Zoeken naar spuit

Uw zoekactie voor spuit leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

dirk onbehaard 52 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
zoek geile pijp opa
k zeer onbehaarde pik en ballen welke opa pijpt graag onbehaarde pik leeg en likt mijn ballen en pijpt tot hij spuit en slikt zaad ik geen roker en verzorgd mail me  

zoek geile pijp opa
Steve 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik pijp tot je spuit
Ik hetro zoek iemand die ik mag leegzuigen nu 02.20 voor de durvers ik ontvang enkel op den dam 2060 noord ik antwoord terug  
Pijp Zin 61 jaar Limburg - Tongeren
Zin in pijpen en slikken
Kan vanaf 22:00 ontvangen, zoek iemand die ik in de zetel mag pijpen en in mijn mond spuit, terwijl ik me aftrek. Kan me niet verplaatsen enkel ontvangen! Graag reageren met stats !!!  
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
Reetlikker 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jou kont op mijn gezicht mijn tong tussen jou billen
Welke lekkere kont komt straks op mijn gezicht zitten om diep te laten rimmen en uitlikken en spuit daarna zijn warm zaad in mijn face . Of zou ook graag eens een kont rimmen outdoor of volledig anoniem is ook heel geil  
gloryhole 30 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
gloryhole suck
Ik zoek lekkere kerels (gay, bi, hetero, black, eerste keer, …). Lekkere kerels die zin hebben in een anonieme, discrete, zalige zuigbeurt door mijn gloryhole. We spreken een concreet uur af na een duidelijke dickpic. De deur zal dan op een kier staan en de gloryhole is de gang. Je steekt (liefst slap) je piemel door het gat en ik laat je zalig genieten van een lekkere pijpbeurt tot je lekker spuit! Discretie en hygiëne is gevraagd en geboden! Ik ben een dertiger met zalig pijpmondje! Hopelijk tot snel!  
cum 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
wie spuit me onder
wie wil zich afrukken en zijn zaad over mij spuiten ? enkel reageren met foto anders geen reactie  

wie spuit me onder
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en laat me neuken door degelijk geschapen man met ervaring. Ouder welkom. Ontvang.
1m85 90kg niet onknap. Ik ontvang je naakt, ga dadelijk op mijn knieën, open je broek, neem je pik in mijn mond en begin te zuigen. Ik zuig, lek en draai mijn tong rond je pik tot die lekker hard is. Ik kan je ook gewoon klaarpijpen en dan spuit je over mijn gezicht en in mijn mond. Maar je kan me ook stevig in mijn kontje neuken. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte ook.  

Ik pijp en laat me neuken door degelijk geschapen man met ervaring. Ouder welkom. Ontvang.
Bi Boy 39 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Pijpgrage maagdelijke bottom
Hoi, iemand uit de nabijheid die hem vandaag wil laten verwennen ? Jij kan ontvangen en zonder veel woorden verwen ik jou tot je alles op me spuit. Wil je mij ontmaagden dan is dat ook bespreekbaar. No fake. Ben jij diegene die me zijn zaad geeft ?  
Geil 51 jaar Antwerpen - Willebroek
Goesting in dikke lul wie spuit mij onder met warm zaad
Bi slank top 50j m60 pik 16.5 zeer proper wat zoek ik is Rukken lul melkken ballen zuigen neuk kak ook met condoom  

                               Goesting    in  dikke lul   wie spuit mij onder met warm  zaad
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10