place
Ik zoek voor vandaag of morgen date met leuke boy verplaats in omgeving ,ik hou van hele soft pakket en mss meer bij klik, kan niet ontvangen Ben 1,80 94kg geen bbs pik glad en 15x3cm Heb je intresse st je omschrijving en eventueel leuke foto ben discreet  
Steven 28 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Bi zkt bi voor soft
Hey! Ik ben slanke bi kerel 28 182 73 en mooi geschapen. Ik zoek een andere bi of hetero, ook slank en -45j om samen te rukken op geile porno. Zin? Stuur gerust een bericht Graag zeer discreet!  

Bi zkt bi voor soft
Stef 37 jaar Limburg - Diepenbeek
Vrijdag namiddag
Iemand toevallig tijd vrijdag namiddag rond 13 u te Diepenbeek ? Bischierige hetero … wil eens soft date met man. Ik wacht aan een bosrand. Voorstellen altijd welkom. Leeftijd maakt niet uit discretie zeker !  
Eric 58 jaar Oost-Vlaanderen - Zwijnaarde
Date gezocht
Wie ontvangt regio merelbeke rond 20uur voor soft date . Ik ben 59 bi 13x5 94 gedoucht. Alle leeftijden.  
Date 46 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Soft
Hallo, ik ben 46/180/78 en zoek voor morgen date met 55-65j voor (enkel) wederzijds rukken, bij voorkeur rond 9u en in de buurt van Aalst. Wie wil mij ontvangen?  
Mister P 53 jaar Limburg - HASSELT
vanaf 16u30
hello, ik een onderdanige pijpgeile slet ben ik beschikbaar voor een blowbeurt vanaf 16u30, ik verplaats en kleed me bij jou om zoals op de foto..op de knien en doe m'n ding..niet te veel bla bla but just use my mouth for your pleasure..ik ben hetero/soft bi, slank, niveau, discreet en verzorgd x  

vanaf 16u30
Tom 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt lieve zoon
Ik ben 62/184/75, mannelijk niet behaard en zoek een SLANKE zoon tussen 18-35 die ook houdt van soft. Samen genieten van een leuke babbel en drankje en samen genieten van elkaar. Hygiëne en discretie zijn heel belangrijk. Regelmatig kan bij wederzijdse klik. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Als je belangstelling en/of vragen hebt, stuur gerust een boodschap en vermeld zeker je stats en meer dan één kort zinnetje uitleg.  
Sve 51 jaar Antwerpen - Laakdal
Fun
Zin om samen elkaar wat soft te verwennen omgeving laakdal  
jean 66 jaar Limburg - Overpelt
ouder gezocht
ik ben zelf 66 ..1.78 en 90kg...14 cm zoek iemand van de leeftijd van 50 tot 75 om samen een fijne tijd door te brengen (soft sex) Ik kan NIET ontvangen ..ik verplaats in een straal van 15 km en alleen na duidelijke afspreek . op korte berichten reageer ik niet meer . leg in je antwoord of mail duidelijk uit wie je bent...wat je zoekt en vanwaar je bent . fotos op aanvraag... grts  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10